Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz Totheground #283 üzenetére
Azt hiszem a device ID-d kell nekik és ezt ilyen formában kell engedélyezni. Aztán lehet nagy hülyeséget mondtam most.
-
mondomén
őstag
Jott opera frissites. Elvileg javitottak a jelszavas problemat.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #380 üzenetére
Szedj le egy sponsor appot. Akkor fel fogja ajanlani.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #386 üzenetére
Most toroltem en is a sutiket. Ilyenkor ha felmegyek a freemyappsre, akkor 0 kreditt ir a sarokban es az osszes sponsor app elerheto amit mar egyszer leszedtem. Ha megprobalom leszedni mondjuk a badoot (amiert mar megkaptam a kreditet), akkor feldobja, higy osszam meg a device id met. Neked enm igy ment?
@icecave
Nem csak neked, mostanaban nem jott.
Ha mar itt vagy. Nem hianyzik nagyon a jailbreak? Gondolkodom egy tiszta rendszeren, de meg sosem hasznaltam jb nelkul apple eszkozt.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Nem tudom, nagyon filozom rajta, hogy kiprobalom anelkul. Bar nincs sok tweak felrakva, de azok nagyon hasznosak es mindig hasznalom oket. Viszont egyre jobban idegesit, hogy a notif center megall a kijelzo kozepen es gondolkodik. Plussz lapozasnal is kozvetlen egy program bezarasa utan, megall ket oldal kozott es topreng, hogy mi legyen. Meg nekem az installous is fontos, nem vagyok hajlando appert fizetni, csak ha kiprobaltam elotte, lite verzio meg ritkan van...
Mas:
Nem tud valaki olyan appot amivel lehet egy masikat jelszoval levedeni? (Appstore bol kene) -
mondomén
őstag
Holnap jön az új angry birds. Már rég nem játszottam vele, kicsit untam. Viszont ez jónak ígérkezik, remélem az is lesz.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #431 üzenetére
Nem remenykednek benne, hogy ingyenes lesz. Azert remelem marad 80 cent.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #433 üzenetére
Nah, meg is jelent. 80cent
-
mondomén
őstag
Nektek operaban mukodik rendesen a kezdolap gomb? Hiaba nyomkodom nem mukodik.
-
mondomén
őstag
Ingyenes a home sheep home 2.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #663 üzenetére
Én semmire, de 50giga azért mégis 50 giga. Van még egy pár ilyen felhős cucc amire regisztráltam, de csak dropbox-ot használom néha. Majd fejlesztgetik őket és biztos jó lesz valamire...
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #670 üzenetére
Ezt hát, ráadásul mindig akkor veszem észre, hogy van új sponsor app, mikor 3g-n vagyok. Aztán parázhatok, hogy el ne tűnjön míg haza érek.
-
mondomén
őstag
80cent az infinity blade.
-
mondomén
őstag
real racing 2 - 1,59-re le van árazva
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #1021 üzenetére
Olyan mint a docstogo vagy a quickoffice, nem? Csak ez olcsóbb.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1037 üzenetére
Valószínű 5 perccel azelőtt fog eltűnni, hogy leszednéd. Freemyapps...
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1041 üzenetére
Na jah.
Nagy volt a pangás és leszedtem valami 75 kredites vackot. Most meg nincs keret az infinity-re emiatt. -
mondomén
őstag
Mi az oka annak, hogy az opera nem jeleniti meg valami jol a weblapokat. Vegyuk ph mobilnezetet. Felul vannak a kilepes, kedvencek, privatok... menuk. Safariban ezek szepen egymas mellett vannak (mas bongeszoben is!). Opera meg ket sorba tolja 100 as nagyitason is. The verge honlapon van ilyen banner vagy mi ahol lehet lapozgatni a friss cikkek kozott. Operan ez sem mukodik, sima kepkent jeleniti meg. Olyan furcsa, rendezetlenek az oldalak operaval. Elcsusznak, kilognak a dolgok...
Ez mitol van? -
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1124 üzenetére
Ahogy látom megint 800 az infinity2.
-
mondomén
őstag
Ingyenes az Edge!
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1290 üzenetére
GoodReader
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1360 üzenetére
Ahogy látom sehogy. Max úgy, hogy bemész a mappába és egyesével kijelölöd a dolgokat.
-
mondomén
őstag
Szerintem nyolcan.
Ez milyen kérdés, de komolyan?Én például nem veszek meg minden szart ami az utamba kerül és olcsó. Jól átgondolom, hogy szükségem van e rá és ha van free akkor előbb kipróbálom azt. Sőt, sokszor leszedem előbb törve, aztán ha tetszik megveszem. Ennek az az egyszerű oka van, hogy nem szeretek fölöslegesen semmiért sem fizetni.
Azt a nyolcat egyébként komolyan is írhattam volna.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1444 üzenetére
Most nézem, nekem is jött kettő. Kalózos meg battle nations.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1599 üzenetére
Nincs más app amire költheted?
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #1648 üzenetére
A-A
Mire összejön újra leveszik. -
mondomén
őstag
Ingyenes az ice rage.
-
mondomén
őstag
Confirmed: Sparrow for iPhone push notifications will require a yearly subscription
pedig nagyon tetszik, de így nem kell -
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #1725 üzenetére
Azt tudom, de az sem az igazi. Például nem alapértelmezett kliens. Nincs notif center, sokszor onnan nyitom meg a leveleket. Csomószor futnék bele az alap kliensbe, így nem kényelmes.
@DanielK
Az ui nagyon tetszik, de ennyit biztos nem fizetek csak azért mert szép. Aztán még fizessen az ember a push-ért is...
Átszabhatnák a gyárit valami hasonlóra.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Ingyenes a motoheroz.
-
mondomén
őstag
válasz adnoctum18 #1838 üzenetére
QuickOffice HD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest