- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
Aktív témák
-
Keksz
senior tag
Mivel a gyári mailkliens nálam (exchange mailboxoknál) fetch-nél is pusholt és az Apple eddig nem reagált a bugriportra levettem manualis sync-re, szerencsére ez megy. Így most 90% -on az akkum
máskor ilyenkorra már 60 körülre szokott merülni...
Mondjuk ami nagyon súlyos hogy behívni wifin a ph!-t, beírni ide 6 sort az -1% akkuidő!!
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
Gordiann #32894 üzenetére
Igen, hacsak nem csinálsz CFW-t, hogy ne frissüljön; mármint ha a 05.12.01 nem a legújabb FW 3GS esetén...
Ha bennhagyja a kártya adatokat, akkor sem érdekes a dolog, mert a kártya utolsó négy számjegyét jelzi csak a program meg, plusz nincs benn a 3 karakteres kód sem... Vagy nem?
Lehetne pl office-t is venni, teljes logmein ignition-t, ilyesmiket, amik nem olcsó programok alapból, nyilván nem is kifizethetetlenek...[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #32893 üzenetére
Ezt már korábban én is felvetettem, akkor se nagyon érdeklődött a dolog iránt senki. Azóta a családban/rokonságban 3 iPhone is van, plusz egyik haveromnak is, úgyhogy már nekem se létfontosságú a dolog, viszont szerintem kivitelezhető és megoldható.
Igazából úgy is fel lehet ezt fogni, hogy 1 valaki osztja meg pénzért a saját ID-ját.
Pl. 1 valaki megvesz egy alkalmazást, majd elosztja x felé, és átutaltatja velük azt az összeget. Utána leveszi a kártyát, hogy ne kelljen a többieknek se megadni a kártyaszámot, majd ők szintén letöltik a progit. Utána az illető visszaváltoztatja a jelszót, és ha jön valami frissítés, akkor újból megadja, vagy generál egy olyat, amit megad. Nyilván valamilyen szinten bizalmi alapú a dolog, de ha mindig leveszi az illető a kártyát, akkor max az ID-ját lophatja el a többi résztvevő, ami igencsak alpári dolog lenne, és nem feltételeznék ilyet szinte egyetlen egy iPhone tulajról sem. Szerintem kivitelezhető a dolog, és főleg navigációra jó. Ha többet nem adja meg a jelszót, és nem tudod frissíteni, az se a világ vége, hisz ha már az iTunes-odba importáltad, akkor bármikor vissza tudod tenni, és amíg nem kell újra authorizálnod, addig bármikor vissza is szinkronizálhatod. De ha mondjuk 5 ezerért van egy teljes Európa térképed, akkor az még kompromisszumokkal együtt se olyan rossz, főleg, ha ki is használod.
Na, b4zsi leírta rövidebben a lényeget. Bár ezt vehetjük úgy is, hogy pénzért átadja a megvett progiját.
Ennek ellenére nem rossz ötlet. Nyilván, akié az ID, az jár a legjobban, de minden csak megegyezés kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Ha van egy 05.12.01 BB-es iPhone 3GS, 4.3.3-mal, azt ha frissitem 5.0.1-re akkor frissül a BB?!
Csak ennyi a kérdésem!Köszi
G -
FefeeX
veterán
válasz
:MTC:kandur #32891 üzenetére
igazán nincs mit, én is csak azért tudok ennyit, mert mint írtam a haverom telenoros, és most akar i4-et vásárolni...
És az ismeretségi körömben minden informatikai dolgot nekem kell tudni[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Senki se akar majd navigációt vagy drágább játékokat közös ID vel venni? Csak egy ötlet!
-
yoogie
aktív tag
Erre valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
nederlanden #32804 üzenetére
Nem típushibás, hanem több helyen gyártják a kijelzőket és ez okozza a különbséget...
DonThomasino: igen, jogosítsd fel[ Szerkesztve ]
-
Picur1992
tag
Mért van az hogy a zenét feltudom rakni a telora de a filmet vagy a klipeket sehogy??
-
FefeeX
veterán
válasz
DonThomasino #32879 üzenetére
Elméletileg nem, mert nem szinkronizál, de PC-n az itunes nálam már csinált érdekes dolgokat... Érdekes, MacOS alatt nem volt vele rossz tapasztalatom
:MTC:kandur: necces, pl T-mobile-nál serial alapján megy minden egészen a cseréig - tehát beszélget veled, kiadja az adatokat, stb, de mikor cseréli, akkor kér papírt (végülis lophattad is, és ugye alá kell írni cserénél, ha céges az előfizu stbstb)
ipodnál mivel nincs előfizu, előfordulhat, hogy nem kell papír, DE szerintem még mindig az a biztos, ha van...[ Szerkesztve ]
-
ben800
aktív tag
válasz
:MTC:kandur #32878 üzenetére
Elvileg így írták apple fórumon is egy topic-ban,de biztos ami biztos itt is megkérdezem....
-
:MTC:kandur
tag
garanciális javítás nem a serial alapján megy? mindegy, hogy ki vette ilyen szempontból, igaz?
-
ben800
aktív tag
válasz
ben800 #32834 üzenetére
Amúgy még egy olyan kérdésem lehetne,hogy ugye használtan vettem az ipodot,és hát szétnéztem szegeden egyik üzlet se foglalkozik garanciális cserével fasza.....
Ha írok valamelyik Budapesti üzletnek akkor meg említsem nekik hogy nincsenek papírok mert használtan vettem és az előző tulaj kidobta,vagy az hogyha én használtan veszem akkor nincs gari?? -
FefeeX
veterán
2. JB-s a telefonod? Esetleg nem PC-n itunes-ba jelzi? Mert attól, hogy a telefonodon törölsz, a PC-n fenn marad...
DonThomasino: igen, appokat, meg ha vettél könyvet, akkor azt...
:MTC:kandur: amennyiben nem a függetlenítés mikéntjéről van szó, hanem az ember nem akar ratyi függetlenített telefont venni, mert normál gyári függetlent keres, nem, nem osztom ittakary véleményét, szerintem ez belefér a fórumba. Hogy ne fusson bele senki sz@rba... Szóval én azt olvastam valahol, már nem emlékszem hol, hogy rá lehet húzni vhogy 5.0.1-re is, csak nem működik egy csomó minden, pl facetime. Így pl facetime beállítással, 5.0.1 mellett ki lehet szűrni a gevey-t. GPS-bekapcsolással meg az ipad BB-t.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
Cybertrone #32820 üzenetére
Mezei júzernek nem az számít, hogy mi miért van (miért szebbek, gyorsabbak, jobbak a játékok iOS alatt), hanem hogy ő mit lát belőle. (pl a Galaxy S2 ginger alatt akár 100 magos procis is lehetne 5-5 gigahertz-el magonként, akkor sem lenne jó, mert a szoftver sz@r hozzá)
A flashről meg annyit, hogy a MBA-mon (MacBook Air, mielőtt valaki megint nem tudná mi az) is Click2flash-t használok, mert eszeveszetten meríti a flash az akksit sima böngészésnél is. Akkor el lehet képzelni egy telefon esetében, ötöde akksival...
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne,
1. Miért van az, ha Icloud-ra lementem a kontaktjaimat akkor azt a 4 kontaktot menti csak le amit kézzel írtam be, viszont csináltam restore-t, számítógép backup-al és itt az egészet visszatette?
2. App store-ba updateknél, szerepelnek azok az appok is amit már letöröltem a telefonról, persze irja hogy nincsenek rajta a telefonon már. Ezeket nemlehet ugy letörölni hogy ne jelezze már őket? Vagy ilyenkor valami memóriát foglalnak még a telefonon?
-
DonThomasino
veterán
Most a vásárlások átvitele az telóból viszi át gépre az appokat?
Csak az appokat? -
yoogie
aktív tag
Lenne egy kérdésem, a leírtak szerint beállítottam az exchange-t a telefonon (gmail-es címre) majd kontaktokat szinkronizálta, de nem látom a gmail-emben. Sőt közben törölte a kontaktokat a telefonról. Ezek szerint most elvesztettem az összes telefonszámomat?
-
válasz
:MTC:kandur #32866 üzenetére
Függetlenítés tiltott téma a PH-n!
-
:MTC:kandur
tag
sziasztok.
az 5.0.1 támogatja a gevey simet? vagy vica versa?
[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
válasz
DonThomasino #32857 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de: amikor a régi backupot megcsináltad és kimentetted biztonságos helyre a későbbi downgrade végett, akkor áthelyezést csináltál, avagy átmásolást? (Csak mert valami olyasmit írtál, hogy "kivágod a backupot" és átrakod másik helyre.)
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
[link]
Vélemény?ötlet?[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
DonThomasino #32854 üzenetére
Egy picit feljebb is van egy lista. Ott keresd, az az ami a gépen van. Pont az iPhone fölött. Zene, Podcastok, stb, alkalmazások stb. Ilyen sorrendben. Sajnos már nem tudod egyszerre visszatenni, hacsak nem előbb iTunes töltöd le őket, majd pedig szinkronizálsz a telefonnal.
-
DonThomasino
veterán
válasz
DanielK #32853 üzenetére
Akkor lehet az volt a gond én mindig NET ről szedtem az appokat az appstore ból?
Nem pedig az itunes ból?De ha rámegyek az iphone omra- alkalmazások fül-alkalmazások szinkronizálása.
Megkérdezi h Itunes alkalmazások elcseélik az Iphoneon lévő alkalmazást.
Honnan tudom h mi van az itunes könyvtárban?
Mert például képek már ott vannak a telón gondolom ha ott szinkronoznék akkor kitörlődne.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
DonThomasino #32851 üzenetére
Hát, ha eddig az iTunes eme részét nem használtad (appok szinkronizációja) és az appokat nem is látod a bal oldali felső listában (Alkalmazások/Applications fül alatt), akkor azért nem teszi vissza. Ha restore előtt nyomtál volna egy Transfer purchased-et, akkor minden appot, ami a telefonodon van, lementett volna a gépre és akkor rámásolta volna őket.
Így is vissza tudod tenni, csak így macerásabb... mert egyenként kell őket letölteni vagy telefonon vagy iTunes-on keresztül.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Az időjárás program és a widget úgy működik, hogy (véletlenül jöttem rá):
beállítasz 2 vagy annál több várost, akkor a widgetben azt mutatja, amelyiket utoljára hagytad a programban.
Hogy érthetőbb legyen, pl:
- Beállítod Pestet és Győrt, akkor ha mondjuk megnézed Pestet és a Home gombbal kilépsz úgy, hogy Pest volt a képernyőn,akkor az lesz a widgetben is. Ha ezután belépsz újból és elhúzod, hogy a másik van a kijelzőn és úgy lépsz ki, akkor meg a másik város lesz a widgetben.
A widgetben meg mindig egy város lesz, egy mai és jelenlegi időjárással és a másik lapon pedig az előrejelzéssel (ma+5nap).Köszi az USD-t, megvan!
(#32838) samgar: emiatt vettem meg. Nagyon korrekt hozzáállással leírják, hogy mit fejlesztenek. Pont ere lesz majd szükségem. Addig meg használom így. Ráadásul olcsóbb is, mint a többi.
Köszi!
Mindenkinek ajánlom a My Wallet+ programot, akinek ilyenre van szüksége! Eddig nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz
DonThomasino #32845 üzenetére
Amíg 3G-t használtam, mindig JB-ztem, így a backuppal sem foglalkoztam igazán, csak a kontakt listát tettem mindig vissza így nem tudom, h nálad mi lehet a helyzet. A saját manuálisan lementett backup-ot próbáltad visszatenni?
Egyébként meg az alkalmazások még meg kell, h legyenek az iTunes-ban is. Onnan nem tudod azokat egyszerűen szinkronizálni a telefonra? Vagy ez előtt nem használtad ezt?
-
-
sarkan
aktív tag
Miért nem tudom az alkalmazásokat frissíteni?
Megjelenik a számocska az App Store sarkában, megyek az Updates-re nem nincs meg felül az update fül amire kattintani tudnék.
-
iBlast
aktív tag
Új iPhone tulaj vagyok...lehet itt is olyat, mint androidnál, hogy összekapcsolom a telefont a fbommal es szinkronizálja vele a névjegyeimet (képeiket infokat stb) ?
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Nektek működik a google kontakt szinkron a google irányába? Exchange-el van beállítva, és rendben szinkronizál lefelé, de felfele nem. Valami ötlet?
szerk.:csak a kontaktokkal van a gond, a mail, claendar működik![ Szerkesztve ]
-
kocsonya
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy telenoros simmel működő i4 és egy tmobilos simmel működő ipad2. Az a gond, hogy az ipadről minden gond nélkül lehet az i4-et hívni facetimemal, működik is, kép is és hang is. Ha az i4-ről van indítva a facetime hívás, akkor viszont nem megy a dolog. Az ipadre megérkezik a hívás egy pillanatra be is ugrik a kép, meg a zöld és piros gombok, de nem lehet fogadni. Mi lehet ennek az oka?
Próbáltam már mobilneten és wifin keresztül is a dolgot, de ugyanaz az eredmény.
Az ipadről simán lehet küldeni smst az i4-re, de azt írja, hogy nem sikerült elküldeni, holott meg is érkezik az i4-re. Az i4-ről küldött sms viszont nem érkezik meg az ipadre.
Mivel egy emberé a két készülék, ezért ugyanaz az apple id van beállítva mind2 készüléken. Az icloudban ha engedélyezve van a készülékek keresése, akkor látni is lehet őket. -
iBlast
aktív tag
válasz
vadászcsiga #29125 üzenetére
Szinten fekete 16 gigas 4Sem van es sosem ad rendellenes hangot mikozben rezeg a cuccos, csak akkor hallok valamit ha megkocogtatom kicsit az almat...de ha ez gyartasi jellegzetesseg akkor nem erdekel
-
DanielK
addikt
válasz
ben800 #32831 üzenetére
Azért én előbb próbálkoznék egy restore-ral is. Hátha csak szoftveres a dolog. iTunes-ban jobb klikk az iPod-ra (bal oldalt) és először biztonsági mentést csinálj. Nyomj a visszaállításra ezután és állítsd be újként (még ne tedd vissza a backupot). Ha így is csinálja, akkor szerviz, ha nem akkor valamilyen szoftver okozta, így a backupot sem érdemes visszatenni.
-
b4zsi-
őstag
[link]
Vélemény? -
ben800
aktív tag
Helló all
Lehetne egy olyan kérdésem hozzátok hogy 2 hónapja vettem egy ipod touch 4g-t és elkezdett úgymond szórakozni a home gombja,sok helyen azt írják ez tipikus....
Felmentem az apple hivatalos oldalára és ezt dobta kiepairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: April 8, 2012
Learn about Apple's coverage information for your product.
Akkor ez most azt jelentené hogyha beviném itt szegeden egy hivatalos apple boltba akkor kicserélnék a home gombot szó nélkül vagy ez fizetős lenne??
Esetleg említsem nekik hogy használtan vettem vagy ezt annyira nem érdemes?? -
DanielK
addikt
válasz
Criton #32828 üzenetére
Azért ilyen esetben belinkelhetnéd linkként is, hogy ne kelljen ennyit visszalapozni.
Exchange vagy sima Gmail-ként van beállítva? A kontaktokat is beállítottad mikor kiválasztottad? Be van állítva, hogy hova mentsen? Telefon vagy gmail?
(#32829) samgar: ezt még nem láttam. Tud olyat, hogy nem fixen állítod be a fizetésedet/budget, hanem egy "folyószámlán" lévő pénzt és ahhoz adhatsz hozzá bevételt és kiadást és ezek alapján mér? Illetve az összeg átvihető a következő hónapba is és így úgymond "rollover"? Én ilyet kerestem, azért vettem meg a fenti 3-at, de egyik sem az igazi. A HB túl sokat tud és tényleg ronda, a MoneyBook meg csak vagy fix fizetést enged vagy csak budget módot. A saver meg csak budget és ahhoz adhatsz kiadást...
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
-
TonTomika
aktív tag
válasz
DanielK #32816 üzenetére
Ilyen véleményre voltam kíváncsi, köszönöm szépen!
Ahogy nézem a HomeBudget-nek van free változata is, elkezdem tesztelni, aztán ha nem, akkor marad a MoneyBook. A Saveren meg még mindig gondolkodom, mivel inkább az érdekelne, hogy mire költök és mennyit. Nagy kár, hogy ennek nincsen egy lite verziója. Köszönöm még egyszer!
-
vans?
őstag
válasz
ittakary #32819 üzenetére
Fasza, koszi!
@DanielK: eloszor nekem sem talalt, ird vegig az egeszet, ugy megtalalja
meg egy kerdes: miert lehet, hogy az idojaras app a notif centerben Gyor-t ketszer mutatja? Az idojaras appban be van allitva, hogy Bp-t es Gyort mutassa, ott jo is.. de az ertesitesi reszen csak a Gyor van, ketszer...
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Erre tudna vki mondani vmit?
[link] -
Criton
veterán
Most vettem észre, hogy két poszt ment, elnézést
Tegnap este valami nem stimmelt a Fórummal
-
Criton
veterán
válasz
DanielK #32816 üzenetére
Én HTC Sensation ről álltam át i4S re, szerintem ég és föld.
Soha az életbe nem akarok visszatérni Androidra.
Sokan mondják, hogy a programok többsége fizetős...ez igaz is, de Marketen is.Gyorsaságra meg... Sensation szerintem lassabb volt pld.. i4S alatt nem látok akadozást, a játékok alatt sem. A net gyorsabb, mint a mobil mint a Wifi nagyon jó.
És akkuban is jobb szerintem.A kamerája nagyon jó képeket csinál, Androidos telefonokkal szemben. Na meg még rengeteg mindent tudnék írni már így 1,5hetes használat után de fáradt vagyok
-
Criton
veterán
válasz
DanielK #32816 üzenetére
Én HTC Sensation ről álltam át i4S re, szerintem ég és föld.
Soha az életbe nem akarok visszatérni Androidra.
Sokan mondják, hogy a programok többsége fizetős...ez igaz is, de Marketen is.Gyorsaságra meg... Sensation szerintem lassabb volt pld.. i4S alatt nem látok akadozást, a játékok alatt sem. A net gyorsabb, mint a mobil mint a Wifi nagyon jó.
És akkuban is jobb szerintem.A kamerája nagyon jó képeket csinál, Androidos telefonokkal szemben. Na meg még rengeteg mindent tudnék írni már így 1,5hetes használat után de fáradt vagyok
-
DanielK
addikt
válasz
bigdady #32808 üzenetére
Hát nekem is androidos telefonom volt, de semmi pénzért nem mennék vissza. 100x jobb az AppStore kínálata és minőségibb is. Milyen készüléked volt? Nekem sima i4. Nem lassú és még a WiFije is jobb az SGSnél. Persze mindez szubjektív.
Kérdezte valaki a Saver és MoneyBook közti különbséget. Én mindkettőt megvettem, plusz a HomeBudget-et is.
Funkcióban a HomeBudget a legjobb, nem csak Budget funkciója van, hanem be lehet állítani számlákat is. Azokon keresztül pedig még utalgatni is lehet. Pl netszámla és sima számlád is van. Viszont cserébe irtó ronda. Írtam nekik, hogy jó lenne egy kicsit változtatni, de még nem reagáltak.
MoneyBook (ezt használom jelenleg) szebb. Funkcióban alul marad a HomeBudgettől, de még mindig jobb, mint a Saver. Vagy fizetést állítasz be, amire a bevitt bevételek hatással vannak vagy Budget mód. Itt is saját nevű kiadásokat adhatsz meg, mint a HomeBudgetnél. Írtam nekik, hogy fizetés helyett inkább legyen számla megadás, de még nem válaszoltak.
Saver, a legszebb, sőt nagyon jó körgrafikont rajzol ki, DE! Nem lehet kellőképpen testreszabni (a meglévőkhöz tudsz plusszokat tenni csak), csak kiadásokat írhatsz bele, bevétel nuku. Írtam ide is, csak ők válaszoltak. Majd valamikor beteszik a bevétel lehetőségét és a testreszabhatóságot is, de azért hogy ezt meggyorsítsam, értékeljem az appot...Összefoglalva: ha sok funkcióval bíró appot keresel, akkor HomeBudget (ráadásul universal app). Ha már zavar egy picit a csúnyaság, akkor MoneyBook.
Ha csak és kizárólag kiadásokat akarsz feljegyezni, akkor meg Saver, a szép és jól olvasható grafikon miatt. -
vans?
őstag
udv urak,
a t-s arfolyam appot nem lehet valahogy bevarazsolni a notif. centerbe? nem talalom a beallitasok-ertesitek ful alatt... meg a program beallitasai kozott sem.
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok! Ipod Touch 2G-re szeretnék játékot rakni. Pár ingyen játékot tudnátok mondani. Mondjuk amiben lehet bányászni. Azok a kedvencek
-
válasz
nederlanden #32812 üzenetére
Én esetleg W7-et fogom kipróbálni. NAGYON esetleg... A zöld robot tőlem aztán meg is pusztulhat...
[ Szerkesztve ]
-
Keksz
senior tag
válasz
faklyasgyuri #32793 üzenetére
Simán is ingyenes: HU Store
Az a 12 days for Christmas egy nagy átbaszás alkalmazás, csak összekukázza az amúgy is ingyenes játékokat/cuccokat! Semmi mást nem csinál... Szánalmas kategória SZVSZMai Apple baki/kaki:
[link](lock screenből a camera roll-on keresztül be lehet lépni a telefonba ha a fotóalbumban van 1 kép aminek a dátuma előbb van mint az akkori rendszeridő!)
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz
samgar #32805 üzenetére
Nehéz ezt kijelenteni,de szerintem több a (összecsapott)tipushibás,de igazából amikkel én találkoztam,nagyrésze korrekt és valóban gyorsabb,képe is szebb,de valahogy nekem minőségibb,használhatóbb és zökkenőmentesebb a sima I4 4.3.3-mal.Összesen 3db-om volt,I4 4.3.3--I4 s 5-s,és most míg szervízben van a 4s,ismét egy alkalmi áron beszerzett I4 4.3.3-at használok.
-
bigdady
nagyúr
Másfél hónapig bírtam az iphone-t, ma eladtam és visszatérek androidhoz. Lehet hogy az a gond hogy az első iphone előtti okostelóm android volt és az tetszett meg, nem tudom. Sajnos lassú volt nekem és a programok kínálata sem tetszett, ingyenest meg hát hadjuk (bár androidosok sem a legjobbak). Leggyengébb pont nekem a gyenge wifi jelkeresés volt igazából meg az itunes. Külsőre nagyon bejött, de inkább vettem helyette egy csúnya samsungot.
Na mind1. kösz akik segítettek miközben ismerkedtem, de meghagyom másnak az apple élményt, bármennyire is stabil kis op az ios.
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz
Nem tűnik tisztábbnak szerintem ugyan olyan. A másik tényleg kicsit hideg de a fehér ott fehérebnek hat mint ezen.
-
b4zsi-
őstag
Nem tudom hogy álltok a Navigációs szoftverekkel, de arra gondolta ha másnak is idővel kellene összeállhatnánk 5en és létrehozhatnánkegy közös ID-t. Akár működhetne játékokkal is így nem kellene mindenkinek megvenni. Ez csak egy ötlet! Vélemény?
-
samgar
őstag
válasz
Rengeteg ilyet és hasonló információt hallottam fórumokon a 4s-ről. Tényleg ennyire gázos ez a készülék? Tényleg ennyi probléma van velük?
-
nederlanden
senior tag
Ok.Mostmár tisztul előttem a dolog.Sok a tipushibás I4s.
Azt nézd már meg légyszives,hogy a sárgásabb-nak,/melegebb tónusú/ egyébként nem élesebb tisztább és még így is természetesebb a kijelzője a jégkékesnél,mert en nagyon azt vettem észre mióta jobban figyelem.Na erre kíváncsi vagyok,hogy kicserélik e..
-
samgar
őstag
válasz
manchester85 #32800 üzenetére
Szolgáltatásokban szerintem többet tud a mercury is és az opera is mint a safari. De nem akarok két vagy három böngészőt használni. Használtam volna szívesen az operát. Eddig. Nem érdekel az adatforgalom.
[ Szerkesztve ]
-
faklyasgyuri
csendes tag
Még bő egy óra.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Dell notebook topic
- World of Tanks - MMO
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...