Hirdetés
Aktív témák
-
zsolti093
tag
.
[ Szerkesztve ]
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Egy nagy segítséget kérnék sürgősen!
Van 1 iPhone 3g-m.
Egyszer rámentem, hogy mindent töröljön le róla, és akkor az apple logó alatt végigment egy csík, és aztán újraindult a teló, és azóta csak az apple logót mutatja. iTunes nem ismeri fel, ha rádugom kábelre, vagy töltőre nem reagál semmire, DFU módba se lehet tenni. Segítsetek pls, ha lehet sürgősen mert ma adnám el! :'(Apple iFan
-
zsolti093
tag
válasz Totheground #19811 üzenetére
Igen, jailbreak-et is csináltam, de 1x működött, aztán kikapcsolt, és újra előjött az apple logó, és azóta így van.
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Sikerült!
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Üdv!
Egy olyan gondom lenne, hogy a 3GS-emre akarok tenni cuccokat, eddig ment, de most ezt írja ki: Some of the apps in your iTunes library were not installed on iPhone. Mi lehet a gond? A store-ban megcsináltam az apple id-t. Még mit kell? Jailbreak-elt telóról van szó.
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Szóval, tudna valaki segíteni?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
válasz norbesz74 #19870 üzenetére
Az előző kérdésemre szeretnék választ kapni:
Üdv!
Egy olyan gondom lenne, hogy a 3GS-emre akarok tenni cuccokat, eddig ment, de most ezt írja ki: Some of the apps in your iTunes library were not installed on iPhone. Mi lehet a gond? A store-ban megcsináltam az apple id-t. Még mit kell? Jailbreak-elt telóról van szó.Apple iFan
-
zsolti093
tag
Az iPhone 3G-mre amikor alkalmazást akarok telepíteni, mindig ezt írja ki: the app was not installed on the iphone because the app could not be found. Egy párat enged, de néhányat nem. Miért?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Nem tud valaki olyat akinek van iPhone 3g-hez digitizer Békéscsabán? A mai nap folyamán át venném! Sürgős lenne!
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Miért nem működik a mozgásérzékelő az iphone 3gs-emen telefonálás közben?
Kíváncsi voltam, hogy milyen belülről az iphone és szétszereltem, úgy ahogy a videóba, és most ahogy összeraktam a mikrofonja elég halk, és felül a kijelző felett is az a 3 pont nem érzékeli ha a fülemhez teszem telefonáláskor, és nem megy el a kép, ahogy eddig, és belső hangszórója sem szól, csak a külső. Mit lehet ilyenkor tenni, mit tettem vissza normálisan? Kérlek segítsetek!
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Elromlott a kijelzőm...
Mennyibe kerülne egy új kijelző? Ha lehet Békéscsabán!Apple iFan
-
zsolti093
tag
Üdv!
Az iPhone 3GS-emre iOS 5-öt raktam, és amikor a cydia-ból fel akarom rakni az Appsync 5.0-t és az Installoust, akkor reboot-ol a teló, és nem kapcsol be, csak az apple logót mutatja órákon át is. Mi ilyenkor a teendő? Légyszíves segítsetek!
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy az iPhone 3GS-emre raktam iOS 5-öt és bekapcsoláskor nem tölt be, viszont ha redsn0w-ba elindítom a just boot-ot, akkor elindul, de csak ha redsn0w-al indítom, másképp sehogyan sem. Miért van ez?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
válasz manchester85 #26933 üzenetére
Csak 1 restore? És aztán újra rátehetem az iOS 5-öt vagy hogy lehetne működésre bírni ilyenkor, hogy vissza is tudjam rakni az alkalmazásokat, és minden backup file-t?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Előreláthatólag mikor lesz ios 5 untethered jailbreak? azzal is úgy kell jailbreakelni mint ezzel? Most még sehol nem tölthető le?
[ Szerkesztve ]
Apple iFan
-
zsolti093
tag
válasz manchester85 #26942 üzenetére
Oké, köszi. De így ugyanannyit ér, vagy le ment az árából?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Jah bocsi, lehet hogy nem volt elég értelmezhető. Csak azt szeretném tudni, hogy a tethered jailbreakkel ugyanannyiért el lehet adni, vagy ezzel most levittem az árából? Kb mennyiért mennek az ilyenek?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
És most vissza lehet rá tenni a 4-es szoftvert? Mert már update-eltem itunes-ba is... SHSH-hoz nem értek, de szerintem nincs másolat. Így lehetséges vissza rakni?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a 3g-t mikor rádugom itunes-ra mindig szinkronizálja, de úgy, hogy az összes alkalmazást és mindent fel telepít újra. Elvileg max csak az kéne, hogy bejöjjön, hogy "Backing up" és kész. Nem? Eddig úgy volt, de most nem tudom mi történhetett vele. Légyszi segítsetek! Köszi!Apple iFan
-
zsolti093
tag
Üdv!
Ezt írja ki az iPhone-om amikor rádugom iTunes-ra: itunes cannot sync apps to the iphone because the apps installed on the iphone cannot be determined.
Ez miért van? Mit kell ilyenkor csinálni? Próbáltam régebbit felrakni, de nem engedte! Légyszi segítsetek!Apple iFan
-
zsolti093
tag
Az innen letölthető 5.0.1-es jailbreak software iphone 3gs-re az tethered vagy untethered?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
válasz vadászcsiga #29786 üzenetére
Köszönöm. Esetleg azt nem lehet megtudni, hogy lehet letölteni untethered ios 5-t 3gs-re? Vagy ha nincs akkor mikor jelenik meg?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Az iShatter-t honnan tudom letölteni pc-re?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Üdv!
Van egy iPhone 3GS-em iOS 4.3.5-ös szoftverrel 5.16.02 Baseband-el. Lehet függetleníteni iPad baseband nélkül vagy iPad baseband-el lehet csak?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Üdv!
Van egy iPhone 3GS-em iOS 5-ös szoftverrel, és eddig minden rendben volt, de újra indítottam, és fehér lett a beállítások menüpont ikonja. Miért? Hogy lehetne ezt visszacsinálni?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Ja ès nem nyílik ki a kamerànànàl az a csùszka, most mit csinàljak?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Üdv!
Az iPhone 3GS-emet formázni szeretném úgy hogy a beállításokba rámegyek erre: összes beállítás és tartalom törlése. Viszont azt szeretném tudni, hogy ez kb mennyi idő, 16 gigából 1 giga volt szabad. És hogy a cydia-t letörli és újra kell jb-elni?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Üdv!
Az iPhone-om tegnap egész nap 100%-ot mutatott, és ma pedig meg akartam nézni rajta az időt, és láttam, jelzi, hogy fel kell tölteni, aztán felraktam de régóta már csak ugyanazt mutatja és folyamatosan. Próbáltam DFU-t, hardreset-et is és semmi változás. iTunes-ra sem reagál, egyszerűen semmire. Most elromlott az akksija? Cserélni kell? Vagy csak egy szoftveres hiba? Hogyan lehetne megoldani? Segítsetek pls!
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Hogyan tudom sim kártya nélkül aktiválni az iPhone-omat?
Egy iPhone 4-ről van szó, és nincs micro simem, és vágni nem szeretném a sajátomat, viszont aktiváláshoz kéne egy micro sim hozzá. Nem lehet sim kártya nélkül aktiválni az iPhone-t?
Apple iFan
-
zsolti093
tag
Miért írja ezt ki a Siri iPhone 4-emen?
Van egy iPhone 4-em és rá akartam rakni a siri-t, mindent megcsináltam amit a videóba, de semmi, ugyanazt írja ki mindig:
I'm really sorry about this, but I can't take any requests right now. Please try again in a little while.
Légyszi segítsetek!Apple iFan
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest