Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Facebook alkalmazásban hogy tudom kikapcsolni azt hogy mindig le fordítja a magyar szöveget angolra?
-
törölt tag
válasz
SoldierL
üzenetére
Nekem nagyon hiányzik valami olyan játék aminek van storyja. Amin lehet izgulni mi lesz. Ilyen a sw
otOR ilyen volt a FarCry 3 vagy a 4 nem is tudom. Annyira tetszett a story leültem este és reggelre végig vittem. Engem spec a grafika se érdekelne. Csak hosszú legyen és jó story. Ezek a gyűjts pénzt építs nagyobbat aztán gyűjts meg és építs még nagyobbat az unalmas nagyon. Bár pl az Earn to Die lekötött pár éve még droidon. -
törölt tag
Én a mai napig nem találtam rendes játékot iPhonera. GTA:VC/SA jó, de ugye konzolon meg PC-n kijátszottam évekkel ezelőtt. Modern combat blackout tetszett de nem enged tovább SP-ben amíg nem mulitzok ott meg ledarálnak pikk pakk esélyem sincs. Ez a VainGlory egész szép, de nem értem a lényegét és hülyét kapok attól hogy mindig a legelejéről kell indulni ha meghalok. Godusbse rossz de egy két nap után semmi értelme, mert nem történik semmi. Fallout Shelter nagyon bejött ráfüggtem teljesen aznap mikor kijött, épp tegnap töröltem le, mert ott se történik az ég világon semmi már. Hitman Sniper szinten úgy lekötött hogy nem tudtam le rakni a telefon, de egy pálya van így hamar meguntam. Angry Birds, CandyCrush meg a többi hasonló tényleg arra jó hogy 2 percet játszok fel idegesít és ki lépek. Star Wars KotOR tetszene, de azt is végig vittem már 10x anno, meg €9.99 annyit nem ér. Reál Racing se rossz pár napra le tudott kötni de ott is van akinek annyival jobb autója van hogy a közelébe se érek az ő idejének. CSR is egy napig ha le kötött.
Sorry a hosszú HSZ-ért, csak régóta fáj nekem hogy nincs semmi játék ami leköt. Gondoltam ki írom magamból. -
törölt tag
válasz
kenny123
üzenetére
Nincs reklám. Meg valahogy összeszedettebnek tűnnek. Meg az Ace Player azt hiszek csak 10 fájlt játszik le vagy valami ilyesmi. Én a wi-fi transzfert használom sokat, de ha jól emlékszem az abba is jó volt. NPlayer is bevált csak drága, inkább refundoltam és fele annyiért av Player kielégíti minden igényem csak picit csúnyább.
-
törölt tag
Van valami App amivel az iCloud driveom elérem? Ilyen GDrive szerűen?
-
törölt tag
Nálatok is szar az AppStore?
-
törölt tag
Nekem is most frissült pár napja, i5s de nekem ugyanolyan tökéletesen megy.
-
törölt tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Le töröltem ezt a Modern Combatot is. Elég idióta dolog hogy ennyire nincs megszabva hogy ki ki ellen jatszik.
GTA is unalmas már. Valószínűleg nekem túl nagyok az igényeim be látom. Csak azt gondoltam hogy a sok százezer alkalmazás közül van valami értelmesebb is. Ezek az endless játékok nem az én világom. Earn tó Die például jo volt, azt végig vittem de ritka az ilyen is. SW
oTOR jó lehetne de nagyon drága plusz a régi időkben végig vittem százszor.
Inkább offba rakom mert csak siránkozok itt
-
törölt tag
Van valami olyan, esetleg ingyenes játék ios-ra ami hosszabb időre is le tudja kötni az embert? Tudok ez szubjektív, de hátha. Eddig a GTA:VC ami le kötött meg a Modern Combat 5, de a 3adik chaptert nem tudom meg nyitni mert esélytelen vagyok multiplayerben a lvl7 szintemmel a sok lvl60-as között. Bármire nyitott vagyok aminek van storyja.
-
törölt tag
válasz
erdoke
üzenetére
Egy rakás appot vettem már, eddig összesen egy appot kértem vissza(amit le is töröltem) és azt se kaptam meg vissza. De már nekem is minden appra ezt írja. Legalább akkor le ne az, hogy egy fél órára ingyen le tudjam tölteni mert sok áll van amit meg vettem és egy nagy rakás ... volt. Csak azokat az 1eurokat hagytam veszni. Nem szoktam siránkozni ebbe is bele törődöm csak érdekes hozzá állás. Bár nyilván voltak akik vissza éltek vele.
-
törölt tag
Ez jó szemét dolog amúgy. Hogy egy képről meg egy leírásból kell el döntenem hogy ki adok-e akár több 10eurot is. Anélkül hogy ki tudnám próbálni.
-
törölt tag
Találkozott már valaki ezzel? Csak is kizárólag akkor fordul elő ha AVPlayer-Ben filmet nézek és be zárom. Onnantól az értesítési sávból nem tudok válaszolni mert nem jó elő a billentyűzet. Amíg nyilván az áll addig jó, meg előtte is. Meg mindig máskor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
otOR ilyen volt a FarCry 3 vagy a 4 nem is tudom. Annyira tetszett a story leültem este és reggelre végig vittem. Engem spec a grafika se érdekelne. Csak hosszú legyen és jó story. Ezek a gyűjts pénzt építs nagyobbat aztán gyűjts meg és építs még nagyobbat az unalmas nagyon. Bár pl az Earn to Die lekötött pár éve még droidon.