Hirdetés
Aktív témák
-
-
persil
nagyúr
válasz viharhozo #31738 üzenetére
A gyakran hívott számok - értelemszerűen, mivel gyakran hívottak - benne vannak a "recent" listben, a phone fülön. Nekem a phone alapból ezen van, mivel én mellette külön kiraktam a kontaktlistát is.
Szóval csak nyomok egy phone-t, majd a recent listben látok 8 számot, ezek között 99%-ban ott vannak a gyakran hívottak is, szóval 2 kattintás az egész művelet.
Nem tudom ennél hova kell egyszerűbb, ez már nálam a lustaság legalja.Mondjuk 4s-nél még azt szoktam, ennél is egyszerűbb, hogy zenehallgatás közben nincs kedvem elővenni a telefont és egy hosszú home nyomás után benyögöm, hogy "call xy" és hívja.
2. Háttérnek nem, bár szerintem amúgy sem lenne túl okos ötlet. Én azt mondom, hogy elég jól konfigurálható(mi, hol és mikor jelenlen meg rajta)
Ez a beállításokon belül notification névre hallgat, szóval nem is kellett volna sokat keresned a konfigurálásához. Arra jó, hogy amikor nem vagy teló közelben, akkor jön xy esemény és ezeket egy ideig kiírkálja lockscreen-re, de ha nem látod, vagy mit tudom én, akkor amikor legközelebb feloldod a készüléket, csak lehúzod a notif centert és ott van minden történés.3. Nem kell jailbreak. Csinálsz belőle egy 30 másodperces részletet(én iRingert[ezt a gépre kell letöltened] használok, kb 2 kattintás és egy perc az életemből és kész a ringtone, de van ezer másik alternatíva is) A kész fájlodat behúzod itunsba és kipipálod a ringtone-t. Aztán legközelebbi szinkronizálásnál azt is felteszi neked.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
Igen tudom, vagyis nem tudom, - azért mérget sem vennék rá - de gondolom, viszont a zene akkor is túlságosan szubjektív.
Amit én imádok, azt más gyűlöli, nincs is ezzel semmi baj, tisztában tartom más mit hallgat, de nem értem épp ezért nem tudom miért ilyen "ajándékot" kell adni
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ragnar95
félisten
Tudnátok ajánlani játékokat, amikkel lehet bluetoothon vagy wifin keresztül játszani egymás ellen/egymással 2 iPhone-on?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bling95
őstag
válasz persil #31750 üzenetére
azért mert ezek a zenék nagyobb réteget fognak meg mint mondjuk amiket teszeretsz, énse örülök neki de ezvan...
egyébként meg, a semminél ezek is jobban, ha nemtetszik ne töltsük le ( énsem teszem, de még a fele hátravan szóval jöhet valamit)
és egy kis bölcsesség: ajándék lónak nenézd a fogát alisas szuvenyíre nyihuhu nekukucske protku
másik bölcsesség: ajándék lónak túrós a háta
-
-
paavoo
aktív tag
Ezt valaki próbálta már? (fizetős appok ingyen)
-
Skinee
csendes tag
Sziasztok!
Haverom mindjárt jön, hogy tegyem fel neki az én gépem az ios 5.0.1-et mert nála most valamiért nem jó az itunes. Ha kijelentkezek itunes-ban az én kontómról és úgy csinálok neki egy restore-t akkor az bezavarhat később a saját telómnak? Gondolok itt a backupokra, library-ra pl.
-
Kommy
veterán
válasz Skinee #31762 üzenetére
Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy csinálok egy új library-t ami teljesen szűz és arról csinálom a restore-t és akkor semmi gond nem lehet egyik-nél sem.
SHift lenyomásával indísd az iTunes-t (alt ha mac-et használsz), létrehozol egy új library-t majd ha elment megint shift-el indítod és kiválasztod a régit és készen is van.
-
Picur1992
tag
Üdv tudnàtok nekem segiteni abban hogy facebook ès skype alkalmazàst hogy tudom felrakni a telora??? 2g 8gb om van. I-tunesbe pedig nem enged be regizni mert a bankàrtyàs rèsznél nem engedi ki választani a none opciot
kőszi a választJó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
paavoo
aktív tag
válasz vadászcsiga #31763 üzenetére
Jah érdekes, a videoban nem kéri a srác ID-jét, hanem egyből storeba irányítja safari.
-
samgar
őstag
Hiába van bekapcsolva a push, nem kapok értesítést az új levelekről. Csak akkor tölti le öket mikor belépek a programba. Ez mitol van? Jb nincs. Friss restore.
Oppo Find X5 PRO
-
Picur1992
tag
Ja igen 3.1.3 van a telomon és jb is van.
Jó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
flatus
csendes tag
Sziasztok! Tudom nem témába vág csak egy gyors kérdésem lenne. Az iphone 3gs megér 69900 ft-ot? Tmobinál venném kifutó előfizetéshez. Segítséget köszönöm.
-
Ragnar95
félisten
válasz Picur1992 #31765 üzenetére
Már legalább 1000-szer leírtuk,de mivel egyesek nem képesek használni a keresőt, itt van 1001.-szerre is.
iTunesban rámész egy ingyenes appnál a letöltésre, majd amikor kéri, hogy jelentkezz be, rányomsz,h új ID létrehozása és megadsz egy olyan email címet, amit még nem adtál meg Apple ID-hez, (az sem jó, amivel már próbálkoztál,de nem sikerült) és ekkor lesz none opció.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
paavoo
aktív tag
válasz vadászcsiga #31775 üzenetére
Elvileg lesznek további sponsor appok, és az ID a letöltés azonosításhoz kell. (mondjuk nem mintha lenne valami adat az US accon.)
-
Ragnar95
félisten
válasz Picur1992 #31776 üzenetére
Igen, mivel ezzel az iTunes Store-ba regisztél be, aminek része az AppStore is
flatus: 2 év hűséggel szerintem nem ér meg az a teló 70000-ret, akkor már inkább használtan 55-60-ért vagy egy iPhone 4 használtan 90-100k körül De ha ígyis-úgyis aláírnád a hűséget és iPhone-t szeretnél, akkor megveheted, bár én akkor is inkább egy kis spórolással egy 4-es vételét tanácsolom, mert a 3GS-re az iOS5 az utolsó szoftver, a 4-re pedig még lesz iOS6 is és jobb a kijelzője, procija, kamerája, több a ramja..., szerintem megéri azt a pluszt[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Picur1992 #31779 üzenetére
Olyan emailt adtál meg, amivel előtte még nem próbálkoztál és ingyenes appra mentél, majd az új ID létrehozására nyomtál?
Ha gépről nem megy, próbáld meg mobilról
peterpal12,szilrobi:köszi,ha tudtok még ilyen multiplayer játékokat, ne tartsátok magatokban[ Szerkesztve ]
-
zsolti093
tag
Üdv!
Van egy iPhone 3GS-em iOS 4.3.5-ös szoftverrel 5.16.02 Baseband-el. Lehet függetleníteni iPad baseband nélkül vagy iPad baseband-el lehet csak?
Apple iFan
-
postajoska
tag
Üdv! Erre valaki?
Előre is köszönöm?
-
Picur1992
tag
Legalább 10 emailal probaltam regizni de egyiknél sem engedte telon sem se gépen. Valahogy nem lehet ki kerűlni?
Jó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
Melack
veterán
válasz Picur1992 #31791 üzenetére
Belépsz iTunesba egy mailcímmel. Ott belépsz a fiók adataiba, ott a fizetés részhez mész, és kiválasztod a no credit card opciót. Ott van az, csak törölj ki minden kártya adatot. Nekem is így sikerült, Win7 alól iTunesszal
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
lazlo16
aktív tag
Hali. Tudtok valamilyen oldalt megoldást ahonnan ingyen lehet letölteni appokat/gameket ?
-
paavoo
aktív tag
válasz vadászcsiga #31783 üzenetére
Na hát akkor aki nem akar fizetni appért az mehet is safariban erre a linkre.
[ Szerkesztve ]
-
picur10
aktív tag
Tudnátok olyan app-ot ajánlani, amellyel kicsit kézreállóban lehet a contactokat kezelni? Csoportkezelés, keresés a cég, megjegyzés mezőkben (esetleg duplikáció keresés, megmutatni a nem csoportba rendezett kapcsolatokat, de ezek nem annyira fontosak)
-
_ak_
addikt
Első ránézésre jópofa, de valószínűleg a gyakorlatban teljesen haszontalan i4 tok: Elasty
Let's begin, de gozaimasu!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest