- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
Megjött az Easyskinz fólia, fel is pattintottam: [link]
-
lacy86
addikt
Parfum kerdes
Vennek egy Replay parfumot.
Eszembe jutott, hogy anno a kollegiumban volt egy szobatarsamnak egy faxa replay parfume csak nem emlekszem a dobozara!
Esetleg a mostani kinalatban a neten Ti emlekeztek melyik volt a legkelendobb?
Emlekszem, hogy ezt vettek akkor a legtobben de nem emlekszem 100%-ban( mennyi emlekszem
)
-
Cyberpunk
félisten
Szombaton megegyezzek egy telefonra, hogy küldik, utalom a pénzt, Nem újonc, és vannak referenciái. Erre azóta is küldi a számla számát.
Szerintetek? Ez még az utalás előtt lelépett.
-
agabe
addikt
válasz
-Ben- #156678 üzenetére
Valós általában, de előfordult már sokkal több is.
Más:
8plus-t most nagyon jó áron lehet találni aprón (200ezer konkrétan) Media Markt vásárlás, és rendben lévőnek tűnik.... csak számla nélküli meg szolgáltatósok vannak hasonló árakon.
Kár, hogy már van egy amit használok és másik nem kell. -
-Ben-
veterán
Nektek mennyi idő alatt szoktak megjönni Aliról a cuccok? Az idő amit kiírnak (17-29 nap) az valós, vagy attól eltérő is lehet?
-
r3dsnake
nagyúr
Hihetetlen módon boostolja a hangulatom, hogy napsütés van, és nem fagyok meg ha kiteszem a lábam.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #156675 üzenetére
Nem kell neki Iphone. S8-S9 se kell.Muszáj neki a 2 sim.
de ebben igazad van! X-et már párszor leejtettem ,pofára is és nem tört össze.
Amúgy mennyi kókler van a szervizesek között.
Itt a Ph-n ajánlottak egy gyereket aki amúgy se volt szimpi a dumája miatt,ő 30-at mondott a javításra úgy ,hogy küldött egy képet egy S8-ról ,hogy valószínű ilyen buborékos lesz egy pár helyen.
Másik Gsm 2-5 napot mondott a javításra.
Találtam egy kimondottan csak kijelzőjavítással foglalkozó szervízt az Allee-ban 2 óra alatt megcsináltak 6 hónap garanciával. -
Cyberpunk
félisten
válasz
B-L-A-C-K #156667 üzenetére
Nüansznyi dolgok, csak a profi sportban jön ki lényegében. De ezek a felső kategóriás bicajok elég egyformák már, persze van ami merevebb, vagy könnyebb egy kicsit a másiknál. Egyébként ez a Colnago újonnan 4000 euro volt, csak a váz. Nyilván szettben véve nem ennyire drága. De itt is ugyan az van, mint a mobilnál inkább a nevet fizeted meg, meg hogy a csúcs legyen.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #156654 üzenetére
Nem sokkal. En ellenoriztetnem ezeket es siman kitiltinam az ilyen autokat a forgalombol 3 honapra.
Amugy eleg egy olyan serules a gumin ami nem latszik pl egy katyu miatt felpuposodik a gumi a belso oldalon ami egy forro nyari napon autopalyatemponal egy fekezeskor felrobban. -
Sukta 95
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #156650 üzenetére
Én szalkán cseréltetem, ismerős gumis évi 10k-ért megoldja, de mostmár biztos több lesz, hogy guminyomás érzékelővel is szarkodia kell. Évi kb 15 ezret megyünk az autóval, 90% itthon, amilyen telek, meg amennyi hó van nekem is sokkal jobbnak tűnik egy normális 4 évszakos. A CrossClimate a megfelelő méretbe kb 35k/darab, ha eladom a jelenlegi gumikat (+a régi autójét). Még az ára is megtérül, plane, ha beleszámolom, hogy csak szalkán tudom tárolni a gumikat, így még haza is kell mennem egy gumicsere miatt.
-
lacy86
addikt
Szerintetek erdemes mar visszarakni a nyari gumikat?
Ahogy neztem az idokepet mar csak 1-2 nap lesz minuszban, a tobbi napokon jobb a helyzet. -
-
madgie
titán
Szerintetek ez mennyire normális? Megvettem a linkelt hardveraprós 6S-t, de a 3D Touch az első perctől nem működik úgy, ahogy kéne. Szerintem ez valami cserélt kijelző, iPhone nekem még sose színeződött így el nyomásra... mint valami olcsó notebook, mikor megnyomod a kijelzőt.
Leszedtem az üvegfóliát róla, pont emiatt, erre a fólia alatt ez fogadott... jó lesz ezt lemeccselni az ország másik végéből
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #156618 üzenetére
Nekem nem kell a macera lehetosege sem
Elintezi, de napok is eltellhetnek. Ja meg ha epp valmi tortenik vele es mondjuk egy hetig nem elerheto sajat hibajan kivul...lehet tulaggodom, de inkabb +10% es minden zsir.
Az volt jo vetel amit 240-ert adtak + 25ezerer earpods-al.
Ha kellett volna X (es idoben latom) arra rairtam volna.
Mindegy, tenyleg mindenki azt vesz amit akar. -
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #156600 üzenetére
Csak annyi, hogy bagy valoszinuseg szerint (99% mert nem kerdeztem ra ezert nem tudom) a telefon a telekomtol elofizetesre kihozott keszulek. Az, hogy reszletre, vagy csak szerzodes hosszabbitasra szinte mindegy, mert nem fizetes eseten tiltjak a telot.
Szamla simcs hozza, mert ha lenne egybol latszana mirol van szo, masreszt ha nem szolgaltatos lenne, akkor az elado (mivel tapasztalt nepper) akkor a szamla megletet is feltuntetne, vagy legalabb azt irna leh a hirdetesben, hogy gyari fuggetlen, de csak annyir irt, hogy simlock: nincs, ergo ez egy telekomos keszulek.
Nem hazudott, de rizikos a telo, es nagyon jol tudja ami miatt olcsobban is adja mintha minden rendben lenne vele, csak nem arulja el a rizikofaktorokat.(#156599) TechN7ne:
Nem kell parazni, csak miota minden ujabb telo alapbol fuggetlen T-nel, es barmelyik barmikor lehet fuggetlenitve az eredeti tulaj keresere azota nem erdemes szarmazast igazolo doksi nelkul telot venni, es az a doksi se telekomos / telenoros husegszerzodest mutasson.
En meg gsm-es “szamlakat” sem tartom megfelelonek, mert sok esetben azokon nincs sem imei sem stozatszam, igy be sem azonosithato a telo az alapjan.(#156601) szekra:
Hiaba korrekt altalaban (en igazabol csak egyet ismerek aki tenyleg az a nepperek kozul, es o mindig kiirja ha valami szolgaltatotol szarmazo keszuleket ad el), ez amit most arult rizikos keszulek amirol nem ir es ez igy a vevo megtevesztese. Az mar mas kerdes, hogy a vevonek ra kellene kerdeznie, de nagyon sokan tudatlanok azt hiszik ha fuggetlen a telefon akkor tuti minden.
Hat nem az. -
Gergőke88
addikt
Ujujj kene ide egy modi...
-
Totheground
addikt
Welp, ma valaki az ele a vonat ele ugrott, amelyiken voltam. Szerintem nem elte tul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciófigyelő: Humble 'WB Play The Legends' Bundle (PC)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest