Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
Adguard profilt így tudod beállítani: [link]
-
crue
őstag
Sziasztok!
Ilyen töltőt használ itt valaki? [link]
A mégnesek erejére vagyok kíváncsi, hogy melyik enged hamarabb. Nekem úgy lenne optimális, ha először a telefon jönne le a töltőről és csak szükség esetén venném le a korongot. -
crue
őstag
válasz domerator #276957 üzenetére
Köszi a beszámolót, ez is jónak tűnik. Amit én linkeltem az olyan, hogy maga a töltőkorong is mágnesesen rögzül a tartóra, tehát levehető. Csak azt nem tudom, ha le akarom kapni a telefont a töltőről, akkor jön-e vele a korong is egyben. Szóval hogy melyik mágnes az erősebb.
-
crue
őstag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy egy nagyon régi (Android 7) tablet nem tud csatlakozni IOS 16 hotspotra? A tulaj állítása szerint régebben működött, de most valóban nem csatlakozik (egy 12-vel és egy 13-mal próbáltuk). Egy régebbi szoftverű SE-re és egy Windows 11-es Dell mobilinternet megosztására fel tudott csatlakozni a tablet.
-
crue
őstag
Be van kapcsolva, anélkül nem látja az ssid-t se. Így látja, próbál is csatlakozni hozzá, de csak teker és egy idő után feladja. A telefonon annyi látszik, hogy egyszer-kétszer felvillan a zöld kapszula. Arra gondoltam, hogy talán biztonsági okokból nem szeretne netet adni az iphone egy ilyen régi eszköznek.
-
crue
őstag
válasz burgatshow #281729 üzenetére
A megvalósítást nem tudom, de azt meg tudom erősíteni, hogy két Telekomos simmel valóban működik a dolog.
-
crue
őstag
válasz Fritz Teufel #284521 üzenetére
Arról nincs hír, hogy mikortól lehet majd Sirit szólítani “hey” nélkül?
#284522markknight: mondjuk az apple pay nem egészen úgy működik, mint egy bankkártya
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz Alonso0180 #295363 üzenetére
Órára pedig érkezett 9.6.2
-
crue
őstag
Működik itt valakinek messengerben kapott tiktok link appban való megnyitása?
Nekem ipad-en működik szépen, de telefonon csak azt sikerült elérni, hogy nem a belső böngészőben, hanem a safariban nyílik meg. OS mindkét eszközön 17-es, az appok frissek, beállítások ugyanazok. Nem tudom mi a bánat lehet az oka. -
crue
őstag
válasz Fritz Teufel #304386 üzenetére
Elvileg van benne ilyen védelem.
-
crue
őstag
válasz burgatshow #307904 üzenetére
Nekem feltölti a google fotókba is automatikusan. Szinte soha nem nyitom meg az appot a telefonon, de most megnézve PC-ről, ott vannak a tegnapi fotóim is.
-
crue
őstag
Hihetetlen. hogy egy új frissítésnél mindig a legelső és legfontosabb dolog a changelogban az új pride/blm háttérkép
-
crue
őstag
Nem biztos hogy így van, de az okozhatja néhányatoknál ezt a gépelési problémát, hogy csak a pici x-et próbáljátok eltalálni és ha mellé nyomtok, akkor nyilván beírja a felajánlott szót. Ha el akarjátok vetni, az egész buborékra nyomjatok rá. Nekem így 100%-osan működik.
-
crue
őstag
válasz CharlieDrop #314385 üzenetére
Nem írja be, hanem törli. Mármint elveti a javaslatot.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Ha valaki magsafe powerbankot keres, ez most nagyon jó áron van: [link]
Meglepően jó minőségűnek tűnik és még a márkanév is ismerős a multik és a gsm bazárok kínálatából. A 13 minit elég gyorsan tudja tölteni, a súlyából ítélve pedig hihető a kapacitása is. -
crue
őstag
válasz ForRedGlory #316668 üzenetére
Én tegnap este ütemezett visszahívást kértem a support oldalon, amit reggelre elegánsan töröltek az "én kérésemre"
-
crue
őstag
válasz icecave #316809 üzenetére
Egy elnézést azért kérhetnének vagy kapjátok be majd megoldjuk vagy egy akármilyen hivatalos tájékoztatót. Ez így nagyon prosztó, hogy kussolnak.
Eddig teljesen elégedett felhasználó voltam, csak mosolyogtam hogy egyesek miken tudnak pörögni, mert androidon máshogy volt. De most nagyot csalódtam, hogy ilyen előfordulhat. -
crue
őstag
válasz icecave #316959 üzenetére
"aki a másik rendszert keresi az adott rendszerben, az csalódni fog, tökmindegy, miről mire vált"
Ez nem tudom honnan jött, tegnap pont le is írtam, hogy nekem tökéletesen megfelel a rendszer, nem hiányolok semmit. De ez a szerda óta tartó balhé teljesen kiábrándított az egész ökoszisztémából. És még finoman fogalmaztam meg a csalódottságomat. -
crue
őstag
válasz szabonagyur #322213 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest