- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Blaise #10695 üzenetére
Tud, viszont ha letiltod a cellulart az appban, attol meg a download queue-bol szedi szepen a zeneket 3g-n. Multkor megevett 200 megat, jott az update h javitottak, en naivan meg el is hittem. Most is felzabalt szazat. Raadasul en meg fizettem is ezert a szarert 2 eurot.
-
-
Ragnar95
félisten
Akkor úgy mondom,h ekkorra pletykálták.
-
vadászcsiga
félisten
Még nem volt idom vele foglalkozni de nálam biztos hogy lecseréli a gmail appot, csak előtte szeretném biztonságban tudni a kódot ha már enélkül nem lehet friss rendszerre feltenni.
Egyébként nem érzem hogy nagy hype lenne körülötte, a szifonos cikk óta nem olvastam róla sehol.
-
Ragnar95
félisten
Persze, végig lehet játszani, csak épp sokkal nehezebb és isőigényesebb, mintha vennél benne dolgokat és nem viccből így csinálták meg... Inkább kifizetek akár 4-5€-t is érte, minthogy sz@r freemium legyen, amibe ugyanahhoz a játékélményhez jóval több pénzt kéne ölni...
-
sirszevenap
addikt
Itt most nem a lopásrol van szó.
Egy ilyen név melle 5.99eurot tudok elképzelni , mivel minőségi cuccra számítok. Ahogy az eddigiek is voltak es becsületesen meg is vettem.( jailbreak egyébként is 2 napig kapott helyet a telefonomon) De itt nekem valami sántít. Olcsó húsnak híg a leve... De ne legyen igazam!
-
-
Ragnar95
félisten
Reméljük, most úgyis elment a giftcardom a Vice Cityre
Kipróbálni még nem volt időm, most iPaden a Most Wantedra kattantam rá
BoboDJ: és milyen? Trailer alapján a grafikától nem voltam elájulva, meg kb semmit nem fejődött az egész játék, közelharcnál volt 1-2 szép jelenet, de az gondolom úgyis csak megadott helyeken lesz elérhető a sztoriban....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló