- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
JamesHun
addikt
ott meg volt, de eddig nem igy csinálta ez volt a fura
asztali gépen itunes ba ha rákeresek egy játékra ott nem kéne mutatnia, hogy már megvan?
(ez nem rémlik, mert ritkán kerestem gépen, de pl ott se mutatta, és a death rally-t ami megvan iphone on is , meg ipadon is asztalin az árát mutatta) -
JamesHun
addikt
van egy játék (sentinel3) ami fent van iphone on (legálisan beszerzett)
gondoltam jó lenne nagyban játszani, ezért ipadon megkerestem a progit, de letöltés helyett az árával szembesültem (multiplatformos)
más is járt így? -
Stiegliz
tag
hali. nemrég rendeltem/ tunk az apple.hu rol telot, ha az van kiirva,h érkezés jan 9-16 az életlenul se érkezik meg hamarabb . ?
és hogy lehetett volna gyorsabb kiszálliást igényelni ? vagy lehetne. ? -
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült JB-ni a telefonomat.Nagyon komoly!!!! Olyan kérdésem lenne hogy nem tudok theme-ket letölteni,jobban mondva jönne de kell neki a winterboard program.Nos azt meg is találtam,de azt meg azért nem tudom telepíteni mert kell neki 2 progi.(preferenceloader,meg még valami.Kideritettem hogy ezt a preferenceloadert a bigboss-ról lehet beszerezni.Nos az nekem meg nem mükszik. Tudna nekem valaki segíteni ebben? Vagy valamit én rontottam el?
-
máyköl
veterán
A mai Apple ajándék egy Lady Gaga album.
Jöhetne már valami normális dolog is... -
bandigno
senior tag
elvileg ha az i4-el egy ZTE cellához csatlakozom a telenornál, a H betűnek nem kellene megjelennie a 3G helyett?
-
máyköl
veterán
Figyelem!
Az iPhone OFF topikban felvetettem, hogy lehetne egy iPhone találkozó. Beszélgetünk, beülünk valahova, stb. Akit érdekelne a dolog, írjon be a topikba, ha páran összegyűlünk, mehet a dolog.
-
máyköl
veterán
válasz
Solar_Wind #31278 üzenetére
Kicsit drága.
50-55 -ért is lehet már kapni.Mit lehet tudni róla?
-
Solar_Wind
senior tag
3GS-ért 65 ezer az jó ár?
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
ios5 alatt alapból nincs wifi hotspot, vagy csak a telenorral van baja? carrierfix után is csak usb-n és bluetoothon akar osztani.
köszi!
-
S3cu
tag
Ha már source, valaki tudna adni olyat ahol van SBSettings? Egyszerűen nem találom..
-
máyköl
veterán
válasz
LogitechG15 #31265 üzenetére
iPad bb -et ne lehet visszaállítani.
Ha simán ultrasn0w -ral van függetlenítve, és restore -oljuk, akkor elveszik a függetlenítés, mert frissül a baseband is.
De az ipad basebandet a restore sem tudja visszaállítani.Ne vegyél iPad basebandes telefont, csak a baj van velük.
-
LogitechG15
tag
Ha egy telefon függetlenítve van akár ipad bb-vel vagy más jb-s trükkel, van rá esély, hogy gyári állapotra állítsuk? Restore visszaállítja a bb-et ha pl egy ios 5.0.1-et rakunk fel? Elég visszataszító, hogy az eladó telefonok nagyrésze ipad basebandes...
-
samgar
őstag
Untethered verzioban a cydia szanalmasan szar. Ma este legalabb is. Hogy mit hoz a holnap? Kitudja.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Csabee. #31252 üzenetére
még fel se raktam csak kacerkodtama gondolattal,hogy felteszem az 5.0.1.et a gyari 5.0 nekem nem jott be mert a 4.2.1 gyorsasbb volt,de most hogy van jb talan ki elhet ugy pucolni hogy a 4.2.1 es szinten gyorsuljon....ezert kerdeztem...esetleg ha nem jon be akkor vissza tudjak terni a jo 4.2.1eshz.
-
Salex1
őstag
Sziasztok! Hétvégén kaptam egy 3GS-t és lenne egy kis gondom vele. Cydia-ban feltettem egy HD video-s izét ami működött is, majd feltettem egy szifon-os inteliscreen-t, feltelepítés után az ikonra kattintva csak bejött egy ablak és ki is lépett..de nem is ez a nagyobbik gond, hanem hogy a kamera egy az egyben eltünt, sehogy sem érhető el...
Találkozott már valaki hasonlóval? Mit tudok tenni?
Tudtok valami működő progit ajánlani ami a lockscreen-re kiírja a napi teendőket esetleg az időjárást? -
Scoobyka
addikt
3gs 5.0.1 untethered jb-rol vissza lehet terni 4.2.1-re vagy felejtos? koszi a helpet.
-
Kasza08
őstag
-
alienpapa
senior tag
Hol találom a 3gs-ben a feladatkezelőt?
-
Ragnar95
félisten
válasz
JamesHun #31234 üzenetére
Amerikában sokkal több a Mac, mint itthon,ezt ne feledd és az az Apple fő piaca
Legtöbb játék amúgy arra is elkészül vagy Parallel Desktops-al tudod futtatni
SecuV6: simán használható bármelyik JB-vel isittakary kolléga arra gondolt, hogy azok a progik nem érnek sokat, amikkel a JB-s cuccok lementhetők. Mivel ha JB-s telóról készítesz iTunes backupot természetesen a Cydiás tweak-ek nem mentődnek le.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz
LaptopSystem #31224 üzenetére
mi azt honnan tudjuk, hogy te érted -e mi a baj velük?
-
snooze
veterán
Home gomb kalibrálhato-e??
Itt a válasz:
[link][ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz
Ragnar95 #31211 üzenetére
ez szép és jó, de a iphone,ipad, ipod usereknek nem hiszem, hogy a 80-90%-a MAC et használ
főleg most, hogy kicsit divat cucc lett az apple
meg lehetne ezt csinálni jól PC re is, de ezért nem fogok mac et venni
mivel sokat játszok ezért nálam alapból kilőve a macnehezen hiszem el, hogy egy 1 gigás fifa 12 hd leszedése a telefonról és áttétele itunes alá gondot kéne okoznia 2012 küszöbén egy apple méretű cégnél
-
Hat igen néztem itt a hirdetések között de nem találtam!
-
TonTomika
aktív tag
válasz
LaptopSystem #31226 üzenetére
Én ezt egy jó megoldásnak tartom csak szebben kivitelezve nyílván.
-
snooze
veterán
válasz
LaptopSystem #31226 üzenetére
persze..lehet usb-s töltöröl is..de akkor meg minek a napelem..
na,mindegy,te tudod,ha az tetszik,akkor vedd meg azt..
annyit nem ér..azon az áron tudsz venni többet,és akkor nem kell a napelemmel tölteni ha megszorulsz mert lesz több tartalékod..
-
S3cu
tag
Sziasztok, ha feltettem a JB-t, attól még mardhat az iTunes backup, vagy iCloud backup? Vagy ezeket innentől kezdve érdemes kikapcsolni?
Előre is köszi
-
Na igen de másképp is tölthető és ez a praktikus benne nem?
-
snooze
veterán
válasz
LaptopSystem #31224 üzenetére
nagyon sokára töltödnek fel..
-
-
snooze
veterán
válasz
LaptopSystem #31222 üzenetére
napelemes felejtös..
nem jok.. nekem volt,de eladtam..
[ Szerkesztve ]
-
Olyan is jó ami nem napelemes!
-
snooze
veterán
válasz
LaptopSystem #31220 üzenetére
ebay-ra nézz fel,ott van sok,és joval olcsobb..de itt is anno már lett tárgyalva..
pl:[link]
[ Szerkesztve ]
-
-
persil
nagyúr
válasz
LaptopSystem #31216 üzenetére
Melyikre gondolsz?
A 3. egyébként tetszetős, mivel nem növeli 65 méteresre a telefon vastagságát, az első kettővel szemben.
Egyébként szerintem egyáltalán nem éri meg egyik sem a 20 ezer forintot. -
atirag
őstag
Lehet volt már sokszor,de nem tudom mire keressek. Ha volt megvett app-em a cydiabol azt hogy tudom visszarakni? Igazából azt sem tudom melyik repoból raktam fel. Konkrétan a lockinforol lenne szó.
-
-
Igen, fogod magad és keresel... Biztos rettenetes erőfeszítéseket igényel a Google keresőbe beírni ezt, hogy "picture upload"... Apropó ezt a fáradtságot meg is spóroltam neked, csak kattintanod kell
Más: nem gondoltam volna, hogy pod2g valóban kihoz egy működő untethered JB-t. A srác vagy nem most kezdte el a feltörést,hanem már az iOS5 megjelenésekor, vagy tényleg az aminek beállítja magát: egy kib..tt zseni.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
vasipeti #31210 üzenetére
Amikor gépre dugod az iPhone-t, megjelenik digitális fényképezőként a Sajátgépben.Itt a többi fotó közé bemásolod a kiválasztott képeket és valószínűleg ott lesznek, bár mérget nem vennék rá.
JamesHun: addig, amíg lesz OSX és Mac, addig nemEzzel is arra ösztönöz az Apple, hogy mindenben az ő készülékét használd, amiben igaza is van, mert sokkal jobban szinkronban van egymással egy iPhone és egy Mac, mint egy iPhone és egy Windows, pont múltkor tapasztaltam meg, pedig ott JB-el kepacsolatos volt a dolog
-
boogie84
veterán
Erről a termékről honnan tudom h eredeti Switcheasy vagy csak után gyártott?
Nem feltételezem a kollégáról h csalik, csak kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
ha nem lenne legális nem szidnám az itunes-t
wifi syncet el is felejtettem
ez így semmit nem ér ahogy megcsináltákiphone-t leszinkelte gond nélkül, meglett a backup, de ipad 1-et valamiért nem szereti
régebben az angry birds nem tetszett neki amikor megvolt a HD és a nem HD kiadás is
gépen van 17 giga hely, ipadon is van vagy 2 -
Keksz
senior tag
válasz
JamesHun #31203 üzenetére
Nekem nem szokott ilyeneket csinálni. Soha kb. semmi bajom nem volt még vele, ln zene hallgatásra és genius playlistekre is használom pedig.
A wifi sync néha nem megy, ha iTunes-ból indítom, de telefonról egyből.
Van hely a gépen?
Fifa 12 HD legális alkalmazás?Más: Gear4 Unity remote ([link])
Használ vki ilyet otthon? Tapasztalatok? mennyire jó az Appstore alkalmazás hozzá, mit vezérelsz vele? stb...
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
szerintetek lesz valaha is windowsra normális itunes?
1 órája szívok egy egyszerű szinkron és backuppal de elakad folyamatosan
kábeles szinkron közepén közli nincs a ipad rádugva
de klikkelek megint egy szinkront és elkezdi, de most pl a fifa 12 HD nél kiakad amikor lementené ipadról a játékot itunes ba -
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ocarina #31194 üzenetére
Azzal vigyázz, mert ha nem raktál be másik csúszkát, akkor SBSettings nélkül nem fogod tudni feloldani a telót és jöhet a restore
Én egyszer megjártam így
Mexildos: a garit az eladáskor regisztrálja a bolt vagy ha nem, akkor neked kell regizned, de ha hivatalosan Apple Store-ból veszed/veszi az, aki neked eladja a készüléket, akkor egyből regisztrálják a garit. Amúgyezen az oldalon tudod ellenőrzni,h garis-e.
A függetlenséget szerintem csak 2 SIM kártyával tudod ellenőrizni, 4S-nél szoftveres függetlenítésre nincs lehetőség.
Ha EU gari van rá, nem indul újra csere esetén az 1 év, ez csak a Magyarországon vásárolt készülékekre vonatkozik, mivel a magyar jogszabályok írják elő az 1 év újraindulását, tehát ha magyar gyári független a teló, akkor újraindul a gari (vagy ha magyar szolgáltatófüggő), amúgy nem.
Mirman: én nem ismerem ezt a tokot, de mivel alumíniumból van, könnyen lehet,h leárnyékolja a GPS és Wifi chipjét a telónak és így gyengébb lesz a wifi+gps "térereje".