- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #156954 üzenetére
Milyen érvelés, milyen körhinta? Azt magyarázni kell hogy télen nyári gumival nem megyünk? Attól hogy te kijelentetted nincs szükséged rá mert Baumgartner Zsolti vagy, nem csak én, hanem mindenki lehülyézett...Erre most mi van? Csak én mondtam hogy hülye vagy, és megint magyarázod a f@szságot.
"Felnőtt emberként szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy vásárol téligumit vagy sem, ha valakit megöl amiatt az is az ő gondja lesz, nem a tiéd."
Pont ez az, hogy felnőtt ember létedre lehetne annyi eszed hogy mások életével nem játszol...
Azt meg senki se mondta hogy szerinted jobb télen a nyári, ezen csak te lovagolsz, azért b@szott le mindenki mert veszélyes úgy közlekedni.
Mostani normális 4 évszakos gumi teszteket meg olvass el inkább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest