Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A napokban vettem (használtan) egy iPhone 8 készüléket. iPhone SE-ről váltottam, és az a problémám vele, hogy a vibramotor (az SE-hez képest legalábbis) sokkal gyengébb. Zsebben hordva alig lehet észrevenni ha vibrál, és asztalra helyezve (tokban) is alig hallani. Ez vajon normális jelenség, vagy az én példányomnak van valamilyen hardware-es baja? -
válasz burgatshow #207061 üzenetére
Köszi, hát akkor lehet, hogy ez tervezett. Bár nem igazán értem, hogy miért jó, mert így nem nagyon lehet észrevenni a hívásokat. A melóhelyen nem szívesen kapcsolom rá a csengést, eddig teljesen jól elvoltam némított rezgő módban minden telefonommal, de ennél alig hallani
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Sziasztok
Az iPhone 8-as készülékem ma reggel úgy döntött, hogy a Home gombot nem hajlandó érzékelni többé. Nem volt leejtve, nem ázott be, semmilyen extrém hatás nem érte. Előjele sem volt a hibának, tehát nem fokozatosan gyengült vagy hol működött hol nem, hanem egyik pillanatról a másikra adta meg magát. Lehet ezzel kezdeni valamit házilag? (alap dolgok mint restart, full feltöltés, kikapcs és pihentetés, gomb tisztogatása már megvoltak). A SW-es Home gombot már megtaláltam, vészmegoldásnak jó, de azért hosszú távon nem örülnék ha így maradna.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok!
Erre az értesítés késés problémára van esetleg valakinek valami ötlete? Meglehetősen zavaró. Egyértelműen az ios18 telepítése óta jelentkezik, és elég durva mértékű, olykor 20-30 perces, de máskor meg egyáltalán nincs késés. Olyan, mint ha hosszabb tétlenség hatására "alvó módba" menne valami service, ami az értesítések megejelenítéséért felelős. Olyan is van, hogy a telefon zárolt állapotában bekapcsol a kijelző, mint ha jönne értesítés, de maga az értesítés nem jelenik meg, és hangeffekt sincs. A készülék 1 éves sincs (iphone15), és az ios18 telepítése előtt tökéletesen működött. A neten olvasható (elég általános, semmiérő) megoldási javaslatokat már mind végigpróbáltam, természetesen eredmény nélkül. Még a telefon alaphelyzetbe állításával és backup-ból visszaállításával is próbálkoztam, de az sem oldotta meg a problémát.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest