- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
Bling95 #30717 üzenetére
Persze, mert más a képarány, ezért kell resize-olni és utána vágni. Van Photoshop-od?
Ha nincs, van pl a Pixelmator, ez egy jóval egyszerűbb program képszerkesztésre.A titok egyébként, hogy lockolni kell az aspect ratio-t méretezésnél, a magasságra beállítod a 960px-et ami meg a 640-en felül van azt pedig levágod mind a két oldalon és készen is van.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
LogitechG15
tag
válasz
Bling95 #27468 üzenetére
Felvettem pár napja az idokival a kapcsolatot, de ők azt állítják hogy az alaplapon nem lehet alkatrészeket cserélni, mikor millió videó van ennek az alkatrésznek a cseréjéről youtube-on.. így valami inkább hozzáértőt szeretnék találni. De azért köszönöm a segítséget!
-
válasz
Bling95 #27053 üzenetére
Már sokszor megbeszéltük, hogy az optika zörög nem? Ha lefogom a sleep gombot, akkor is zörög, a régi is zörgött. Ha lenyomom, akkor is, csak erősebben kell rázni.
Bár belegondolva tökmindegy, melyik, eléggé idegesítő tud lenni, akármelyik is csinálja, gagyi összerakás benyomását kelti ez a kis apróság.
[ Szerkesztve ]
-
mario120
csendes tag
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
Bling95 #26506 üzenetére
Szerintem is elég nagy hülyeség... Mert oké, hogy egységesíteni akarnak, amíg ez csaka tebletekre és telókra vonatkozik,de hogy lehetne egy ugyanolyan vagy alapjaiban hasonló oprendszert felrakni egy gépre és egy mobilra...?
Egyrészt teljesen máshogy kezeled (egér+billentyűzet vs. ujj), másrészt teljesen más felhasználási területre találták ki a 2-t...
Az meg mi már, hogy a remek Metro UI-ból indítható IE-ben nincs flash...?! Gépre azért csak kéne, bármilyen erőforrásigényes is...(Bár ha kijön a véglges majdcsak megcsinálják, hogy ki lehessen cserélni másik böngészőre az ott lévő IE-t...)B.Ricsike: én az i4S előtt iPod Touch 4G + LG Arena kombót használtam, semmi sem hiányzik nekem a 4S-ből
Talán lehetne 0,5"-al nagyobb a kijelzője, de ígyis király, meg jelenleg a JB-et hiányolom belőle,de ezeken kívül úgy tökéletes, ahogy van
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
válasz
Bling95 #26351 üzenetére
Csak úgy kíváncsi vagyok
Éjszaka mindig töltőn van, sőt, mikor itthon vagyok, akkor is.
De például nyaraláskor egy droiddal sokat szenvedtem, mert mindig a szálláson imádkozni kellett mellette, hogy töltsön márCsak ezért jutott eszembe, hogy vajon a 4S-nél mennyi egy majdnem teljes töltés, egyébként nem fontos
-
manchester85
veterán
válasz
Bling95 #26292 üzenetére
Mert ettől függetlenül az anyaga baromi ellenálló. Tehát amit a marketing az IS köré épít, az igaz is. Egyébként meg a legjobb használatot még mindig a fóliamentesség biztosítja szerintem.
Tudom, van, akinek a széltől is karcolódik az iPhone, de én karcmentes előlappal adtam el a 3G-t, és a jelenlegi i4-em is teljesen karcmentes. Külön zsebet tartok fenn neki, nekem így teljesen kényelmes. Mondjuk a hátlapra mehet egy tok vagy fólia, hisz ugye az a felület érintkezik más tárgyakkal is. Nekem egy matrica van rajta, amit icecave-től kaptam az évfordulónkra.
-
mondomén
őstag
válasz
Bling95 #25606 üzenetére
Ez nekem új. 5600ft lett az ikon 200 csomagdíja? Nekem még a legutolsó csekkemen 4990 szerepel. Akkor a következő már több lesz? Amúgy ezt is megkérdeztem az ügyintézőtől, hogy a csomagdíjat emelheti e a Tmobile útközben. Természetesen a válasz az volt, hogy NEM, hát milyen dolog lenne már az hogy kedvére emelgeti a díjakat a szolgáltató. Nem fér a fejembe, hogy hogyan tudott ennyit kamuzni.
Én értem, az a dolga, hogy telefonokat adjon el, de akkor sem kéne valótlan dolgokat állítani, csak azért mert átb*szhatónak tűnik az ügyfél. Na mindegy ez van, aláírtam és kész.
-
válasz
Bling95 #25603 üzenetére
Mikor is jelent meg az ikon csomag? 2008ban? 3 év alatt nem emeltek, most meg igen. Nem valószínű, hogy holnap vagy a közeljövőben újabb emelés következik. Ha meg mégis, a szerződésben benne van, hogy ilyen is lehet, aláírtam, ez van. Nyilván, ezzel vállaltam a negatívumokat is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Bling95 #25600 üzenetére
Engem a túllépés veszélye nem fenyeget, MM XL-ben vagyok, kb. a 70-80%-át használom el egy hónapban a benne foglalt szolgáltatásoknak, meg ennyi pénzért havonta már ugyan mindegy, hogy egy kicsivel több, vagy kevesebb...
vadászcsiga: nálam is kevés az album, de sok a zene, ezért kell 2 órás mixeket hallgatni, akkor megússza az ember pár borítóval
icarbons-on is kedvezmény van ma, 25%-os engedménykód: "SUPERSALE", ja és ingyen posta.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Bling95 #24500 üzenetére
De srácok, Apple cuccoknál nem az embernél garanciáztatsz, hanem az Applenél
Magyarul ha van hivatalos garileveled, akkor onnantól kezdve nem tökmindegy hogy honnan van a cucc? Szvsz Stylebolt jó lesz
Én is most veszek tőlük iPadet....
Vagy jó, gondolkodjunk sötéten: mi lehet a buktató?
#24486 Kommy: köszönöm a tanácsot, kilőttem azokat is
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Bling95 #24498 üzenetére
Azért más véleményét is hallgasd meg
Úgy értem, én is szilárdan ajánlottam az említett emberkét, amíg le nem lépett, hisz minden arra utalt, hogy "király a dolog", itt is árult vagy 2 évig. Aztán ő lelépett, a bolt meg csődöt jelentetett, majd ugyanott más névvel folytatják tovább a dolgaikat, a cuccokat meg viheted, elküldenek, hogy sorry, nincs már ilyen bolt...
Én is majdnem vettem az általad említett bolttól, mert nagyon csábító, de ezek után kétszer ugyanabba a sz*rba nem szeretnék lépni, akármekkora az esély is arra, hogy megszívhatom. Lehet, semmi para nem lesz a bolttal, még évekig jelen lesz, de ezt honnan tudhatja az ember előre.
-
-
válasz
Bling95 #23898 üzenetére
5.0.1 amúgy sem valami nagy megoldás... mondom kipróbálom iPad 2-n, feltettem 5.0 helyett 5.0.1-et... bár ne tettem volna. Míg az előzőn pl. a Safari 10 elindításból egyszer random kilépett csak úgy magától, utóbbi szoft óta, 10 indításból 3-4-szer csinálja ugyanezt, főleg akkor, mikor bezárok egy tabot... és más programnál is csinálja, 3-4szer többször, mint a sima 5.0 esetében. Ezek után, ha kényszerítenek, akkor sem teszem fel i4-re...
-
válasz
Bling95 #23450 üzenetére
Mivel a JB-hez is a sima 5.0-t használtad, ezért azt... bár, a just boot-hoz nem is kellene megkérdeznie, ha már egyszer a JB-hez megadtad. A lényeg, hogy azt add meg, amit a JB-kor is megadtál neki. Ha nagyon durva dolgok jönnek elő, akkor sajnos szívás, de ezt, mint rizikó faktort írták is a linkemen.
Shodan: Bocsánat, azt hittem, hogy 5.0.1-ed van (nem derült ki pontosan a "helyzet" a hsz-odból számomra), és azt akarod visszatenni. Viszont a linkemen lévő cuccot meg tudod próbálni úgy is,hogy az 5.0 van betallózva neki... (max nem működik, de veszteni nem vesztesz).
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
Bling95 #22951 üzenetére
Aki feltölti, annak be kell külön állítania a videónál, hogy mobilon is megtekinthető legyen. Ha ezt nem teszi meg, akkor nem játsza le semmilyen mobil kütyü.
majestic
Nekem nincs backup, teljesen újból kellett minden beállítani, mert nem volt hajlandó feltenni a régit. iCloud-ot nem használom, ki van kapcsolva, ahogy az egész helymeghatározás. És azzal produkálja ezt a értékeket.
Csak ha mindent kikapcsolok, lassan vehetek helyette egy Nokia-t, az legalább egy hétig simán kihúzza.[ Szerkesztve ]
-
Stiegliz
tag
válasz
Bling95 #22693 üzenetére
az is meglesz, hidd el mindent meg fogok tenni. ! ritka bosszus vagyok!
dolgozni csak gépről tudnék, ( most szerencsére nem kell ) nem mellesleg egy havi fizetést raktam le az asztalra, ami szintén füldhöz vágja az idegeket.
ezek után elvárnám , azt a hires apple garit.
ami eddig nem is volt gond az angol telommal.wááááááááá...... utálom a magyar rendszereket !
talán ez [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Bling95 #21864 üzenetére
De megvettem, különben ráse tudnám rakni gyári szoftra...
De nem csak Angry Birds Seasons-nél csinálta, hanem pl. a RedLaser Classics nevű barcode olvasónál is...
De baráomnak az ingyenes Angry irds-ökkel csinálta ezt
kenny123,irgum: köszönöm szépen a segítségetmagamtól rá nem jöttem volna, hiszen (legalábbis szerintem
) úgy lenne logikus, hogy előre léptetés> + hosszan nyomvatartva, visszaléptetés> - hosszan nyomvatartva
-
Ragnar95
félisten
válasz
Bling95 #21832 üzenetére
1. vártam vele eleget, akkor leet, hogy iOS5 bug...
2.próbálkoztam a gombok hosszan nyomvatartásával, de nem sikerült, más ötletem nincs(bár valószínűleg csak én bénázok
)
3.az a probléma, hogy iCloudból ráraktam az iPhone 4S-emre az iPod Touchom biztonsági mentését és visszakerültek az app-ek is, de bár valahogy rosszul települhetett és em indulnak el, hanem egyből kilépnek, miután rájuk nyomok.Bár barátom i4S-ét újként állítottuk be backup visszarakás nélkül vadiúj apple id-vel és nála is csinálták ezt programok újonnan telepítve és ottis a törlés-újra rárakás segített csakÉn is megtettem ezt az Angry Birds Seasons-el, viszont így a mentéseim elvesztek, amit szeretnék valahogy visszavarázsolni és erre irányult a kérdés, hogy ez lehetséges-e?
-
válasz
Bling95 #20783 üzenetére
Ha meg tudod oldani, hogy a fejed mellett legyen a telefon, akkor szerintem ér valamit. Értelem szerűen a "mocorgásodra", stb-re épít a program, és közel kell lennie a telefonnak hogy ezeket "érzékelje", "meghallja". Nekem bukó, mert ugye asszonnyal alszom, aztán ő is mocorog, szóval mindig kijött az eredmény, hogy semmit nem aludtam a program szerint, vagy ha igen, egész végig csak rugdalóztam
-
FefeeX
veterán
válasz
Bling95 #19172 üzenetére
Szintetikus tesztekben szanaszéjjel alázta az i4S a SGS2-t
Viszont van olyan videó amiben gyorsabban jönnek be a játékok SGS2-n, 1-2 másodperccel, viszont ez nem a töltési időnek köszönhető, hanem hogy a játékok előtt egyre gyakrabban íratnak ki egyre több marhaságot a fejlesztők (lásd PC Heroes 6 amit SSD-ről úgy töltene be mint a sicc, mégis végig kell várnom az át nem ugorható szutyok videókat minden alkalommal), nos valamiért iphone-on minden játék előtt több ilyen videó van, mint SGS2-n. Akinek ez a pár másodperc fontos, vegyen SGS2-t. Akinek az anyagminőség, meg hogy a menü az akadással szemben tud folytonosan is menni, ergo érzésben is prémiumot kap, az meg iphone-t. Persze, nem ennyi a különbség, de többnyire mindent meg lehet oldani mindkettővel.
#19175: Androiddal egy komoly bajom van. Olyan mint a politika, mindent ígérgetnek, meg hazudnak, ez lesz, az lesz, a mienk így jobb meg úgy, néha van amiben jót is csinálnak, viszont egy csomó bétatesztet nyomnak rá a felhasználókra azok akarata ellenére, és kb mondjuk teljesítenek valamit, de csak 50-60%-os szinten, hogy hamarabb legyen náluk, hogy majd mondhassák, hogy őket másolta a többi. Olyan kb mint az Asylum filmstudió, aki nem ismeri, annak megéri utánanéznie
Sokat tud az Android, sok dologban nagyon jó ötleteik vannak, meg jó megvalósítások, de alapvetően mégis megszívod itt-ott. Mintha Pistabá tuningműhelyében felhúznák a Trabantodat 100 lóerőre, aztán amíg megy, addig király, csak félned kell mikor robban fel alattad, vagy mikor hagy cserben... De legyorsulja néha a Mercidet...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Bling95 #19034 üzenetére
iPhone nem nyílt?
Már bocsi, de ez elég nagy hülyeség szerintem. Ha zárt lenne, akkor nem adták volna ki az sdk-t és nem lehetne rá külső forrásból programokat írni. Az egy dolog, hogy a forráskód ne nyílt, de ettől még az oprendszer az. Legalábbis tudtommal
Így van, nincs definíciója, ezért is írtam, hogy akkor szerinte mi az, ha amit én írtam, az nem igaz szerinte.... -
megabe
tag
válasz
Bling95 #18439 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy 1 óra beszélgetés 14mb körüli adatforgalom szóval minimális sms-t meg szinte meg sem érzed 1-2kbyte!
Sziasztok a kérdésem az lenne, hogy (iphone4)ios4.3.3- ról lementettem T-pottal a kérdéses adatokat sms,könyvjelzők,kontatktok stb. felraktam az ios5-őt viszont a könyvtárszerkezetnél nem látni a private könyvtárat, szóval hiányos, ez most azért van, mert más a könyvtárszerkezete, vagy jailbreakelni kell, hogy a t-pot lássa?!
A válaszokat előre is köszi!
G.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...