- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
Diokhan #28843 üzenetére
Nem az app hibája, hanem a rendszer hibája (mégpedig az, hogy nincs olyan beállítás, hogy kizárólag a névjegyként felvett emberekkel kommunikálhasson). Nézd végig az első néhány találatot és látni fogod, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Nem random ismeretlenek zargatnak (akiknek megvan valamiért a szám), hanem konkrétan SPAM és kéretlen ismerkedős üzenetek jönnek.
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Diokhan #28681 üzenetére
Elő tudtam csalogatni a DFU módot ,persze abban az esetben ha valóban ez lett volna az:
Ez után OK gombra kattintva Shift lenyomásával betalloztam az aktuális IOS-t (10.3.2) ,szépen felrakta stb ,végén ismét az ismert probléma ablak ugrott ki....
Ilyenkor mi van?
Próbáltam már más géppel ,más kábellal ,frissen telepített új iTunes-al ,már nincs több ötletem.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Diokhan #28681 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ ,na és a többieknek is a link-et!
iPhone 7 esetében a hangerő levétel gomb és a bekapcsoló gombbal lehet ezt a folyamatot megtenni ,ebből adódóan gondolom ,hogy i7 esetében mikor elengedem a power gombot akkor a hangerő lefele szabályzót tartom nyomva tovább...
Jól gondolom?
Mindjárt ránézek. -
TheMarci
addikt
válasz
Diokhan #28582 üzenetére
Az adataidat nem a böngésző, hanem a kulcskarika tárolja, ugyanolyan biztonságos, mint a notes. Sokkal aggályosabbak a jelszókezelő programok, amiket rendszeresen törnek fel, vagy hogy ugyanazt a jelszót adják meg az emberek egy random oldalra (Adobe, Sony is ide számít - őket is volt hogy havonta törték fel), mint Apple ID-hez.
-
No.01
addikt
válasz
Diokhan #28542 üzenetére
Akkor te vagy az en emberem
Mivel probaltam keresgelni tobb hleyen igy mar nem tudom, h hol, de tallatam v.mi olyat, h ha 2 accounttal leptel be akkor egy idoben csak az egyikhez tartozo dolgok fognak megjelenni az app listaban.
De akkor ez lenyegtelen. Mikent tudom akkro megoldani, ezt ugy ahogy neked van?
-
No.01
addikt
válasz
Diokhan #28537 üzenetére
Koszonom a valaszt!
Nem feltetlenul akarnek en 2 id-t, de itt nem tudok ugy "trukkozni" mint anno a droidnal, h a nemet vasarlasok vegett letoltottem a nemet "szorolapos app-ot" es az mindig jelzett hetente vagy amikro volt frissites (nem az appra hanem az akciokra) h a bejelolt boltokban pl jovohettol ez es ez az uj akcio lesz.Ezt kellene megoldanom a leheto legegyszerubben. Viszont a 2kulonbozo id-n letoltott appok meg ha jol keresgeltem akkro nem lesznek lathatoak egyszerre jol sejtem?
-
Rage47
veterán
válasz
Diokhan #28416 üzenetére
Rákerül a telefonodra (lehet már fél éve letöltötte ezt a hangot), vagyis az appba a legutóbbi frissítéssel, az már más kérdés, hogy mikor aktiválják szerveroldalon nálad azt a feature-t, amit a frissítéssel hoztak. Igazából teljesen hülyére veszik a usert, mert az utóbbi években már nincs is update log és lesz.rják, mi tetszik a népnek.
(#28415) -secret- nem tudok ilyen listáról, de nem is érdekel igazán
-
sphe
senior tag
válasz
Diokhan #28114 üzenetére
Nekem az volt a jó benne még droidon, hogy ismerte az egymás után következő gyakori kifejezéseimet. A munkámban rengeteget segített, összetett mondatokat olyan gyorsan tudtam írni vele, amíg egy pár szót csak normál gépeléssel. Rengeteg időt spóroltam meg.
Ugyanakkor a szövegfelismerés annyira jó és pontos a gyári billentyűzetben, hogy félig kárpótol.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Diokhan #28114 üzenetére
Ha ios-en nincs, hogy hiányozna? Amúgy nagyon hasznos es jó funkció, drioidon sokszor használom, pl vezetés közben oda sem kell nézni a kijelzőre. Ipadre is letöltöttem de nagyon toketlenek es kiforratlanok még sajnos, pedig volt már sok idő hogy fejlesszék. Sokszor magától vissza vált gyári billre.
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Diokhan #27529 üzenetére
A zene kézi kezelése opció használata esetén...
Természetesen a legegyszerűbb, ha a teljes könyvtárad/adott tartalmakat automatikusan szinkronban tartasz, én is ezt teszem, mióta iOS-t használok, de eddig végig arról beszéltünk, hogy lehet egyszerre több iTunes library-vel használni 1 telefont, így gondoltam fölösleges kiemelnem, hogy továbbra is erről beszélek. -
-
ERipley
tag
válasz
Diokhan #27526 üzenetére
....valahogy így jártam én is. Otthon beállítottam, játéklistát szerkesztettem, szinkronizáltam és a folyamat végén az összegzésnél már nem volt kipipálva a "kézimunka". + A céges gépemen tegnap alkalmaztam a beállítást, ma reggelre onnan is eltűnt a bejelölés.
Nem életbevágó, mert otthon megcsináltam amit akartam és ez legyen a legnagyobb bajom, de ezek szerint 10 hónap után még mindig megakaszt az itunes...(csupa kisbetűvel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged