- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zoli0726: 4670K delid: megérte
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Nem akrok beszólni, de szerinted egy iPhone topikban más készüléket fognak neked ajánlani?
De a kérdésedre a válasz, természetesen az iPhone én 2 éve tértem át androidról és azóta se bántam meg. Viszont Én nem biztos, hogy a 15 -öt venném gondolom nem a Pro-t tervezed, ha nem, akkor inkább 14 Pro, De ez csak az Én véleményem.
-
-
Cyberbeni
addikt
Egy biztos, a sok ilyen automatikus 2FA kód, meg csomag értesítésre érdemes létrehozni egy külön contactot, amihez mindig hozzáadod a számokat és akkor azokat mind egybe veszi. Azon kívül meg lehet még pinnelni, ha jobbra elhúzod az egyik beszélgetést (vagy hosszan nyomva menüből), és akkor az mindig felül lesz.
-
-
Szabi®
addikt
Gyári Mail app eleve kuka, először azt hittem azért szemétkedik az app, mert freemail-t használok, aztán találtam egy tonnányi panaszt gmail-es címekre is, hogy azokat sem fogadja el sok esetben, és jön a az "incorrect user name or password" üzenet,aztán hosszas keresgélés után ráakadtam olyan válaszokra, hogy a Mail app maga dönti el egy algoritmus alapján, hogy egyáltalán engedi-e az email-ek Pop3 szinkronját,mivel ez az apple álláspontja szerint ez egy "komoly" biztonsági rés, ezért több címet,jelszavat eleve el sem fogad.
Gmail-es imap beállítás is sokszor fennakad a hálon,és a jön a "helytelen felhasználónév vagy jelszó" üzenet.
Akinek jó, annak jó, akinek meg nem,annak nem is lesz az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest