Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Eddig csak ausztriaban voltam ( iden is valoszinuleg az lesz ), lassan ki kene valami mast is probalni
-
Xero
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #48497 üzenetére
3 Völgy és Val d'Isere szerintem jobb. Plagne-ban sok a lapos terület és nincs is igazán sok magas pontja. Mondjuk a nagy "felvonó" valóban lenyűgöző.
Ár/érték arányban még Les2Alpes is jó, de ott a hegy túloldala az érdekes, La Grave. Viszont ha valaki nem akar kimenni a pályákról, akkor jobban jár Alpe d'Huezzel egy köpésre.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Bling95 #48494 üzenetére
Nem volt még hozzájuk szerencsém. Itt vannak felsorolva ahova szoktam járni: sielok profil
Ezeken kívül volt még pár olasz és osztrák terep, de olyan régen voltam, hogy inkább nem osztályoztam.
-
Bling95
őstag
Xero ! Esetleg tauplitzban vagy mariborban jartal mar ? Nem tul nagy palyak , de hatha.
-
r3dsnake
nagyúr
Asszem megtaláltam a tökéletes youtube csatornát A tűz és jég dala kötetekhez olvasás mellé.
-
Xero
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #48486 üzenetére
Ilyen ez a pop szakma.
Akkor használtam először Armani Acqua-t és jól sikerült a születésnapi összejövetel. A lányka ki is emelte. Többek között ezért cserélődött a Bvlgari erre. A parfume maradt, a lányka azóta már házas.Viszont a Dior-t annyira nem szeretik. Túlságosan "nehéz" illat hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz dzsonesz #48483 üzenetére
Ha közöset kéne találni mindkettőben, akkor annyit tudnék mondani, hogy ez is, meg az is jó...
Ja főleg ha elmész a Sesel szigetek és végig szakad az eső...
(#48484) Xero: Volt már, hogy egy lánykát illattal fogtam meg. Tekinthetjük ezt is maradandónak. Csak megközelítés kérdése.
Ez tőled meg se lep...
[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz B-L-A-C-K #48482 üzenetére
Értem én, hogy mire akarsz kilyukadni. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy az egyik az egy maradandó élmény a másik pedig egy használati cikk.
A kettő köszönőviszonyba sincs egymással és még csak össze sem hasonlítható.
Ha közöset kéne találni mindkettőben, akkor annyit tudnék mondani, hogy ez is, meg az is jó...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz dzsonesz #48480 üzenetére
Ez emberfüggő..., én meg pl úgy vagyok vele nem megyek el 1 évbe nyaralni 2x-3x hanem 1x, inkább e helyette veszek tegyük fel egy nagy LCD-t amit bámulok 3 évig. Akkor pl míg másnál egy kocsi az elsődleges szempont nálam egy lakás, és még sorolhatnám, szóval tényleg ez teljesen emberfüggő kinek milyen igényei vannak.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz dzsonesz #48480 üzenetére
S ha veszek egy parfümöt és elmegyek utána nyaralni is? De egy jó illat jól jön ott is
Egyik nem zárja ki a másikat de tény ,hogy mindenkinek más a fontossági sorrend vagy amire ép most rá van vagyok kattanvaiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
dzsonesz
tag
válasz B-L-A-C-K #48478 üzenetére
Félreértettél, akkor kifejtem érthetőbben.
Az előző hozzászólásommal nem a parfümöket szóltam le, hisz én is szeretem a jobb fajtákat. Azért említettem rossz példának a kettő közötti párhuzamot, mert mondjuk ha majd vén pöcs leszek, de már bejártam a fél világot, rengeteg élménnyel gazdagodva és azokra boldogan emlékezve, itt emelném ki, hogy igen is maradandó dologról beszélünk. Ellenben az kevésbé fog eszembe jutni, vagy élményszámba menni, hogy huszon-akárhány évesen éppen milyen löttyel kentem magam.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Még egy jelölt?
Vélemény? Eros Versace for menhopsz ez EDT Pedig azt írták tartós....
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #48472 üzenetére
Miért fáj, hogy ilyenre költi?
Más meg használ 6310i-t és kiröhög, hogy telefonra költöd a pénzedet.Nekem is van itthon kb 40e értékű parfume (három üveg), de nem érzem pénzkidobásnak. Ráadásul évente pár száz ezret elköltök síutakra, ami szintén nem marad meg, de nekem jó.
Nem szeretem, ha ilyesmibe szól bele más.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #48472 üzenetére
Alapvetően akármennyire szörnyű ez nagyrészt sajnos így van...
Szerinted Palácsik Tímea hozzáment volna a kis szőrmókhoz ha a tescóban lenne árufeltöltő?
DanielK: Igen, ha valaki vesz egy 100 ezres parfümöt egy hónapig fürdenie se kell, öntisztuló anyag van benne...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #48467 üzenetére
Tőlem aztán mindenki arra költi a saját pénzét, amire akarja, az ő dolga, hiszen mindenkinek más a fontos és nyilván arra költi a pénzét, ami számára fontos
Abban viszont egyetértek veled,h nem maradandó dolgokra én sem szeretek fölöslegesen sokat költeni, mivel elillannak és fölösleges pénzkidobásnak érzem ilyenekre költeni a pénzemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz buci30 #48450 üzenetére
Pedig több értelme volna. Ha elcsesznivaló "fölösleges" pénzem lenne, akkor se parfümre szórnám az tuti. Inkább ruha, fursuit, vagy bármi más maradandó. Persze semmi közöm más pénztárcájához, de az én nézeteim szerint extrém sok ennyit kiadni illatszerre. (Vagy bármi más nem maradandó dologra.)
-
Tim82
félisten
Ahhoz szerintem túl összeszedett, szerkesztett és bizony, alkalmazza a szatíra ismérveit. Mellesleg fura, hogy egy ex-Indexes újságíró "dühöngésére" az Appleblogot író, jelenleg is Indexes újságíró szintén hasonlóan szerkesztett írással reagál (ami ugyanúgy alkalmazza az említett ismérveket - ráadásul nagy valószínűséggel a két újságíró jó kapcsolatban van). Fenntartom, hogy szerintem médiahekk / szatíra, de majd úgyis kiderül.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dzsonesz
tag
válasz DanielK #48451 üzenetére
"Azok beszélnek így, akik irigyek, mert ők nem vehetik meg az apple termékeit és inkább az azokat használókat fikázzák."
Szerintem ez így túl egyszerű volna. Inkább mondanám azt, hogy az ilyen emberek inkább egy trendet, tendenciát utálnak és pont ezért megy a gyűlölködés állandóan. Persze mindig kiragadnak sarkalatos, nem éppen hétköznapi dolgokat, amit természetesen jól "meglovagolnak" és kész is az alkotás. Aki akarja nevezheti "szatírának" vagy bármilyen jelzőt aggathat rá, szerintem az ehhez hasonlatos alkotások a fércmű kategóriába illenek inkább.
-
Xero
nagyúr
válasz buci30 #48452 üzenetére
Nem tudom. Én egyszer vettem netről, mert nem volt időm utána rohangálni. Asia centerből jött a csomag, de szerencsém volt vele és eredeti volt.
Ráadásként a Diorból két verzió létezett. A 2011 előtti kicsit más összetételű (én jobban szerettem).
Egy szó mint száz, ha bátor vagy, akkor bevállalod és spórolsz 10e-t.
A 25e egy parfume-ért témához: Ez az az illat ami annyira tartós, hogy akár egy évig is kitart egy 50-es üveg. Ez nem a mezei EDT, hanem igazi parfume, abból is a jobbik. Ráadásnak van annyira markáns, hogy képtelenség minden nap használni, tehát még inkább kitart.
(#48455) Tim82: UP már nem egyszer nyilvánult meg hasonlóan egy-egy Apple termékkel kapcsolatban és a kissé öntelt stílusa is alátámasztja azt a gondolatomat, hogy ez bizony nem szatírának született, hanem rém egyszerű kattintás mágnes dühöngés.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Csak azért nem látod, mert épp vérig sértődtél, pedig nem is te, vagy bármelyik másik iPhone-felhasználó az igazi célpontja a 444.hu-s írásnak sem. Mellesleg pont alkalmazza a szatíra ismérveit (irónia, abszurd, túlzások stb.).
Én egyébként nem hagynám ki pl. Jonathan Swiftet és a Szerény javaslat...-ot a szatíra történeti áttekintéséből. Ennyit a Wikipédiás szócikkről.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
b4zsi-
őstag
Szerintem is szánalmas mindkét oldal cikke. Az is gáz, aki fikázza, de aki meg teljes mellbedobással védi az az se jobb a másik oldalnál. Itt a híreknél is megfigyehető ez. Az ellenvélemények csak "Jómunkásembereket" nevelnek ki egy Samsung-Apple hírnél.
parfüm témához
Én se vennék 16 000 Ft-ért tokot. Amúgy én tester Hugo Bosst vettem és annyi, hogy nincs doboza meg kupakja, de 50%-al olcsóbb volt, mint a díszcsomagos.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
persze....
Első számú illatra ha jó akkor a Christian Dior Dior Homme Intense ezt felírtamDe viszont Müllerbe 25Ft
Neten meg nem tudom mennyire megbízhatók ezek az oldalak?
Mert itt olcsóbbak sőt még nagyobb kiszerelés is:
parfumhazVagy ne kockáztassak mert lehet vizezettet kapok. Igaz boltba is lehet olyan ki tudja manapság
Meg asszonypajtásnak is kéne valami de ezt ráhagyom ott válaszon ő magának ,ha már ennyiért veszek magamnak mert megtudja akkor huuu
-
DanielK
addikt
ebben mi a szatíra? [link]
ebben a cikkben nem látok semmi komikumot és nem is látok semmilyen iróniát. (a 444 cikkére gondolok)
Azok beszélnek így, akik irigyek, mert ők nem vehetik meg az apple termékeit és inkább az azokat használókat fikázzák.közben elolvastam a másikat is, semmivel sem jobb mint a másik cikk... én ezért nem olvasom ezeket az oldalakat...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Cyberpunk #48445 üzenetére
Tényleg ennyire nem tűnik fel, hogy ez egy szatíra / médiahack? Nincs ebben semmi "szardobálás".
-
buci30
addikt
Igen azt el szúrták...., én meg nem néztem mert nem is tudtam ,hogy ezt figyelni kell és persze ,hogy EDT vetem alig bírta
Közbe Müllerbe infóztam (valamelyik árat kerekítettem mert gyorsan mondta és nem akartam vissza kérdezni )
Parfüm: Christian Dior Dior Homme Intense
Müller: 50ml 24990Parfüm: Gaultier 2 Jean Paul Gaultier for women and men
40ml 17650
120ml 27500EDT:
Aqva Pour Homme Bvlgari for men
30ml 14500
50ml 18100Le Male Jean Paul Gaultier for men
40ml 13250
75ml 1600
125ml 24000Chanel Allure Homme Édition Blanche
Müllerbe nincsiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
Tim82
félisten
válasz whitezo88 #48435 üzenetére
Egyébként meg az Appleblog vette a lapot.
-
buci30
addikt
Parfüm Téma:
Szűkítettem a kört amennyire tudtam igaz még illatra nem tudom egyiket se most arra mentem ,hogy erős de a fontos ,hogy tartós illat legyen.
De vélemények alapján nem tudom már mert van aki dicséri de másik oldalon meg le van húzva vagy mondjuk dicsérik de úgy ti mondtátok ha jó tartós minőség kell akkor semmiképen se EDT legyen hanem EDP
De pont itt a Bvlgari Aqua Pour Homme az meg EDT de van ahol pont azt írják ,hogy tartós illat.De azért ha már kitetszek 20ezret most akkor nem szeretnék ismét mellé fogni.
Christian Dior Dior Homme Intense ezt mondjuk minden hol dicsérik igy elsőre ezt fogom megszaglászni remélem a Douglasba vagy a Müllerbe lesz is.
Szóval amiket találtam véleményezzétek aki persze ismeri vagyis használta valamelyiket
- Illat erőség
- Tartósság nem csak 2-3hChristian Dior Dior Homme Intense ez okés ezt tudom
Le Male Jean Paul Gaultier for men
Le Male Jean Paul Gaultier for men
Chanel Allure Homme Édition Blanche
Chanel Allure Homme Édition Blanche
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #48437 üzenetére
Elsőre nekem is fura volt, milyen könnyű és vékony, olyan érzésem volt, mintha bármelyik pillanatban kieshetne a kezemből...Mostanra viszont megszoktam és a 4S olyan tömzsinek tűnik mellette, mivel ugye kisebb, de nehezebb és vastagabb...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
Ez hatalmas lett!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
madgie
titán
Hm, elrepült ma az i5-öm a StarKing szervizbe, nem hittem volna, hogy pont az fog hiányozni, amitől a legjobban féltem: az i5 súlya. Eszméletlen, mennyivel kényelmesebb volt ugyanazokban a nadrágzsebekben a vékony és pihekönnyű ötös, mint a macsó i4.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz whitezo88 #48424 üzenetére
Az írás nem az "Apple-robotokról" szól, hanem a bármilyen kisebbséget kipécéző megnyilvánulásokat figurázza ki, legyenek azok hivatalosak vagy nemhivatalosak. UP csak azért választotta az "Apple-robotokat" a tetszőlegesen behelyettesíthető kisebbség helyett, mert így érezhető igazán az abszurditása az egész írásnak (és így rengeteg, amúgy a romákat-meleget-nyugdíjasokat-fiatalokat-románokat-szlovákokat stb. napi rutinnal szidó rendszeres kommenttroll kapja fel a fejét, hogy ez most mi - nem értik, nem értik... ).
Szerintem amúgy remek írás.
-
Arcképgyáros
holnapi MiK rendezvényre van kettő darab jegyem, sajnos és nem tudok elmenni.. esetleg valaki tartana rá igényt?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz dzsonesz #48422 üzenetére
Nahjah. Eleve nálam alap dolog, hogy a bejegyzéseim kizárólag ismerősök láthatják, így bárki rám keres, nem fog találni semmit. Ez meg konkrétan megy ki publicba. Gyönyörű
Mondjuk tegnap nagyon felcseszett a facebook. Privát event (legalábbis azt hittem), elég nagy brainstorming ment, nem tudtam szó nélkül hagyni. (Semmi rosszat nem írtam, értelmesen fogalmaztam, stb.) Ezzel nincs is gond, adtam is a nevem hozzá, csak szól az ismerősöm hogy ilyenkor a news feedben megjelenik ám az esemény, meg fölötte a 200 gyűlölködő komment, és lehet hogy nem túl jó ötlet, ha ezt más is látja. Töröltem is egyből, de fel nem tudom fogni miért kell kitennie ilyet a news feedbe olyanoknak, akik meg sincsenek hívva az eseményre.
[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz Cyberpunk #48423 üzenetére
Tipikusan, mint egy fizetett ellendrukker. Sebaj, eljöhet az idő, mikor fordul a kocka, akkor majd az android lesz laggos és, hogy az milyen zavaró volt... stb. Nincs evvel semmi baj, legalább egy üde színfolt, néha megmosolyogtató látni, hogy emberek szimplán szórakozásból csinálnak magukból hülyét.
-
whitezo88
nagyúr
-
dzsonesz
tag
válasz r3dsnake #48408 üzenetére
Ebben az a fájdalmas, hogy a nézetei miatt a saját életét nehezíti meg. Annyi esze nincs, hogy magában tartsa ezt a töménytelen mennyiségű baromságot. Amikor munkát keres, a hr-es kollegák fejére lennék kíváncsi miután beütötték a nevét a gugliba. Tutira nincs nehéz dolguk a döntésnél.
-
joey04
titán
neki mi lehet a célja?
-
Tim82
félisten
válasz whitezo88 #48412 üzenetére
Szerintem egy olyan írással, ami nem is az Apple-ösök elé görbe tükröt tartó szatíra, nem igazán kell vitatkozni.
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #48416 üzenetére
Én törekszem minden brandnél, hogy az általuk kitalált írásképet használjam. Zavar is kissé, ha nem ezt követik. Okkal íródik úgy ahogy, legyen azaz ok akár marketing is, de megtisztelem őket ezzel.
Hibásan írni egy márka vagy terméknevet kicsit Nemecsek Ernős dolog.Más téma: Tegnap össze kellett lőnöm egy bleeding edge linux vm-t tesztelésre. Nyilván Arch lett a vége, bár van Debian sid-em is. Mindig meglep, hogy aranyosan egyszerű, home desktop rendszernek szánják:
"You've reached the website for Arch Linux, a lightweight and flexible Linux® distribution that tries to Keep It Simple."Még nekem is is 20 perc volt mire minden felállt x-el együtt, pedig van a hátam mögött 10+ év Unix-*NIX tapasztalat.
Hiába tartom kissé elfajzottnak az Ubuntu családot, mégis megfogták az egységsugarú user igényeinek a lényegét.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
whitezo88
nagyúr
UP érdekes írása, lehet vele vitatkozni, például pont nem az almások jönnek trollkodni meg hittéríteni általában, meg eléggé általánosít, relativizál. [link]
(#48408) r3dsnake
szerintem van amit notepadból másol mert két külön cigányos linknél is ugyanaz a monológja van, amúgy érdekes természete lehet....
mod: bocsánat, három de inkább több[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
A telefonom modellt állt egy Note 2-nek...
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Dafuq milyen kommentek: [link]
Egyik index cikk alatt kommentelt, gondoltam megnézem az adatlapját. Nem tudom az ilyen mit él át.
-
B-L-A-C-K
titán
-
greggggg
aktív tag
-
daneel92
tag
válasz B-L-A-C-K #48403 üzenetére
sziasztok! akik iphone 4ről váltottak 5s-re, azoknak a véleményére és tapasztalataira lennék kíváncsi, hogy átlagfelhasználói szempontból mi változott (nyilván gyorsabb, de ezen kívül), és hogy megéri-e váltani 4ről
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Mela Kehes #48401 üzenetére
Na ez jó hír...
ittakary: Mind1, lenyelem, nem mondom azt hogy ingyen hogy köszi inkább nem kell, de egy 3-as, 4-esnek tény hogy jobban örülnék...Nagyrészt amúgy is csajom fogja használni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest