Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #22699 üzenetére
Tudok róla, azt írtam is, de most ugye megint Nvidiát raktak a MBP-kba AMD helyett
TheMarci: csak játéknál vannak nagy különbségek igazából, a Mac meg úgyse játékra van kitalálvaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
Hmm.. Találtam 114-ért dominos bontatlan i5-öt. Biztos minden úgy van, ahogy leírták.
#22693: Nah... Most már 214. 1 perccel előbb kellett volna rámenni, így már nem érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Samsung vezető chiptervezője átigazol az Apple-höz.
Volt AMD-s vezérhelyettes
Ez előremutatja, hogy az Intelt minden területen lapátra teszik. De ez csak saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
-
nagyúr
Gyerekek azonnal csapjatok le erre! - Solar Walk - INGYÉ'!
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #22684 üzenetére
Dick
-
korpicschess
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #22681 üzenetére
Cook
-
nagyúr
nekem azt magyarázza meg nekem valaki, hogy ki a f.szom volt az aki rábólintott, hogy:
HMM SRÁCOK EZEK AZ IKONOK JÓK LESZNEK! NEKEM NAGYON TETSZENEK! MINEK IS LEGYEN EGYSÉGES IKON AZ ÖSSZES ESZKÖZÜNK, AZ MÁR ELÉG UNCSI....
jézusom mindjárt hányok... iPod Nano 7 gen
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz alba-regia #22668 üzenetére
Szifonról váltottam SII-re. 1 hónapot bírtam vele. Pedig nem rossz telefon, de nem bírtam megszokni, de sok olyan tulajdonságai is volt , amit pl. az iphone-ból hiányoltam.
[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
válasz icecave #22664 üzenetére
Az SII egy kifejezetten jó Androidos telefon. A gyári rendszer szépen, akadásmentesen fut rajta, ha nem buherálják, a mérete is jó. Az SIII meg már valami átmenet a tablet és a telefon között. A formavilága is katasztrófa (szerintem).
Nekem ezért is lett a soron következő telefonom iPhone5. Kaptam egy ugyanakkora kijelzőt szép formájú telefonnal, akadásmentes rendszerrel.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ittakary #22666 üzenetére
épp erről beszéltem, szabad szemmel is látható. Nem tudom miért erőltetik RGB helyett a Pentilet.
Érdemes megnézni fehér háttérrel a Lumia800-at. Bal szélen pl piros pixelek sorakoznak, recésen. hányinger... Pedig amúgy nagyon jó telefon. Mondjuk a sima fehér háttér se fehér... hanem ilyen szövetszínű lyukacsos valami.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Amúgy ebben a kijelzőben tényleg az nem tetszik, hogy hiába ez a brutális felbontás, a pixelek elrendezése miatt tényleg pixelesnek hat... Tudom nevetségesen hangzik, de közelről jó szemmel nézve érthető hogy miről beszélek.
Nézzétek az ikon széleit. Fura!
-
nagyúr
válasz Tibee86 #22662 üzenetére
SII nekem pl. kifejezetten bejött. Mármint csak S1-em volt több napig 3GS és i4 között, de annak a kinézete nem volt az igazi. SII szerintem rendben van. SIII-at meg hagyjuk, számomra eleve péklapát a telefon, a 168 cm-es magasságomhoz mérten meg kifejezetten röhejesen festenék Remélem, iPhone nem nagyon fog már nőni...
-
Tibee86
nagyúr
válasz icecave #22659 üzenetére
Azám. Superverda óta nekem már csak fokok vannak, nem pontok egy tesztben.
Jelen témához még annyit, hogy egyszer nyomogattam csak az S3-mat, de méret miatt nálam kizárt kategória. S1-et sokszor( van a családban), de akármilyen rom, vagy téma van rajta, egyszerűen az iOS kinézete sokkal jobban tetszik, még így is, hogy JB nélkül max hátteret tudok cserélni.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz ittakary #22657 üzenetére
hajrá. engem sajnos zavar a pentile, így nem tudnám kényelmesen használni, próbáltam, de amellett h zavaróan könnyű, a kijelzője a pentile miatt nekem felejtős. a barátnőm Neo-ját szívesebben veszem kézbe, annak szép a kijelzője. kicsit túlszaturált, de még elmegy.
Egy HOX-ot megnéznék viszont élőben.
-
nagyúr
Na gyerekek. Kaptam kölcsön egy S3at most pár napig ezt használom. Kíváncsi leszek hogy Andoid szűzként hogy fogadja a lelkem ezt a telefont. Idáig bejövős
Majd még jelentkezek
-
Tomics
addikt
Csak ideért a futár, végre iPhone5 tulaj lettem.
Fehér, 16 gigás. Gyönyörű, nem karcos, nem kopott sehol
Első fogásra nem is olyan pehely könnyű, mint amit az XMS-ben tapogattam Pont jó[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
b4zsi-
őstag
válasz korpicschess #22640 üzenetére
Hát nem tudom. Én a Te helyedben nem vennék használt mobiltelefont főleg ebben a mai világban. Inkább még tennék össze egy kis pénzt egy újra vagy választanék másik modellt, de ez csak az én véleményem. Sok sikert a további kereséshez!
-
r3dsnake
nagyúr
Nem. Az eredeti mappában marad minden. De ha úgy csinálom, hogy az iTunes mappába menjen a musics-on belül és onnan importálja magától, akkor sem kerül mellé semmilyen cover fájl, kipróbáltam.
De ha manuálisan teszek mellé pl egy folder.jpg-t, azt sem teszi be magától.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #22639 üzenetére
Megkerestetem az iTunes-szal. De ha manuálisan rakom be a covert, akkor sem változik semmi a zene mappában (nem kerül az albumhoz semmilyen kép.) Szóval ha újrahúznám a win-t, akkor megint lehetne egyesével mindegyiket. Erre nincs valami normálisabb megoldás?
korpicschess: merre van?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz korpicschess #22644 üzenetére
Ha belegondolsz, lehet jobb is... személes átvétel kell, mert épp tegnap ecsetelte egy ember,hogy járt egy i4-el, amit postán küldtek neki el...
-
nagyúr
válasz korpicschess #22642 üzenetére
Te tudod, csak véleményt közöltem. Vedd meg, de idejönni sírni, ha valami para lesz vele tilos
-
nagyúr
válasz korpicschess #22640 üzenetére
Szerintem ne vegyél olyat, amit eleve "gányolgatni" kell,hogy tudd használni... Nem beszélve a frissítésekről, stb. Csak szívni fogsz vele.
-
korpicschess
veterán
iOS 5.1.1
04.11.08 BB
i4
függő.
Megoldható valahogy, a downgrade (jailbreakhez, na meg a satöbbihez)?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
r3dsnake
nagyúr
Hi!
iTunes-ban hogyan tudnám megoldani azt, ha egy albumhoz állítok be (vagy kerestetek iTunes-szal covert), ezeket meg is tartsa? Mármint ha pl újrahúznám a wint és az iTunes-ba való zenéimet visszatenném, a coverek nem lennének ott alapból. Kipróbáltam, hogy kitörlök egy borítós albumot, és behúzom újra az iTunesba, és nincs borító. Ez orvosolható valahogyan?
Köszi!
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #22635 üzenetére
Hát még én! Ha meg lesz tuti csinálok egy 90 perces mozifilmet róla. Addig is gyűjtöm az infókat, kik fejlesztenek rá, mi várható ezen a területen, ha piacra kerül. Ja, most jut eszembe, a TomTom natív lesz rajta.
Érdekes, a WP Nokiákon nem fogott el ez a wow, pedig a hone screan itt is aktív csempékből áll. -
Totheground
addikt
Ratinggel kapcsolatban.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #22632 üzenetére
Igénytelen állat ez az iPhone. Most néztem meg a gyártási időt 2010. 30. hét, és az üzemidő semennyit sem romlott - részben köszönhető az egyre jobb OS-nek. De ez sem tart vissza.
Malachi
Van egy olyan érzésem, ha tudná, be sem engednék az Appstore-ba. A sok százból, még egyel sem találkoztam. Csak ha a felhasználó pocakra ütéssel megbecsüli, beállítja a csúszkát, és az alapján számol.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #22630 üzenetére
van ott más is, ahonnan ez jött. a több száz battery app közül csak van olyan, ami normális.
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #22630 üzenetére
Így van jb kell hozzá, de neked 4S és ios 6 így kilőve.
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #22626 üzenetére
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #22604 üzenetére
Fogok is írni, a BB-nek, mert félek, hogy olyan dolgokon változtatnak, ami nem az ínnemre való. A szögletes monolit formához ragaszkodom, a kijelzőt, viszont hozzák egysíkba, aminek lehet egy kis vertikális íve, zafírból. A hátlap rozsdamentes acél, az antennáknál polimer-carbon. Felülről a power gombot hozzák oldalra, és a csatlakozókat mágneses csúszkafedél védje. Még nem megoldott, de az indukciós tőltést integrálják a lenehető hátlapba. Van rá 3 hónapjuk.
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #22626 üzenetére
Cydia-val ott meg a batteryinfo progival.
-
Kommy
veterán
Most nézem a telefonom akkumulátorát nagyon jól bírja, van benne 532 töltési ciklus és az 1200mAh helyett még 1111mAh-van benne ami több mint 92%, ezért ez nem rossz egy lassan 3 éves telefontól. (2009 47.heti gyártású)
-
SÖ
addikt
válasz alba-regia #22623 üzenetére
Épeszű ember ilyen hirdetést nem add fel. Valaki írta, hogy IQ teszthez kéne kötni a regisztrációt.
-
SÖ
addikt
vadászcsiga/icacave
Már nem tudom linkelni, (már törölték) de most esett le. Úgy megfagyott az a szegény ájfon, hogy letört belőle pár giga-bájt a memória sarkából.
Még ilyet?[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Az én i4-em is régi, és már kilazult rajta a digitális képkeret. Van úgy, hogy nagyobb huzat kiviszi belőle a képeket.
-
vadászcsiga
félisten
válasz peugeotmate #22615 üzenetére
Ja érdemes végig olvasni.
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #22609 üzenetére
Személyes kedvenc:
Statisztika. Este már csak a Nokiák fogynak. Az iPhone vásárlók kora délután érkeznek az esetek többségében.meg
-
SÖ
addikt
" iPhone kereskedésből. "
Itt bukott meg a dolog. Ez valszeg hamis iPhone, amit a társadalomba beilleszkedési problémákkal küzdő népcsoport forgalmazott az utcán.
-
vadászcsiga
félisten
Ez jó a tárhelyből letört darab a legjobb.
-
nagyúr
"FIGYELEM! A 16GB-osokból sajnos a káresemény során letört egy kis rész a tárhelyből, így azok csak 14,5GB-osak."
Bontatlan dobozban letört, de csak a 16 gigások esetében?
Mindjárt letörök az asztali gépem ramjaiból is, sok a 16 giga, 13,5 elég, ha meg többet törnék le véletlen, vissza ragasztom, no problem
-
peugeotmate
őstag
Az év hirdetése:fagykár
meg
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #22606 üzenetére
Tudja a fene, lehet, hogy London. Idáig volt már dev alfa, dev alfa b.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #22606 üzenetére
Ha meg nem lesz sikeres, átkeresztelik BB Guano-ra
-
SÖ
addikt
válasz icecave #22602 üzenetére
Igen. Egyrészt, másrészt, meg próbálják védeni a terméküket a nem megfelelő kiegészítő használatától. Utángyártott töltökkel volt már gond.
vadászcsiga
Így látszik pedig próbálok pártatlan lenni. De nagyon kíváncsi leszek a Lagunára, mert már most is jól néz ki, és tuti, hogy csiszolnak még rajta. A keret nekem is problémás.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #22590 üzenetére
Valóban elég király, bár a switcher része nagyjából hasonló Multifl0w-val is, én azt használom erre és tökéletes, sokkal jobb, mint a multitasking bar Amúgy simán lehet,h vki megcsinálja ezt Cydiás tweakként.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Playstation 3 Slim 250GB, CECH-2004B, 4 kontroller, Sony Eye Camera, sok kiegészítővel eladó!
- Alan Wake 2 Deluxe Edition, Alan Wake Remastered - Ps5
- Xiaomi Fimi Palm 2 Pro
- ASUS ROG Strix G531GT gamer laptop minden tartozékával
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit (11310-04-20G) Lite Edition Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest