- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
SuNrisE010 #45909 üzenetére
Ugy is be lehet allitani, hogy csak bizonyos ido mulva kerje a jelkodot, erre gondolt szerintem.
-
vans?
őstag
válasz
manchester85 #45335 üzenetére
ez mindent vitt nalam haha
-
vans?
őstag
válasz
manchester85 #44518 üzenetére
A filmeket az alkalmazasokba menti.
mod: ja, mar mas is irta...
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #44136 üzenetére
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #43068 üzenetére
5.0.1, a beta nem volt fent.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #43057 üzenetére
Te elkepesztoen fontos ember lehetsz, ha ennyi to-do appra van szukseged
-
vans?
őstag
Hogy kell elohivni a zoomolo csikot a kameraban? Par oraja veletlenul elojott, de eltunt, es azota ne lelem...
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #41026 üzenetére
En hasznalom, nekem bevalt. De lehet aztan, hogy megunom majd, mert ugye egyszeru, mint a faek.
-
vans?
őstag
válasz
SuNrisE010 #40289 üzenetére
Made my day.
-
vans?
őstag
Nekem nagyon bejon ez a Clear app, nalam viszi a palmat a to-do appok kozt!
-
vans?
őstag
Az miert lehet, hogy az iTunes egy ideje minden alkalommal azt akarja, hogy autorizaljam a geppel a fiokomat? Elkeri a jelszot, vegigporog, aztan kiirja, hogy mar reg megvan, ami igy is van... Van egy amerikai meg egy magyar accountom, ha ez szamit valamit.
-
vans?
őstag
udv,
tudok valahogy iTunesban playlisteket atvinni egyik geprol a masikra? lecsereltem a gepemet. na mar most, azon voltak a playlistek az ipodhoz (shuffle). most radugtam erre, es arra mentem, hogy vasarlasok atvitele, de mivel ugye nem az iTunesbol valok nem csinalt semmit. hogy tudnam atvarazsolni az egeszet? vagy erre nincs lehetoseg? az lenne a legjobb, ha az iPod zeneit egyazegyben le tudnam menteni erre az iTunesra.
koszi, es bocs, hogy ide, de itt van elet.
-
vans?
őstag
válasz
Real Ghoost #37031 üzenetére
SBSettings irja a free ram-ot... Ujrainditas meg szokta oldani, de van, hogy az sem, es ez.. hogy is fogalmazzak. Mocskosul idegesito, na. De gondolom ez azert van, mert ugye mar Touch-a egyre kevesebb embernek van, alap mar a szifon, abban meg tobb van, szoval leszarja mindenki kb.
-
vans?
őstag
válasz
Real Ghoost #37011 üzenetére
5.0.1... Kosz a valaszokat, probalgatom majd akkor meg, de attol tartok, a JB-nek mindenkepp mennie kell... Nalad nem zabalja meg a RAMot? Futnak az Angry Birdsnel nagyobb igenyu jatekok?
-
vans?
őstag
Van arra valami megoldas, hogy mukodjon JB mellett a Skype? Azt irja, hogy csak szuz iOS-on hajlando mukodni... Nagyon jo... Habar amugy is terveben van, hogy letakaritom a JB-t, mert a Touchom RAMja nem birja, az RR2-t neha meg memoriaurites utan sem tudom jatszani, mert kilepeget...
-
vans?
őstag
"A DFU (Deep Firmware Upgrade) mód hasonló, de itt több rendszerszintű ellenőrzés sem fut le, ha a készülék operációs rendszere valamilyen okból összeomlott, ez jól jöhet a javításhoz. DFU módba lépés:
-csatlakoztassuk az adatkábelt
-kapcsoljuk ki a telefont
-nyomjuk le egyszerre a HOME és a POWER gombot
-10 másodperc után engedjük fel a POWER gombot, és tartsuk a HOME-ot további 10 másodpercig.
Ha jól jártunk el, akkor a telefon képernyőjén semmi nem látszik, azonban az iTunes felismeri a telefont és a fentebb ismertetett módon betallózhatjuk a letöltött, eredeti firmware fájlt."Idezet az elso hsz.-bol.
-
vans?
őstag
udv,
az miert lehet, hogy a DrawRace2, meg az RR2 is kilepeget random? Tegnap csinaltam meg a JB-t, ment normalisan az RR, nemreg meg elkezdte ezt... A FIFA12, meg a Fruit Ninja gond nelkul futottak... Ujrainditottam, most jok... Fene erti ezt. Pedig nem ganyoltam agyon a rendszert, SBSettings van csak kb.
-
vans?
őstag
szep estet,
Ragnar kollega segitsegevel (
) megcsinaltam a jb-t, minden szep es jo, csak egy baj van. A multitasking gesture menupont be van ugyan pipalva a beallitasokban, de megsem hajlando csinalni.
Sem a negyujjas fokepernyore-dobast, se az alkalmazasvaltast, semmit. A zephyr meg 3 euro, ha jol lattam, annyit azert nem er meg nekem... Lehet erre valami megoldas?
-
vans?
őstag
Nektek jol mukodik az iTunes? Egy kis ideje nem akarja megjeleniti a sajat fiokom menupontot. adatot akarnek modositani, de azt irja, hogy ellenorizzem a halozati kapcsolatokat... net rendben, elotte meg vettem dolgokat, az mukodik is, csak az adataimat nem engedi elerni.
-
vans?
őstag
válasz
JackDaniel's #35611 üzenetére
Az Arkadba vegul? En is ott leszek delelott, legalabb tudni fogom, ki uvolt a T-ben mar reggel.
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes #35378 üzenetére
Igen.
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes #35372 üzenetére
Mehetsz, kiprobalt dolog ez mar.
-
vans?
őstag
szevasztok! 4 napig nem voltam netkozelben.. ahogy most latom, nincs uj szponzor app a freemyapps-ben. volt, csak lemaradtam, vagy nem is frissult?
-
vans?
őstag
Mennyi idonkent szokott ugy igazan frissulni a szponzor appok kinalata a freemyapps-nel?
-
vans?
őstag
Koszi a valaszokat. Azt irja a freemyapps, amikor le akarom tolteni a gift appot, hogy The code you entered has already been used. Ez hogy lehet?
Es le is vette a pontot, de a gift appot nem adta...
mondomen: bazzeg, bocs, kosz, ez vergaz.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Tudom, hogy mar ezerszer tema volt, de nyugtassatok meg, hogy semmi galibat nem okoz, ha regisztralok egy US id-t is, es egyutt hasznalom a kettot...
-
vans?
őstag
válasz
Real Ghoost #33055 üzenetére
Restore-olni nem akarok, ha nem muszaj.. Jatszhato vegulis.. De azert furcsa, mert mondjuk egy FIFA12 teljesen jol fut, ami gondolom egy kicsivel jobban megterheli a gepet...
-
vans?
őstag
Nektek nem laggol az Angry Birds? Tudom, mar kerdeztem, de nem jott ra valasz. Eleg zavaro, kozepkategoriasandroid-erzesem van tole.
@ferofacee: az nem hangszoro
[ Szerkesztve ]
-
-
vans?
őstag
válasz
ittakary #32819 üzenetére
Fasza, koszi!
@DanielK: eloszor nekem sem talalt, ird vegig az egeszet, ugy megtalalja
meg egy kerdes: miert lehet, hogy az idojaras app a notif centerben Gyor-t ketszer mutatja? Az idojaras appban be van allitva, hogy Bp-t es Gyort mutassa, ott jo is.. de az ertesitesi reszen csak a Gyor van, ketszer...
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
udv urak,
a t-s arfolyam appot nem lehet valahogy bevarazsolni a notif. centerbe? nem talalom a beallitasok-ertesitek ful alatt... meg a program beallitasai kozott sem.
-
vans?
őstag
válasz
peterpal12 #32038 üzenetére
Az iBooks es az Ujsagos ket kulonbozo app.
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...