- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
Aktív témák
-
-
Tompo92
senior tag
Valaki esetleg erre?
[ Szerkesztve ]
-
Daniford
tag
Mivel nem találtam erre külön topic-ot ezért itt kérdezem meg.
Mivel autózás közben kézből telefonálok rendszeresen, ezért most szeretnék egy normális minőségi bluetooth headsetet venni.
Kérdésem az lenne,hogy Iphone 3GS mellé milyen bluetooth egység alkalmazható? -
bepe79
addikt
-
DanielK
addikt
Egy ideje azt vettem észre, hogy miután egész este a töltőn volt a telefon (akár dockban, akár anélkül), reggel mikor leveszem, akkor nem 100%-on van, hanem 97% körül. Ezután, ha nyomok neki egy Home+Power kombót (reboot), akkor visszaugrik 99% körülre.
Az a kérdésem, hogy ez normális? Másnak is ilyen? Törődjek vele, vagy hagyjam az egészet, mert ez ilyen. (a régi androidos SGS-em volt ilyen, de ott rögtön feltöltés után vettem le és már akkor 98%-ra ugrott)Más: megoldottam az iPaden a Featured fül gondomat. Nem az Általános/Áruház fül alatt léptem ki-be, hanem magában az AppStore-ban és így jó lett...
-
postajoska
tag
Úgy tűnik a szoftverrel lesz a gond.
Tudna valaki nekem linkelni custom+iPad Baseband+ New Bootrom 3Gs-re valami ipsw-t?
-
AMATŐR
őstag
Ha adva van 2 asztali gép, az egyiken van az iTunes telepítve, de ezt a gépet újra kellene dobni, így a másik gépre kellene valahogy felvarázsolni az iTunest, úgy, hogy az összes eddig megvásárolt dolgom rajta legyen! Mi a teendőm?
-
postajoska
tag
válasz
kacsaesokos #33686 üzenetére
Nem vált be.
-
kacsaesokos
tag
válasz
postajoska #33683 üzenetére
-
válasz
:MTC:kandur #33684 üzenetére
Egyik iOS-ben sincs... ha nagyon akarsz flash-t, töltsd le a puffin browser-t, atom lassú, de végszükség esetén jólesz.
[ Szerkesztve ]
-
:MTC:kandur
tag
Tènyleg nincs az ios 5.0.1ben flash player?? A dhd- m tudta, ezek szerint az i4 em nem? Omg
-
postajoska
tag
válasz
kacsaesokos #33682 üzenetére
Megvolt, letöröltem, még a registry-t is kitisztítottam, aztán ment fel a legújabb. Ezután se jó.
-
kacsaesokos
tag
válasz
postajoska #33675 üzenetére
"Completely remove iTunes and Apple Mobile Device support and then reinstall iTunes 7.5 or later"...
[ Szerkesztve ]
-
postajoska
tag
Üdv! 1601-is iTunes hiba mire utalhat?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #33668 üzenetére
Én is csodálkozom.
Már hetekkel ezelőtt megjelent az 5.1b2 és elvben kéthetente jelenik meg új bétája, viszont ha megvárják az A5 JB-t, akkor várhatnak még minimum 1-2 hetet, de lehet, hogy egy hónapot is...
Szerintem bőven van mit javítani az 5.0.1-en, pont múltkor szedtem össze a hibáit és nem kevés volt, szóval még a jb előtt jöhetne az 5.1 és kijavíthatná a hibákat -
Zoona
aktív tag
Akkor az a beépített Mail kliens ami kezeli a gmail-t is, érdekes, nekem nem jelzi a pdf-et pl, meg ugy nagyjából semmit:S
-
Picur1992
tag
a telorol hogyan tudom le tőrőlni a telo számokat??
-
Zoona
aktív tag
A beépített gmail app miért nem mutatja a csatolmányokat? Mert igy értelmesebb ha safariban használom a gmail-t, esetleg ami van letölthető app? Vagy azis olyan tré mint a gyári??
-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga #33668 üzenetére
Engem nem zavar, hogy nem jön semmi. Legalább nincs egy piros egyes a beállításokban. 5.0.1-re is azért frissítettem csak mert már nagyon zavart!
-
vadászcsiga
félisten
Érdekes kivárás van az apple részéről vagy nem tudom mit gondoljak hogy ilyen csendben vannak vagy csak várják az A5 jb-t és utána dobják ki a következő fw-t? Lehet az is hogy Tim Cook nem követi Steve Jobs szokását a gyakori frissítések kiadását és úgy gondolja nem lesz annyi verzió mint az iOS 4-ből volt mert alapvetően stabilnak gondolja az 5.0.1-et esetleg az 5.1-et. Mondjuk nekem stabil is, nem tudom mit lehetne még rajta javitani de én a 4.3.2-ről is ezt mondtam. Kíváncsian várom a történéseket bár október óta nem sok minden volt, pl. Tim Cookról semmi hír nincs. Jól érzi magát mint CEO vagy sem? Még pletykák sincsenek. Steve Jobs kicsit jobban ellátta hírekkel a világot.
plus44
Én már töröltem de orulok hogy tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Ezt a VNC-s dolgot próbálta már valaki?
Hogy az Iphone-on látom meg irányítom azt ami a gépen van?Ezt hogyan kell megcsinálni? mert az istennek se akar jó lenni.
Segítséget előre is köszönöm -
bandigno
senior tag
-
Salex1
őstag
Avplayer nektek sem írja az ékezetes betűket felíratnál? Rá lehet valahogy venni?
-
kisÁdi
aktív tag
Restoreoltam mert gyorsan merült az iPhone 3GS-em,de új telefonként állítsam be vagy a biztonsági mentésből csináljam?
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #33468 üzenetére
Épp a fejlesztővel email-ezek. Olyan bugba futottam i4-en (nem tudom neked/nektek előjön-e), hogy ha mondjuk átváltoztatom a háttér szént, stb, majd kilépek az appból, visszalépve minden default állásba kerül, állíthatom be újra. Azt mondta nem is hallott még erről, de megpróbálja kijavítani. Amúgy nekem sokkal jobban bejön, mint a gyári, most ezt fogom egy darabig használni.
szerk: a cydiából telepíthető untethered jb-elő progi ios5-tel mennyire stabil? jelenleg tethered-del minden rendben van, de ha stabil a UT akkor arra váltanék.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz
ittakary #33586 üzenetére
Vájunk csak! Szerintem ez a legutóbbi frissítés óta lehet ,mert korábban még a régi vacak iPod 1gen-el is tűéles képek voltak, nem ez a konvertált anyag. Ez kinek, és miért jó? A felhasználóknak nem.
Köszi a segítséget. Kiderítem h androidon is ilyen kaka e, vagy csak iphone-on.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
postajoska #33654 üzenetére
Mindkettőt iTunes-al csináld
-
máyköl
veterán
válasz
postajoska #33654 üzenetére
Nem. iTunes -t megnyitod, feldugod a telefont, és meg fog jelenni egy kis ikon a bal oldalon, iPhone lesz a neve, ha minden igaz. Arra jobb klikk, backup -ra mész, ilyenkor csinál egy biztonsági mentést. Majd szintén jobb klikk, és restore from backup.
De nem is használtad eddig az iTunest? Mert ha az appok nincsenek szinkronizálva, akkor azokat nem teszi vissza...
-
máyköl
veterán
válasz
postajoska #33652 üzenetére
Akkor csinálsz egy biztonsági mentést, majd restore from backup.
-
máyköl
veterán
válasz
postajoska #33649 üzenetére
JB van rajta?
Ha nincs, csak nyomsz egy upgrade -et.
JB nem nehéz, redsn0w -t letöltöd, és a gombokkal kicsit variálni kell, ha odáig eljutsz, majd segítünk. -
norbi2010
őstag
Én a Fruit Ninja-t redeemeltem de ezt kapom:
"The code you entered has already been used."szerk.:Én voltam a béna,letöltötte
[ Szerkesztve ]
-
postajoska
tag
Üdv!
iPad Baseband-es, 4.1-es szoftverrel rendelkező iPhone 3Gs-emet szeretném 5.0.1.-re frissíteni.
Mikre kell figyeljek? Hol találok hozzá leírást? Utána a JB-t hogy kell megoldani?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
rep3at
őstag
Na megvan a turpissag
Pontot gyujteni lehet itthon is, elkolteni csak kulfoldi accounttal lehet. Jokor tudtam meg..
-
Criton
veterán
a SmartSync megéri a pénzét?
-
máyköl
veterán
-
Criton
veterán
létezik iPhone -ra olyan app mint a HTC nél a FriendStream?
-
csdm
senior tag
Hogyan kell a fotóimat iCloud tárhelyen tárolni ? Backupban benne vannak de külön nem lehet felmasolni ? Hogyan tudom Pc-re iCloudon keresztül a képeket felmasolni?
-
vans?
őstag
Mennyi idonkent szokott ugy igazan frissulni a szponzor appok kinalata a freemyapps-nel?
-
kisÁdi
aktív tag
Valaki legyen szíves mondjon (egyelőre) ingyenes de jó játékokat.Nem találtam a neten sok jót.
-
Mela Kehes
addikt
A Battery Life Pro és a hasonló akksis programoknak futni kell a háttérben hogy a merülési grafikon pontos legyen?
-
Ragnar95
félisten
GMailből hogy lehet lementeni a jegyzeteket iPhone-ra, mert ha exchange-ként beállítom a fiókat, akkor csak a kontaktokat, emaileket és naptárat ajánlja fel, hogy szinkronizálja.
-
Ragnar95
félisten
-
Keksz
senior tag
válasz
eszgé100 #33558 üzenetére
kb. tök mindegy melyiket fogja venni, hamarosan:
http://everythingeverywhere.com/
We run two of Britain’s most famous brands – Orange and T-Mobile – and we’re here to give our customers a better experience than they’ve ever had before – with the widest coverage, smartest support and best choice and value.
[ Szerkesztve ]
-
lofej
csendes tag
Sziasztok, lenne egy problémám:
*Hívott fél nem hall, és én sem őt, pedig skypon tökéletesen működik.*
Szolgáltató hiba szerintem kizárható azért mert a telefon külföldi (Izlandi) sim-el is volt használva és ott ment egy olyan 3 hónapig, tehát használva volt minden gond nélkül, egyszer csak megadta magát. Haza (Románia) lett hozva és itt sem reagál, Orange hálózaton próbáltam idáig, a hívás létre jön, fogadok hívást, tárcsázhatok is, de nincs se beszédhangszórón, se fülhallgatóval, se alsó hangszóróval. Ha hívok akkor nem hallok kicsengést.
Skypeal pedig rendesen, beszédhangszóróról megy.Sajnos már nincs garanciába, Amerikából volt hozatva.
Amúgy meg kell említenem, hogy Gevey sim-el van unlockolva, (SMS-ezni lehet!!!).
Ja és régi(4.2.1) és új iOS(5.0.1) is volt téve rá. Jelenleg régivel 'használom'. Tehát a restore-t kizárnám.Valakinek valami ötlete? Köszönöm.
-
Skizz
addikt
iTunes-ból, nem? Viszont előfordulhat olyan hiba is (persze nem az, hogy leesett 40 méter magasból a betonra), hogy még restore-ra se képes? Olyankor cumi, vagy ilyen nem fordul elő?
üdv.
-
Skizz
addikt
Jb garivesztéssel jár? Mert mindenhol azt olvasom, hogy elméletileg igen, de gyakorlatilag egy tönkrement telefont vissza lehet valahogy állítani, gariztatás előtt?
üdv.
-
hayden68
csendes tag
ha frissíteni szeretnéd 5.0.1-el akkor a telefon vissza áll a gyáriszolgáltatóhoz tehát ha Angliába vették , akkor azzal az angol telefonkártyát hozzá adó szolgáltató kártyájával lehet csak aktiválni mivel vissza áll a telefon az eredeti állapotba ! azért kérdeztem honnan van a telefon .
-
Ragnar95
félisten
Szerintem ők nem intéznek garanciát, a gyári független iPhone-ok garanciáztatása Magyarországon a hivatalos Apple szervizekben történik, tehát a Starking, iStyle és Almárium valamelyikében intézheted a garanciát, de lehet, hogy az Apple Store is intéz garanciát, csak nem tudok róla, bár nem hiszem, mivel ők csak online bolt, nincs rendes üzletük.
Amúgy valaki meg tudja mondani, hogy gmailnél hogy lehet beállítani a jegyzetek szinkronizálását?
asfgh: mert JB-s telót nem szabad frissíteni, csak restore-olni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Spórolós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád