- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
TonTomika #31991 üzenetére
Az instabil részével nem nagyon értek egyet, okosan kell használni azt kész.
Valóban nem árt ha utána olvas az ember, akkor nem érhetik meglepetések. Viszont sokat nem kell kutakodni és utána járni, mert manapság 10-15 percen belül kb. az összes iphone blogon részletes leírást postolnak. Molyolni sem sokat kell a jb-vel, ha végig olvastad a leírást és fel is fogtad azt. Ha meg már egyszer csináltad, onnantól gyerekjáték. Pár kattintása gépen + dfu-ba rakni a telefont, aztán már megy magától. Jb-vel nagyon sok hasznos dologgal bővítheted amit alapból kihagytak. Ezek mind egytől egyig a kényelmedet szolgálják. Nagyon jó példa erre az sbsettings. Úgy gondolom kevés volt az az egy nap jb-vel.@manchester85
Nah, doktor úr, azt hittem az lesz a konklúzió, hogy minek neki iphone, aztán mégse.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Azoktól kérdeznék akik lockinfot használnak. Ugyan már kérdeztem,de finomítanám a kérdésem. Miért csak a sima sms-eket jeleníti meg? Az imassage-et nem.
Van erre valami beállítás vagy valami okos dolog?A másik meg,hogy vitte már valaki azzal vissza az iphone4-et,hogy recseg a hangszorója. Olyan mint régen minden nokia ha tele ment a hangszóró szeméttel.
Javításra veszik be vagy cserélik. Mert ha cserélik akkor egyből. Na ez lenne a legjobb. Nem kéne hiányolnom 2hétig a telót.
Köszönöm. -
kisferi
tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. A Facebook alkalmazást használom 4S-en (5.01) Létezik olyan, hogy a háttérben fusson és frissítse magát, mert amikor a HOME gombot megnyomom és újra vissza kapcsolom csak akkor frissíti magát.
[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
válasz
mondomén #31981 üzenetére
Nem leszek népszerű a fenti kijelentésemmel...érzem.
Anno amikor az iPod touch-ot megvettem, restore után használgattam egy kicsit, aztán mondom megnézem mit tud ez a JB, mert mondták, hogy tegyem fel mert kibővíti a lehetőségeket, stb. feltettem, és én úgy éreztem hogy instabil lett tőle a készülék, szóval kb egy napot volt fent.
Ezen kívül meg valóban megöli a kényelmet. Várni kell rá a frissítéseknél, ott is molyolni kell, utánajárni, utánaolvasni, valamint ha ennyire moddolni szeretném a dolgokat, akkor Androidot vásároltam volna, mivel az erre van.
Én használni szeretem az eszközt, szoftveres túrás nélkül. Többek között ezért váltottam anno mac-re is, mert megelégeltem a sok extra feladatot. Tehát ez felfogható egyfajta filozófiának is, ha így jobban tetszik.
-
zsolti093
tag
Üdv!
Az iPhone 3GS-emet formázni szeretném úgy hogy a beállításokba rámegyek erre: összes beállítás és tartalom törlése. Viszont azt szeretném tudni, hogy ez kb mennyi idő, 16 gigából 1 giga volt szabad. És hogy a cydia-t letörli és újra kell jb-elni?
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #31986 üzenetére
Értelek.
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #31978 üzenetére
Nyilván a warez és a JB nem egy fogalom. Alapesetben. nem az, hisz a JB egy kibővített szolgáltatás, tehát azt tudja, amit a gyári rendszer nem.
Na most gondolkozz kicsit logikusan: ha f*ngod nincs, mit tud a telód, tehát a gyári lehetőségekkel se vagy tisztában, de tudod hogy szükséged van JB-re, az mit jelent szerinted? Szerintem warezt... már csak azért is, mert a JB denotatív jelentése az "ingyen tudok letölteni az iPhone-ra programokat". Nyilván a szakmai topik olvasói számára ez egy kicsit mást jelent, de akinek fogalma nincs semmiről, az warezolni akar, ebben biztos lehetsz. Tök nyilvánvaló, hogy ha nem ismered a telód, akkor a JB-re se mondod, hogy mindenképp szükséged van, hisz a gyári rendszer határait se tudod... Kivéve, ha warez.
-
máyköl
veterán
1200 kreditem gyűlt össze.
Igazság szerint a Gta 3 kéne a legjobban, az 1340 kredit.Érdemes várni, jönnek még pontszerzős appok? Vagy költsem el ezt, mert mondjuk tudnék mit letölteni a Gta -n kívül...
Egyébként le lehet törölni az appokat amikkel szereztem a pontokat?
-
persil
nagyúr
válasz
máyköl #31982 üzenetére
Igen látom, viszont az is igaz, hogy a videóban 3gs-ek vannak, míg a fórumon itt a 4-esről volt szó.
Aztán persze igazad van, hogy a "semmivel sem lassabb" az túlzás.
Mondjuk érdemben nem tudok hozzászólni, mert előbb megvettem a 4s-t, a sima 4-en már nem volt iOS5 nekem. -
Picur1992
tag
Sziasztok iPhone 2g 8gb ra tudok hátlapot és antenna fedelet szerezni valahol??
Mert az enyém sajna elég rossz állapotban van!!
Hogy tudom pc-ről felteni a játékokat a telefonra vagy filmet??
Kőszi a választ -
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #31976 üzenetére
Hát nem tudom.
Azért mikor a Jailbreak meg a Warez valakinél egy fogalom, azt sem tudom megérteni. Nem értem miért kell letámadni valakit, mikor halvány gőze sincs róla, hogy tényleg tudja -e mi a JB és szüksége van rá, vagy warezre kell neki. -
TonTomika
aktív tag
válasz
manchester85 #31976 üzenetére
Szerintem ironikusan értette.@máyköl: furcsának tűnt, mert ha magamból indulok ki, első körben megkérdezem itt a népet, hogy ezt meg ezt melyik programmal tudom megoldani és ha csak JB-vel lehet, akkor utána térek ezekre a kérdésekre. Egyébként meg aki tényleg ennyire nem vágja, hogy mi merre hány méter...az nem értem hogy minek akarná bonyolítani a dolgot, amikor az iOS pont az egyszerűségről szól. Szerintem. Megjegyzem: én nagyon nem vagyok híve a JB-nek semmilyen formában.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #31971 üzenetére
Én próbáltam, de elég gagyi
Nem ér meg 5 eurót
-
TonTomika
aktív tag
válasz
DonThomasino #31969 üzenetére
Dupla...apropó, a szerkesztés gomb mellett, lehetne egy törlés is....
Egy kis ON:
Van egy ötlet a fejemben, amit meg szeretnék valósítani iOS-re. Semmi extrát nem kell elképzelni, egy szép oldal alapú alkalmazás navigációs gombokkal, amiben a tartalom a lényeg.
Magát a programnyelvet megtanulni viszont elég nehéz ahogy elnéztem. (C++ alap hozzá, stbstb...) Találtam viszont egy olyan megoldást, hogy HTML5+js alapon lehet egyszerűbb progikat írni, ami nekem pont ideális lenne.
Egész délután túrtam a netet viszont semmi tutorialt nem találtam, hogy Xcode-ban hogyan kéne lefejleszteni csak annyit, hogy betöltse azokat a html fájlokat, amik szükségesek.
Valakinek van erre esetleg ötlete, hogy hol nézhetnék utána ennek?
[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #31968 üzenetére
iMovie-rol nem sok jót írnak.
-
LogitechG15
tag
válasz
manchester85 #31899 üzenetére
Ezt a kérdést az első h.sz-be be kellene már írni... -.-"
Egyébként valaki nem tudja, hogy működik, a 4S vibrátorja? A galaxys2-ben is ilyen vibrátor van, de sehol nem találtam leírást, hogy hogyan működik vagy mi van benne, pedig nagyon kiváncsi vagyok rá..
-
paavoo
aktív tag
válasz
manchester85 #31965 üzenetére
Hát én is tegnap óta használom
, de ma délután csekkoltam sponsor appokat és 3 újat gyorsan le is húztam, viszont most nézem és már eltűntek. Twitteren lehet őket követni, napi rendszerességgel frissítik a gift appokat is.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31964 üzenetére
Ahogy látom nagyon parázol, és nem is vágod a témát túlzottan, szerintem hanyagold ezt a JB dolgot inkább...
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31960 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31955 üzenetére
Mert már sok app nem támogatja az iOS3 -as rendszert, hisz már létezik iOS5 is. Egy sokéves modelltől ne várj sokat.
Ha JB -t raksz fel, nem veszik el semmi.
-
bongeszo
aktív tag
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31949 üzenetére
Semmit, 3.1.3 a legjobb 3G -re.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Ragnar95 #31907 üzenetére
Miért ne lenne? Eddig úgy volt hogy beirtad az emailed a MobileMehez és ha nem volt előfizetésed akkor csak find my iphonet használhattál. Ezzel a módszerrel van listázva az iPadünk is mert azon most 4.3.3 van.
De most az iclouddal van összhangban ez a szolgáltatás mivel ha regisztrálsz az icloudra akkor a mobilodon csak ott tudod bekapcsolni a FMI-t...
Ezért kérdezem hogy van e más megoldás!
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31945 üzenetére
A 4.2.1 -től.
-
paavoo
aktív tag
válasz
eszgé100 #31944 üzenetére
Hát páran már kipróbálták (ph-n), van róla elég sok teszt is, nekem is működik az iMovie amit letöltöttem ingyen...most Infinity Blade 2-re gyűjtök kreditet
Próbáltam kijátszani, hogy ne ismerje fel a telót a cookiek törlésével, de utána újra lekérte a device id-m a letöltéshez, szóval várni kell.[ Szerkesztve ]
-
bongeszo
aktív tag
Sziasztok!
Fotó katalogizáló programot tudtok ajánlani?
Olyan kellene amivel mappákba tudnám rendezni a fényképeimet!? -
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31939 üzenetére
Akkor miután feltetted a 4.2.1 -et, utána teszed fel a JB -t is.
Arra számíts, hogy elég durván be fog lassulni a telefonod.
-
nederlanden
senior tag
Koszonom!Bocs,hogy huzlak de meg egy kerdes;Iphone akkunak mennyi kb. az elettartama,konkretan egy 3g-t ujjitok total,es az akku meg bo 1napos,igy nem tudom,hogy azt kukazzam e,hamar darabokban lessz.Vagy egyszeru a csereje,amit barmikor meglephetek?
-
hemaka
nagyúr
válasz
nederlanden #31936 üzenetére
A home gomb sajnos ilyen fos. Max. valami kisebb nyomású kompresszorral, vagy esetleg körtepumpával lehet próbálkozni. Én utóbbival szoktam, mivel a fotózás miatt alapból van itthon. Valamivel jobb lett a gomb.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31934 üzenetére
3G -d van?
Menj az Update -re akkor, ha nincs JB -d, és voálá, fent lesz a 4.2.1. -
nederlanden
senior tag
Igaz,de en nem vagom annyira ezeket,az miztos,hogy nalam porgosebb,megbizhatobb es zokkenomentesebb az I4 4.3.3 a I4s-nel,de a home gombbal mit csinaljak(elsok kozul valo a tel.)?Van hogy napokig is pontosan reagal mimden egyes nyomasra.Lehet tisztitani?
-
DonThomasino
veterán
3 .1.3. ról gond nélkül frissíthetek 4.2 re?
Akkor a frissités nem jár semmiilyen adatvesztéssel?
-
paavoo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #31844 üzenetére
Vannak új sponsor appok!
kenny123: új accot kell csinálnod
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #31929 üzenetére
Inkább bámulnám a sakktáblát, de cserébe ne laggoljon már mikor gépelek...
-
megema
őstag
válasz
nederlanden #31926 üzenetére
3GS-nél is iOS5-tel lassabban jön elő a lock screen, viszont cserébe majdhogynem azonnal csatlakozik a WiFi-re. 4.3.3-mal erre jó pár másodpercet várni kellett.
B.Ú.É.K.!
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz
DonThomasino #31927 üzenetére
Segítene vki?
Köszönöm
-
DonThomasino
veterán
Van egy 3.1.3 as 3G.
Szeretném frissíteni és ha lehet JB elni.
Nem csináltam még ilyet hogy kezdeek hozzá?Az Itunes ba csináltam egy biztonsági mentést, kell ezt látnom vhol hogy elkészült?
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Nekem van I4 4.3.3sw es I4s 5sw-es is(utobbi szervizben sargas kijelzo miatt).Velemenyem szerint sokkal megbizhatobb a 4.3.3 sima I4,van amiben gyorsabb, van amiben kicsit lassabb ami nekem zavaro az a feloldasnal home gomb nyomasa utan a I4s-nel kesobb jon elo a feloldas pl.akku viszont kb.6-8 oraval gyengebb keszenletben a sima I4-nek.Valaszoljatok mar legyszi a korabbi kerdeseimre!koszonom
-
hurenzon
senior tag
Majd kipróbálom, max visszarakom a régit.
-
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31918 üzenetére
Rámész iTunesban az iPhone fülre, és Update. Ha magyarra van állítva, frissítés. Nem emlékszem melyiket kínálja fel, azt hiszem az Update -et, de nem tudom pontosan.
-
hurenzon
senior tag
A videókon ahogy látom, sokkal lassabb az 5 szoftver mint a 4.3.3.
Ez valóban így van? -
máyköl
veterán
válasz
DonThomasino #31916 üzenetére
Frissítésnél csak az új szoftvert rakja fel, ami a telefonon van, abba bele sem nyúl.
A restore teljesen lenullázza, gyári állapotára rakja a telefont, és felrakja a legújabb szoftvert.
A restore from backup lenullázza először a telefont, majd a backupot amit készített, visszateszi, és így megmarad minden ahogy volt. Ha a telefon JB -s, akkor ezt kell alkalmazni, nem szabad frissíteni.
-
Kommy
veterán
válasz
DonThomasino #31914 üzenetére
Ha frissítesz akkor nem, ha restore-olsz akkor igen (ha nincs backup)?
Frissítés csak frissíti a firmware-t, a rstore pedig teljesen újrarakja, ha nem raksz vissza backupot akkor,olyan mintha most vetted volna ki a dobozból.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Ha softver t frissítek a névjegyzék elveszik?
-
Kommy
veterán
válasz
manchester85 #31911 üzenetére
Az Apple nem írja alá, de az iFaith is és a Redns0w is le tudja menteni az aktuális firmware shsh-ját (ami a telefonon van) igaz ezek csak partial blob-ok amivel csak a redsn0w-tud custom firmware-t készíteni, így el lehet rakni azt a custommot, amivel akérmikor vissza lehet rakni az adott firmware-t
[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
Köszi a válaszokat manchester85 és máyköl.
Üdv!
-
manchester85
veterán
válasz
hurenzon #31908 üzenetére
Máyköl, minek az SHSH-ját mentse le?
Máyköl!
Szerinted az iOS 5.1 kapujában aláírja még az iOS 4.3.3 SHSH-ját az Apple? Sokszor el lett mondva, hogy nem attól függ az SHSH mentés, hogy milyen szoftver van a telefonon. Egy firmware SHSH-ját a következő megjelenéséig lehet lementeni.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz
hurenzon #31908 üzenetére
Van benne notification center, icloud, imessage, még pár kisebb újítás.
Frissíts, de a biztonság kedvéért ments SHSH -t.100 ezer kb. a reális ár érte. Ekörül mennek a Galaxy S II -ők, de remélem nem kell az iPhone topikban leírnom, hogy lecseréld -e.
manchester: A 4.3.3 SHSH fájlját.
[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
Még egy kérdésem lenne.
Érdemes eladni az Iphone 4 16 Gb-os telót 100.000 Ft-ért?
Ha igen milyen telót tudnék abból venni ami jobb mint az iphone?
-
hurenzon
senior tag
Hali!
Mennyire vagyok lemaradva ha az Iphone 4.3.3 szoftver van???
Már illő lenne 5-re váltani?
Az mitől jobb?
Üdv!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Oracle #31900 üzenetére
Ez hülyeség. Lehet készíteni backupot, én is így csinálom több,mint 1 éve.
Csak update-elni nem szabad JB-s telót. Backupot kell készíteni, majd nyomni egy restoret.
Barett 50cal: annyi az egész, hogy bekapcsolod a mobilján a find my iphone-t, majd ha meg akarod keresni a te telódon vagy egy számítógépen bejelentkezel a find my ipone-ba az ő accountjával. Az iCloudnak ehhez semmi köze. -
irgum
addikt
válasz
DonThomasino #31904 üzenetére
Nem értem miért kérdezed. Ha nem akarod, hogy használja, kapcsold ki az adatforgalmat.
persil: alapból tudja a pusht, csak exchange-ként kell beállítani.
DonThomasino: beállítások > általános > hálózat
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Az Iphone használ adatforgalmat, ha minden alkalmazás off és a push is off?
[ Szerkesztve ]
-
Barett 50cal
senior tag
Sziasztok, segitseg kene.. Tesom mobiljat tegnap majdnem elloptak, szerencsere megtalaltuk az illetot es visszaadta. Arra lennek kivancsi hogy nekiis van iCloud meg nekem is. Meglehet oldani valahogy hogy felvegyem a findmyiphone listamra? Mertugye ha beirom az en icloudom az nemjo, nem?
Koszi
-
eszgé100
őstag
válasz
samgar #31884 üzenetére
Magamon is tapasztalom, amúgy tök idegesítő dolog, de nem tudom miért van, hogy egy csomó dolog le van írva, de amíg oda nem jutok, hogy valamit megtapasztaljak, addig nem értem meg
Bocs, nem tudom hogy ment samgar-nak, #31899-re szántam
Oracle: office-szal sem tudod szinkronizálni?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...