Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Megvettem a Szótanuló programot, abból a megfontolásból,hogy hiába van nyelvvizsgám, ha nem használom a nyelvet, szépen elfelejtem, és az angolul nézett sorozatokat már nem éreztem elégnek (mert ugye vagy a feliratra figyelsz,vagy a szövegre, annyira perfekt meg nem vagyok, hogy felirat nélkül nézzem).
Nagyon jó, sok a témakör, mikor elkezded írni a választ, zölden írja, ha jó, pirossal, ha nem jó betűt ütsz le. Visszakérdez, így tanít, de minden témakörben van 1 szó, amit aránytalanul sokat kérdez újra, ezt nem tudom miért...
Mindenesetre, aki gyakorolni akar, egy jól összerakott kis app, ettől függetlenül sok érte a 4 euro, max. 2,39, de még inkább 1,59-ért kellene árulni.[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
adnoctum18
senior tag
Akciós az Istudiez, 0.79EUR. Egyetemen jól jön.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Blaise
veterán
-
Mr X
veterán
válasz ittakary #2105 üzenetére
Gondolom a telefonra szinkronizálni ráérek később is, de felmerült bennem egy kérdés. Az ilyesmiket, amiket ingyenesként leszedek, de később fizetőssé válnak, később is le fogom tudni majd tölteni, ha esetleg az ipa fájlomat törlöm a pc-ről? Tehát megjegyzi valahol az iTunes, hogy én ezt már letöltöttem, mint ingyenes appot?
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Igen megjegyzi Van egy "Purchased" fülecske az AppStore-ban és ott listázza, hogy mik vannak már rajta az acc-odon
Szóval ha valaki tudja, hogy X hónap múlva iKészüléket vesz, az megcsinálhatja azt, hogy csinál egy acc-ot és az ilyen akcióknál letölti a gépre és azzal a lendülettel törli is. Onnantól kezdve bármikor, bármennyiszer ingyen letölthető marad az a program/játék
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Törtènt vmi vàltozàs?
Volt majdnem 3000 kreditem ès most 0-àt mutat.
Kb 2 hete nèztem az appokat.... Elvettèk v mi? -
bobooo
addikt
-
máyköl
veterán
10$ Gift Card jöhetne már vissza...
-
nagyúr
Nekem a fatify appot nem akarja elfogadni, 2szer telepítettem, töröltem, küldtem e-mailben képet, amit csináltam, semmi...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
FefeeX
veterán
válasz Mela Kehes #2120 üzenetére
iphone-on nekem annak ellenére megadta elsőre, hogy már megvolt az app korábban.
ipad-on viszont a HD verzió semmiképp nem ad pontot, pedig volt már letöröl felmásol, kikapcs bekapcs meg egy csomó minden más Amennyiben ez az egyetlen ilyen, 80 kreditért szívjon vele aki akar.
-
jilian
addikt
icecave & BoboDJ
Visszaolvastam, de most már látom, hogy nem eleget!
Sajnálom!
És köszönöm!!!! -
ittakary
nagyúr
Megvttem free my appsos giftcardbol a leertekelt Solar Walk alkalmazast. Not bad
Majd meg ismerkedek vele, de ennyit boven megert
-
máyköl
veterán
Újra 10$ Gift Card FMA -n!
-
Mela Kehes
Topikgazda
A Plants vs. Zombies-nak van magyarosítása?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DanielK
addikt
A Spy Mouse és Spy Mouse HD most ingyenes! Érdemes letölteni, mert később lehet megint pénzbe kerül majd!
-
mondomén
őstag
A flight control 2 is ingyenes.
-
Ragnar95
félisten
válasz eszgé100 #2137 üzenetére
Nem is pályák igazán, csak többféle leszállópálya elosztás
mondomén: nekem bejön, bár én gyorsan megunom, nem szeretem annyira a végtelenített játékokat, túl monotonok+ismétlődök számomra[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Az 1 bőven jobb volt...
-
vadászcsiga
félisten
De utálom ha az appshopper ingyenesnek mutat egy appot aztán a store-ban már fizetős.
-
bobooo
addikt
xBox gift cardok az fma-n!!
-
Mela Kehes
Topikgazda
Már harmadik napja kapok 95 kredites sponsor appot. Meglepő.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
norbi2010
őstag
válasz Mela Kehes #2146 üzenetére
Viszont a sponsor appjaik (nem gift cardok) sz*rt sem érnek
-
DanielK
addikt
Akinek van iPade, az akciósan töltheti a Fifa 12-t. Gondolom az eb miatt lett kedvezőbb árú.
icecave: Igen, de ez meg 4 évente van. Playoff minden évben.
A szép az egészben, hogy telefonról lehet irányítani (a telefon a gamepad).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest