- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Aktív témák
-
zsolti093
tag
válasz
BossBoss #49588 üzenetére
Tuti nem hardveres, mert más kamera programmal működik tökéletesen! Máshol azt írják, hogy felraktak egy különálló kamera programot és azt használják, de én az alapot szeretném, hogy működjön! Azt hiszem ennek restore szaga van! :S Le lehet menteni a programokat, alkalmazásokat restore előtt?
-
zsolti093
tag
Nem tudna segíteni senki?
-
zsolti093
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Ugyanis ma videózni akartam az iPhone 4-emmel, és ahogy elindítottam a videót, kettőt csipog és leáll, amit elment annál azt irja, hogy "nem lehet lejátszani" és nem indul el a videó sem! Ezelőtt minden rendben volt vele! Respring, reboot nem segített! Aki tud segíteni irjon pü-t! Előre is köszi! -
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #48737 üzenetére
Mire gondolsz?
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #48733 üzenetére
OMG, ez eddig fel se tűnt! Bocsi a sok zaklatásért!
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #48727 üzenetére
Ez mind saját részre megy!
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #48725 üzenetére
Nem, csak mindig van valami és itt normális emberek vannak, akik tudnak ebben segíteni!
-
zsolti093
tag
Valaki segítsen pls! Fontos!!!
-
zsolti093
tag
iTunes nem látja az iPhone-omat, más gépen igen. Mi lehet a gond?
-
zsolti093
tag
Üdv!
Van itt egy iPhone 4, ami semi untethered, mert nem tölti be a jb-s progikat. A telón iOS 5.1 van, de nem tudom hanyas redsnow-al és hogyan boot-oljam be, próbáltam több verziójú redsnow-al is, és egyik sem ismerte fel! Amikor bekapcsol, akkor az iTunes sem ismeri fel. Miért?
-
zsolti093
tag
Hellósztok!
Egy iPhone 3GS-t próbáltam jailbreak-elni redsn0w win 0.9.10b8b-val, 5.1.1.-es szoftverrel, és ahogy utánanéztem ott is így csinálták, viszont amikor dfu módba raktam, utána nem ment tovább, nem jelent meg az "Install Cydia" és társai. Ezt írta ki: No device detected. you probably misunderstood the instructions.
Mindent pontosan nyomtam, mi lehet az oka? -
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #47116 üzenetére
Bocsi, nem ide akartam!
-
zsolti093
tag
Sziasztok!
Kaptam egy sim kártyát, de nem tudom, hogy hogyan tudom meg a telefonszámát! Visszahívóst nem tudok róla küldeni! Hogyan lehet kideríteni a számot?
-
zsolti093
tag
Hogyan tudom a legegyszerűbben az iPhone-omon átírni az ikonok alatti nevet? A rename nevű cydia-s proginál x-et ír az iPod helyén és ennek a nevét szeretném megváltoztatni. Van más mód is rá? iPhone Explorer-be vagy valahogyan másképp?
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #46991 üzenetére
Akkor ezt is meg tudnám csinálni? Ehhez be kéne vinni amerikába az AT&T-s üzletbe, nem? Hogyan tudom megcsinálni?
-
zsolti093
tag
válasz
manchester85 #46989 üzenetére
Elvileg ki van fizetve, AT&T függő alapból. Azt írta az eladó, hogy tudja függetleníteni, és ez gyári függetlenítés, viszont kell neki egy imei szám, és az alapján meg tudja csinálni minden iOS-hez és minden baseband-hez! Azt ő le tudja ellenőrizni hogy sikerült-e a függetlenítés?
-
zsolti093
tag
Ez működik 04.11.08-as bb-hez iOS 5-tel iPhone 4-hez?
-
zsolti093
tag
Hogy hívják az ilyen billentyűzetet csak kábelesben iPhone-hoz. Egyszer már láttam, de eltűnt! Mennyibe kerülhet?
[ Szerkesztve ]
-
zsolti093
tag
válasz
__H4X0R__ #46374 üzenetére
Oké, ezek vannak:
animate
AppList
APT 0.7 (apt-key)
attachment= for mailto:
Base Structure
BigBoss Icon Set
Bourne-Again SHell
bzip2
Core Utilities
Core Utilities (/bin)
cURL
Cydia Installer
Cydia Translations
Darwin Tools
dba-tech Common
Debian Packager
Debian Utilities
Diff Utilities
diskdev-cmds
file-cmds
Find Utilites
GNU Privacy Guard
grep
GUI-GPG-SEC
gzip
iFile
libdisplaystack
LibWeather
LZMA Utils
Mobile Substrate
Open
OpenSSH
PAM (Apple)
PAM Modules
pincrush
PreferenceLoader
Profile Directory
Rename II
sed
shell-cmds
Substrate Safe Mode
system-cmds
Tape Archive
UIKit Tools
unrar
unzip
Wallpaper JPEGifier
zip
7-zip (POSIX)Egyáltalán nem értek hozzá, melyikeket kell letörölnöm?
-
zsolti093
tag
Üdv!
Miért omlik mindig össze a springboard az iPhone 3G-men amikor egyik programból a másikba próbálok átlépni? És ezt írja ki!
-
zsolti093
tag
válasz
vadászcsiga #46028 üzenetére
iOS 4.2.1
-
zsolti093
tag
-
zsolti093
tag
Üdv!
Hogyan tudom kikapcsolni az iPhone-omon azt hogy frissítse az oldalt automatikusan a safari-ban?
-
zsolti093
tag
válasz
kisbandima #44999 üzenetére
A DiskAid nem működik vele!
-
zsolti093
tag
válasz
kisbandima #44996 üzenetére
De jb-zve van. Eddig ment sajátgépbe is, és ez nem normális hogy nem ismeri fel új meghajtóként. Valamit biztos be kell állítani az iPhone-on, nem?
-
zsolti093
tag
válasz
kisbandima #44992 üzenetére
De egyébként másik iPhone működik ezen a gépen, és ezt az iPhone 4-et másik gépen sem ismeri fel!
-
zsolti093
tag
válasz
kisbandima #44990 üzenetére
Igen, el van indítva, de nem látom a sajátgépbe!
-
zsolti093
tag
válasz
kisbandima #44983 üzenetére
Azt hol látom?
-
zsolti093
tag
válasz
kisbandima #44977 üzenetére
Azt tudom, hogy meg kéne hogy jelenítse! Ment is egy darabig, de most valamiért eltűnt, és nem jeleníti meg, egy időben egy varázslót hozott be, most felrakta az illesztőprogramot, de nem tudom hogyan lehetne előhozni!
-
zsolti093
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Miért nem tudom felrakni a kameraképeket, videókat iPhone 4-ről gépre?
Az iTunes látja, és ott minden rendben van, viszont semmiféle plusz meghajtó nem jelenik meg a sajátgépben, és a varázsló sem jön el.Segítsetek pls!
Köszi! -
zsolti093
tag
Találtam egy angol leírást, hogy hogyan lehet visszarakni a régi baseband-et iPhone 4-re 04.11.08-ról:
i have try one method but 80% success
itunes 10.2 download if you have 10.5 tha remove
tinny umbrella 5.0.09 download
download ipsw version . 4.3.5 or 4.3.3 any you need to downgrade
but make a costum firmware
use iREB-r4now iphone4 conect with pc now run tinny umbrela go advance set host from cydia then start tss server
your iphone4 put in dfu mode
and use ireb-r4
than open itune and select costum firmware 4.3.3 or any one
after complet your iphone in dfu mode
than you can use redsnow and select 4.3.3 and justboot and your iphone come normal mode but when you shutdown than again dfu mode
than you can jailbreak with redsnow
and after jailbreak again you use just boot tethred and your iphone come total normal mode and you can use
but every time if you restart your iphone than stuck in dfu mode
so any one can fix this problem maybe ?Ez működik? Megéri restore-olni, stb?
Segítsetek pls! Köszi! -
zsolti093
tag
-
zsolti093
tag
Üdv!
Van egy 16-os iPhone 4-em. Amikor megvettem iOS 4.3.5 volt rajta alapból, SHSH-t nem mentettem, és 04.11.08-as baseband. Amikor hazahoztam jailbreakeltem és ráraktam a custom IPSW-s iOS 5.0.1-et, de a baseband nem változott, mivel at&t függő, ezért letiltani biztos nem tiltották le, viszont van egy zárolt micro sim-em amit ha berakok simán, akkor kiírja hogy zárolt sim, és ha megpróbálom feloldani, akkor kiírja hogy nincs szolgáltatás. Aztán kipróbáltam gevey-el is, akkor is ugyanez volt. Egyik haverom azt mondta, hogy ez aktív simmel is ugyanígy lenne, tehát nem állna rá a hálózatra. Igaz ez? Nem lehet ezt valahogy visszaállítani?
-
zsolti093
tag
Hogyan lehet megoldani iPhone 3G-n hogy a multitask funkció működjön?
Mert amikor dupla home gomb-al át akarok menni egy másik progiba akkor megfagy és restartolni kell a springboard-ot. :S
Tudna valaki segíteni? -
zsolti093
tag
Hogyan lehetne megoldani iPhone 3G-n hogy a multitask funkció működjön?
Mert amikor dupla home gomb-al át akarok menni egy másik progiba akkor megfagy és restartolni kell a springboard-ot. :S
Tudna valaki segíteni? -
zsolti093
tag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani iPhone 3G-n hogy dupla home gombbal lehessen egyik alkalmazásból a másikba lépkedni? Mert nekem mindig összeomlik a springboard!
-
zsolti093
tag
SSH nélkül lehet visszaállítani régebbi software-re az iphone-omat? Tudom hogy kéne hozzá tinyumbrella, de elfelejtettem csinálni, és vissza szeretném állítani a régire! Lehetséges ez?
-
zsolti093
tag
A jelenleg elérhető iPhone 4 5.1-es ipsw fájl tethered vagy már van untethered is?
Itt melyik van fent? http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ -
zsolti093
tag
Hali!
Ha frissítem az iPhone 4-emet iOS 5.0.1-ről iOS 5.1-re akkor letöröl minden jailbreak-es progit? Esetleg azt valahogyan vissza lehet rakni ugyanúgy ugyan azokkal a mentésekkel?
-
zsolti093
tag
Üdv!
Van egy iPhone 4-em amin nem akar működni az iCloud. Mert mindig azt írja ki, hogy nincs meghatározó hely. (No location)
Ha a térképbe megyek akkor is azt írja ki, de másodjára megtalálja, viszont a Find My iPhone nem találja sehogyan sem. Az iCloud.com-on nem tudok belépni, mert ott sem találja. me.com-on keresztül beléptem és semmi változás! Azt írja, hogy nincs újabb frissítés.
Miért? Segítsetek pls! -
zsolti093
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy lejött az iPhone 3G-mről a hangerő gomb már többször is, de nem megy vissza rá. Mivel lehetne megoldani hogy ott maradjon? Valamiféle különleges ragasztó? Csak azt nem szeretném, hogy aztán beragadjon a gomb. Ti mit javasoltok? -
zsolti093
tag
Üdv!
eBay-en találtam egy iPhone kijelzőt, de nem tudom eldönteni, hogy 3G-re vagy 3GS-re való, vagy ahogy kérem olyat küld? Mert csak ennyit ír: LCD Monitor Screen Display Replacement + Repair Tools Fr Apple iPhone 3rd 3G 3GS
-
zsolti093
tag
válasz
__H4X0R__ #41407 üzenetére
Nem tudom megnézni a baseband-et, mert nem is tudom aktiválni. Azt írja, hogy csak eredeti szolgáltatós sim-mel lehet aktiválni. Először restore-ra mentem, aztán redsnow-al jailbreak-eltem, aztán kiírt egy hibát az install közben, és aztán újraindítottam, majd újra bejött az aktiválás...
Mit lehet csinálni? -
zsolti093
tag
Üdv!
Van egy iPhone 4-em és aktiválni szeretném, mivel restore-oltam, de külföld AT&T függő, de gevey-el függetlenítve van, és nem sikerül aktiválni, mert mindig azt a hibát írja ki, hogy csak külföldi szolgáltatós AT&T-s kártyával lehet aktiválni. De egyszer már sikerült, viszont fogalmam sincs, hogy hogyan. Hogyan lehetne aktiválni egy magyar T-mobilos kártyával? Légyszi segítsetek! Fontos lenne! :'(
-
zsolti093
tag
Hellósztok!
Van egy iPhone 4-em amit jailbreakeltem redsnow-al, de ezt a hibát írta ki: error no successful firmware download after 60000 ms.
Aztán Just boot-al ugyanúgy redsnow-al betöltöttem, de azóta kilép a programokból.
Nem tudom miért! Mit lehet ilyenkor csinálni? -
zsolti093
tag
Az iPhone 3G és 3GS kijelzőjének a csatlakozója ugyanolyan? Kompatibilis a 3G kijelző a 3GS-el, és a 3GS kijelző a 3G-vel? Van egy kijelző amit meg szeretnék venni, és azt írja, hogy 3. generációs iphone-hoz van, tehát 3G, 3GS-hez. Akkor most ha veszek egyet akkor az jó lesz 3G-hez is?
-
zsolti093
tag
Üdv!
Frissíteni akartam cydia-ból a Sara-t, és kiírta a size mismatch hibát. Utána kerestem hogy hogyan lehetne fixálni a hibát, de nem jöttem rá. Mobile Terminal-al is próbáltam, de nem igazán jöttem rá, hogy hogyan is kéne. Valaki tudna segíteni fixálni a hibát? Légyszi segítsetek! -
zsolti093
tag
Az iPhone Sara-hoz lehet magyarul beszélni? Mert az iPhone 3G-mre felraktam Sara-t, és ha begépelem a magyar szöveget akkor érti, és magyarul válaszol, de ha magyarul beszélek neki azt angolnak veszi, és ő is angolul válaszol, de magyar akcentussal, de a gépelésnél tökéletesen beszél magyarul. Nem lehet beállítani valahogy hogy értse amit magyarul mondok neki?
-
zsolti093
tag
válasz
Tibee86 #40926 üzenetére
Természetesen, csak 3GS, 4, 4S-en működik, mivel azokon van videófelvétel.
A alap videókamerázásnál hosszan kell egy pontra fókuszálni (lenyomva tartod az ujjad kb 5mp-ig) Amikor elveszed megjelenik az alsó sorban egy AE/AF zárolás felirat, ami által kikapcsolja az auto focus-t. -
zsolti093
tag
Hogyan tudom kikapcsolni iPhone 4-en az autofocus-t?
Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
- PlayStation 1 / 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bitcoin topic
- További aktív témák...