- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
Aktív témák
-
-
-
FefeeX
veterán
-
Tallin
csendes tag
Termék infó 6. oldal:
"Ismétlődő mozgás: Amikor olyan ismétlődő tevékenységet végez, mint például az iPhone készüléken történő gépelés vagy játékhasználat, alkalmanként kellemetlen érzés léphet fel a kezeiben, karjaiban, vállaiban, nyakában vagy egyéb testrészeiben. Gyakran tartson szünetet, és ha ilyen használat során vagy azt követően kellemetlenséget érez, hagyja abba a készülék használatát, majd forduljon orvoshoz." -
Mtt
tag
Backup van, de nem tudom visszatenni, mert egy új whited00r frimware van rajta, ipa-k sincsenek mert valahogy törölte őket a frissítésnél, szóval nem tudom én sem... Valahonnan meg kellene szerezni őket, guglizom egy kicsit, hátha...
Más ötlet? Valaki? :/
[ Szerkesztve ]
-
Igen, fogod magad és keresel... Biztos rettenetes erőfeszítéseket igényel a Google keresőbe beírni ezt, hogy "picture upload"... Apropó ezt a fáradtságot meg is spóroltam neked, csak kattintanod kell
Más: nem gondoltam volna, hogy pod2g valóban kihoz egy működő untethered JB-t. A srác vagy nem most kezdte el a feltörést,hanem már az iOS5 megjelenésekor, vagy tényleg az aminek beállítja magát: egy kib..tt zseni.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
ha nem lenne legális nem szidnám az itunes-t
wifi syncet el is felejtettem
ez így semmit nem ér ahogy megcsináltákiphone-t leszinkelte gond nélkül, meglett a backup, de ipad 1-et valamiért nem szereti
régebben az angry birds nem tetszett neki amikor megvolt a HD és a nem HD kiadás is
gépen van 17 giga hely, ipadon is van vagy 2 -
Atikusz
senior tag
Én a 2-es metró vonaláról tudok beszámolni tapasztalatokat, mivel azon szoktam járni sűrűn, és én nálam teljesen jó, hozza a sebességet. Igaz ez függ a szolgáltató általi lefedettségtől, én legutóbb (12.20-án) 5.12/1.59Mbps (57ms) sebességet mértem a 2-es metró vonalán, Vodafone internettel, iPhone-nal.
-
_ak_
addikt
Az általad linkelt oldalon írják, h az 5.1-ben amúgy is tiltva lettek ezek a funkciók. Tehát update után mindenképp beszart volna a progi. Addig ki tudja mennyien adnak ki pénzt érte, sokkal nagyobb lenne a háborgás. De mi a fenét csinálhatnak az Applenél amikor engedélyeznek egy programot? Mert az más sok esetben bebizonyosodott, h nem próbálják ki...
-
manchester85
veterán
Sehol. Nem gondolod komolyan, hogy az Apple a saját piacát teszi vele tönkre.
Amerikában egyes szolgáltatóknál a korábbi modelleknél nagy ritkán webshopon keresztül meg tudod venni 100$ helyett 80$-ért mondjuk, hűséggel persze.
Más eszközöknél (iPad, iTouch, mac) szokott lenni, de általában a kifutott generációkból, úgyhogy nem jó biznisz.
-
b4zsi-
őstag
Az enyémmel semmi.... szerencsére... Csak azt nem értem, hogy ha T-Mobileba veszed akkor nem cserélik a telefon 3 napon belül, hanem szervíz... viszont webshopon keresztül venné az ember akkor meg cserélnék...
Mondjuk kár találgatni... majd meglátjuk, hogy oldódik meg makaveli666 kolléga esete...
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Én most "vettem" meg a run like hell deluxe-ot, siege hero-t és asphalt 6-ot.
Mindhárom a legjobb játékok között van és most ingyenesek.
Ezek közül is az angry rajongóknak nagyon erősen ajánlott a siege hero. Pont annyival másabb az angry-nél, hogy ha azt megunod, akkor élvezni fogod ezt, viszont alapjában véve ugyanaz a stílus. -
persil
nagyúr
1, azaz egy darab ismerősöm telenoros(ezt azért csak tudom...
), tehát minden egyes telenoros sms, amit küldök az iMessage, amióta iOS 5-öt használunk.
És mivel mind már delivered üzenet, egyik sem ment regular sms-ként, ezért ez sem lehet probléma.
De hétfőn lesz időm, akkor egy Tpontban utánajárok a dolognak, hogy mégis mi volt ez. -
Várd ki a 3-4 napot, aztán könnyen tudod majd tisztítani, egy pólóval is simán letörölheted. Amíg meg nem szárad, inkább csak ártasz, mint használsz bármiféle törlési kísérlettel (felkapod véletlen a szélét, stb).
Sok ember ott rontja el,hogy meglátja,hogy feltétel után olyan, mintha lehányták volna, és le is szedik. Ki kell várni.
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Igen ezt néztem énis. De nemkell attól tartani hogy gagyi? értem ezalatt hogy nah... 750 ft-os dokkoló. Nemfog pl nagyon feszülni benne a cuccos?
mert pl néztem szifonstore-on az Ozaki iSuppli Home-ot de ha jólnéztem icecave írta hogy neki feszült nagyon a cucc benne így eladta.
Ettől tartok kicsit, jó persze 7-800 ft-ot megér, meg ahogy látom free shipping is van. Lehet hogy bepróbálkozok.
Nézegettem pl starking meg xms de ott csak az a nautilus-os van de az meg nagyon drága.
-
Fog tágulni, nekem is ilyen van, szépen felvette ma telefon formáját. Hangerőt is tudom állítani,hogy a tok oldalát nyomkodom, nem kell kivenni.
Zörgés téma: én továbbra is fenntartom, hogy az optika zörög (maga a lencse valamelyik). Amíg meg nem cáfolja valaki, így is marad
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
ehhez szokj hozzá nyugodtan, sajnos, a fb értesítési központ egy rakás sz.r, de ezt gondolom látod gépen is! Ha kijavítják, akkor működni fog rendesen, de most eléggé hullámzó!
Atikusz: a push az úgymond (angolul tolni) az adott alkalmazás szerverétől származó azonnal küldött értesítés, a fetch meg kézileg beállított időközönként lekérdezett információ! szóval más irányból kapod meg az infót! ha így érthető! a push jön magától, fetchelni meg akkor fetchelsz, amikor akarsz[ Szerkesztve ]
-
Vapor
aktív tag
-
majestic
őstag
Nálam is érdekes dolgokat csinál: ha 100%-ra töltöm este (semmi sincs rajta kikapcsolva, tehát megy a wifi, 30 percenként szinkronizál 6 e-mail fiókkal, stb.) és csak 2%-ot merült. Ha viszont pl. 68%-on hagyom este, akkor 12%-ot is merütl éjszaka ugyanolyan beállításokkal... Ki a f@sz érti ezt?!
Azt is észrevettem, hogy idővel (több töltés után) jobb lesz az aksi éllettartalma.
[ Szerkesztve ]
-
Hogy érted? Ha körbevágod, menni fog, egyébként érdemes cserét kérni, akkor nincs esély arra,hogy elrontod a vágás miatt a simet. Van 1-2 kivétel is, amiből vágással sem lehet micro simet csinálni. Én tuti a szolgáltatós cserét játszanám meg, ha megoldható, igaz, pénzbe kerül (kb. 4k).
-
Persze, 25 dolláros tételnél futár hozza-viszi Angliából (ott is van Zagg telephely)? Érdekes lenne
Nem, kérsz a zagg oldalán garanciális cserét, ki kell fizetni, kapsz egy kódot, meg egy címet, amire visszaküldöd,ráírva a kódot, és postán küldik a cserét,ha pedig megkapják amit cserélsz, visszarakják a pénzt a számládra.
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple Music
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- További aktív témák...