Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz matyi19 #7918 üzenetére
Attól függ, mit értesz "összes adat" alatt?! Én úgy tudom full backupot nem lehet csinálni. Az alkalmazásokat újra kell majd telepítened, amelyikben pedig nincs iCloud mentési lehetőség, ott a beállítások, egyéb adatok is elvesznek, pl. játéknál kezdheted az elejéről, nem gyári jegyzet appból elvesznek az írásaid stb.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
A gyári tökéletesen jó, miért nem azt használod?! Az meg milyen app már, h lezárt telónál nem ébreszt? Felkelsz, h felnyisd a kijelzőt, h ébreszthessen?! Nem arra gondoltál, h kikapcsolt állapotban lévő teló ébresszen?! Olyan nincs iOS-en szerintem, de a többi rendszeren sem.
-
tylerddd
veterán
válasz hengelhof #7984 üzenetére
Én ezt a kódolható Safety Note+ jegyzet appot használom ilyen célra. Igaz én csak e-mailek jelszavait tárolom benne, ha netán kimenne a fejemből vagy belekavarodnék a 3-4 címhez tartozó jelszavakba. Pin kódokat tudom fejből. Ebben sajnos nincs felhős lehetőség, bár valami miatt azt képzelem, h emiatt kevésbé vannak veszélyben az adataim.
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8032 üzenetére
Az mire vonatkozik?! Csak mert a Sygic üzletem menüpont alatt valóban 20€ a K-Eu, 25 pedig a teljes Eu térkép. Viszont ha jól láttam az IAP vásárlás nem visszatérítendő. Ezek szerint ha nem jön be vissza lehet kérni az árát, ha nem IAP vásárlással veszem meg?! Kinek van erről infója?!
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8034 üzenetére
A teljes árú változatnál visszatérítik az árát, ha nem jön be, ott nincs kipróbálási lehetőség.
Egy út alatt meg szerintem nem lehet kitapasztalni egy GPS appot. Lemész pályán Pestről Szegedre, beba**na, h nem lenne jó. De Mucsalyröcsögén is tudná a dolgát?! Rajta lenne minden fikányi út a térképen?! De gondolom te egy holdbéli utazás során használtad, ami alatt összejártad vele a fél világot
@ nord_ Én megveszek minden appot, amire szükségem van, ha fizetős, akkor is, de azért egy 20-30€ cuccnál már szeretnék biztosra menni. GPS-t illetően meg ez hatványozottan igaz, mert amíg egyiknek bejön az iGO, addig a másik szidja és a Navigon-ra eszküszik stb. Szóval ezért sincs még fullos offline GPS a telómon, mert nem olcsóak és nem akarok ratyit megvenni ennyiért. Meg aztán ritkán kellene, de ha meg szükség van rá, akkor normális legyen.
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8039 üzenetére
Igen ott lakom, ha idetalálsz a Sygic-kal, vendégem vagy néhány sörre!
-
tylerddd
veterán
Nem tudtok valami appot, ami a számkijelzés nélküli hívókat elküldi az anyjukba és nem kell hozzá JB?! Anno Symbianon ezt egy üzenetrögzítős appal oldottam meg, ami akkor kapcsolt csak be, amikor rejtett számról hívtak és bemondta az illetőnek, h ilyen hívást nem fogadok Egyszerűen 1-2 hónapja 10 hívásból 5 kiba**ott ügynök vagy közvélemény-kutató, aki nem küldi el a számát. Már unom, h folyton ki kell nyomkodjam ...
-
tylerddd
veterán
válasz Ragnar95 #8890 üzenetére
Sajnos 6.1.3 van a 4S-emen, de nem is szívesen csinálnék JB-t.
Amúgy arról valami hír van-e, h az iOS7-ben lévő hívásblokkoló csak ismert számokra lesz alkalmazható vagy rejtett számoknál is működni fog?! Videók alapján sajnos úgy láttam, h csak ismert számokat lehet vele tiltani.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8895 üzenetére
TV24 jó erre nagyon, legalábbis én szeretem!
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8897 üzenetére
Akkor megszokod, mert annál jobb nincs. Esetleg a kábelszolgáltatók appjait nézd meg, UPC, Telekom, Digi stb.
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8900 üzenetére
Mi történt öreg, megkattantál ?! Csak arra akartam rávilágítani, h annál jobb nincs. A Galardo által ajánlott műsorújságot felejtsd el, nézd meg a kommenteket, amiket ahhoz írtak. Pénzért semmiképp. A MindigTV ingyenes, azzal tehetsz egy próbát.
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8904 üzenetére
Az a baj, h ennél is negatívak a kommentek. Sajnos tényleg nincs normális, ilyen jellegű cucc. Nem tud itt valaki programozni?! Írjunk egyet
-
-
tylerddd
veterán
Nálam meg csak iCloud van, még FB-t és Gmail-t is kinyomtam a duplikációk miatt, de a FB, iCloud-hoz való párosítása sem volt nyerő.
-
tylerddd
veterán
Nem működő app-ért vissza lehet valahogy tarhálni a pénzem?! Konkrétan ez a magyar fejlesztésű Presence semmit nem csinál ... Másnál működik esetleg, akinek megvan?!
-
tylerddd
veterán
válasz doddencs #15618 üzenetére
Tegnap volt itt szó erről a pénzvisszaigénylős dologról. Mi van akkor, ha IAP-es pénzt refoundolok?! Ha mondjuk úgy vettem kiegészítőket egy játékban, akkor azok eltűnnek majd a programból?! Milyen befolyással lehet ez a Game Centeres megszerzett dolgaimra?!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Inkább iTunes Store kérdés, de ott nagyon nem pörög a topik: ha egy filmnél "stereo, subtitle" szerepel, mint magyar vonatkozás, akkor azon elvileg van stereo szinkron, igaz?! Csak mert ezek a "Filmek magyar felirattal" alatt szerepelnek, nem pedig a "Magyar nyelvű filmek"-nél. Logikusan viszont, ha csak stereo is, akkor is magyar nyelven van. Erről valakinek tapasztalat?!
A korábban ingyenesen letölthető Home Alone-on is van stereo szinkron, pedig az is a feliratosak között van "stereo, subtitle" jelöléssel.
-
tylerddd
veterán
Hello!
Milyen appot ajánlanátok iOS eszköz képeinek, videóinak, zenéinek tévén való lejátszásához? Fizetős is lehet.
Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #19817 üzenetére
Köszi, pont ilyen valamit kerestem
-
tylerddd
veterán
válasz SonyNex7 #19821 üzenetére
Ha a tévéből nyitom meg a telót, mint média kiszolgáló, akkor a TV Assist rengeteg mappát mutat, alig találom meg bennük a dolgokat. Ha ugyanezt csinálom az iMS-rel, akkor szépen beadja azokat a mappákat, amikbe az iPhone-on rendeztem a képeimet.
Viszont képnézegetés alatt zene megy. Azt ki lehet kapcsolni? Vagy egyáltalán az az app hangja vagy a tévéből jön?
-
tylerddd
veterán
A Parkolás appal szívtam meg minap. Szegeden szerettem volna parkolni, eddig pöpecül ment mindig, most dobta az "Önnek nincs szolgáltatója ehhez a zónához" üzenetet.
Telekomos vagyok és a beállításokban a Mobil parkolás szolgáltatók-nál ott van a Telekom HU. Mi lehet a baj?
-
tylerddd
veterán
Jó ez, h lehet váltogatni 2G, 3G és LTE között. Hétvégén szinte végig itthon voltam, wifiről ment a teló és 2G-re váltottam, érezhetően lassabban merült. Anno az i4S is remek üzemidőt produkált így. Hanghívásoknál pedig én semmi különbséget nem hallok, akármelyik hálózaton vagyok is.
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #20018 üzenetére
A jogszabályok nem ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól. Gondolom téged is hívott már fel telemarketinges, aki jelezte a hívás elején, h rögzíti azt. Ezt neki, neked is meg kellene tenned elviekben. Sok appnál pl. bizonyos időközönként (5-10 mp) csipogás hallható, ami jelzi, h felvétel készül.
Mivel minden országban mások az erre vonatkozó jogszabályok, így elképzelhető, h a te appod készítőinél ez nem lényeges momentum, ezért nem írták bele. De mivel itt Mo-n ez jogsértő, így én óvatosan használnám.
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #20030 üzenetére
Igény lenne rá sokak részéről, még sincs az AppStore-ban sem ilyen app. Vagy valamiért az Apple ódzkodik tőle vagy azért, mert erősen megkérdőjelezhető és sok kérdést vetne fel. Én tényleg nem értek ezekhez a jogi hablatyokhoz, de tuti beléd tudnának kötni egy ilyen hívásrögzítés esetén, főleg, ha a vonal másik oldalán lévő nem egyezett abba bele vagy nem is tudta, h felveszed, csak valahogy kiderül.
A fotózással kapcsolatos leírás is érdekes. Jó ilyeneket tudni. Én pl. rühelltem megboldogult ifjú koromban, amikor a diszkóban rákerültem egy-egy tömegfelvételre. Később kiderült, nem köthetnék bele, mert ezeken a szórakozóhelyeken a rendezvényen való részvétellel elfogadod az "apró betűs részt", ami alapján készülhet rólad ilyen fotó
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Nincs külön tablet verzió, ha telefonra leszedted, akkor majd tabletre is lejön.
Nem tudom, h volt-e már róla szó, de ha leszedik 10 nap múlva, akkor frissítés sem lesz hozzá, igaz?! Ez iOS frissítés után akár probléma is lehet. Sajnos már jártam úgy, h megszűnt a támogatottsága több drága szótár appnak és az új iOS-en nem ment, hiába volt ott a Purchased elemek között. Persze a Flappy Bird az jó volt
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Igen, de az ugyanaz az app. Ha a Get-gombnál ott van a + jel, akkor azt jelenti, h multis app, nincs külön iPhone és iPad verziója. Most megnéztem iTunes-ban. A saját appoknál a Download gomboknál is ott a + jel, igaz külön jelzi iPad és iPhone appnak.
-
tylerddd
veterán
Be lehet-e állítani azt valahol, h az SMS-eknek ne legyen előnézete, tehát lezárt képernyőn csak annyit írjon, h X embertől kaptam üzenetet?! E-mailnél meg lehet csinálni. Ma kaptam a banktól üzenetet egy levonásról és látszódott a keretem. Na ezt nem akarom, ha esetleg valaki rápillant a felvillanó kijelzőre, amikor leteszem pl. munkahelyen az asztalomra.
-
tylerddd
veterán
A Fotók appból szeretnék postolni képet a FB-ra. Ez korábban gond nélkül ment, mostanában viszont nem teszi ki a képet, pedig körbefut egy töltés jel, megjelenik a pipa és utána kiírja, h "Your picture will be posted" vagy valami hasonló. Ez iOS vagy FB hiba lehet?!
-
tylerddd
veterán
Hello! Próbálkoztam már az App Store-ban mindenféle kereséssel, de rendes megoldást nem találtam. Olyan appra lenne szükségem, ami a használt wifi hálózatot kielemzi nekem, pl. IP címek, mik csatlakoznak, jelerősség stb.
Várom a tippeket, fizetős is lehet az app!
-
tylerddd
veterán
Tudtok tippet adni valami jóféle 360-as fotó apphoz? Rákerestem, de nem tudom melyik lenne a megfelelő, nem akarnám végigpróbálni őket. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Az miért lehet, h HBO Go appból elindítok egy filmet Chromecast-re, lezárom a telót, majd feloldom, h mondjuk megállítsam a filmet és ekkor visszatölti oda, ahol lezártam a készüléket. Én az appra gyanakszom, mert pl. PC-ről ugyanez és minden más funkció tökéletesen működik. Belőttem az app háttérben való frissítését, de így is csinálja. Használja esetleg valaki még ezt az alkalmazást és találkozott-e esetleg a fentiekkel?
Egyébként én most vettem nem rég a Chromecast-et és remek kis kütyü, kár, h az Apple-nek nem valami hasonló eszköze van a TV helyett, ilyen árban.
-
tylerddd
veterán
A Prisma appnak mi a sz**ért kell net?!
-
tylerddd
veterán
Hmm, érdekes megoldás, biztos valami ilyen lehet, mert többször jelezte, h leterhelt a szerver. Viszont mivel nem értek ezekhez, azt sem értem, h miért így van megoldva? Rengeteg hasonló app offline művel hasonlókat, bár tény, h itt minőségibb effektekről van szó, amikkel nagyon mutatós képeket össze lehet hozni.
-
tylerddd
veterán
Korábban volt róla szó, h miért online a Prisma app. Ma jött hozzá a frissítés, már offline működik a cucc.
-
tylerddd
veterán
válasz Mela Kehes #25941 üzenetére
Én a GoodReadert használom mindenféle dokumentum olvasásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest