- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dsnake #193092 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy nincs ANT+ támogatás, plusz a menüben se találom, de ha van benne és megírod, hogy hogy hol keressem, akkor azt megköszönöm, mert van ANT+ eszközöm.
A 0-24 annyiban jobb, mint a percenkénti, hogy nem percenkénti, hanem 0-24. Én úgy tudom, hogy az aw nem perceknént mér, hanem néhány percenként. Olvastam olyat is, hogy 10 percenként és olyat is, hogy 15 percenként. Elvileg egy fizetős appal lehet állítani rajta a mérési időközöket akkuüzemidőért cserébe, de ha ezt tudja a garminom 7-10 napos üzemidővel, akkor ezt felírtam magamnak az előnyök listájára mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged