Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Frissült a dropbox app! Nem is akárhogy, beállíthatjuk,hogy a képeket, videókat, amiket cisnálunk iPhone vagy iPad-el, azokat feltöltse dropboxba külön könyvtárba. Ez nem volna olyan nagy szám, de így ha van pc kliens, ott is egyből megjelenik, szóval a fotók pc-re viteléhez már nem kell semmi trükk, ha van net, egyből feltölti pc-re is a képeket.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
DanielK
addikt
válasz icecave #2152 üzenetére
Igen ezt én is néztem. Szerintem jobb, mint az icloud feature. Márcsak azért is, mert dropboxban neten keresztül is meg tudod nézni a képeket. iCloudban meg nem. Ráadásul az icloud az utolsó 30nap képeit rakja el. Így a felhőben nem mindig lesz ott, csak az eszközökön!
Ja és ha felteszel a telefonodról 3,5 GB-ot, akkor kapsz annyi plusz tárhelyet. (500MB-onként kapsz) -
Mela Kehes
Topikgazda
válasz DanielK #2153 üzenetére
Ezt PC-n már megcsináltam, ott 3 GB-ot kaptam. Most ha telefonról is feltöltök ennyit, akkor pluszba kapok még ennyit?
Szerk. A FIFA 12-t lehet telefonról irányítani? Egyébként nálam 7 €.
[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #2156 üzenetére
Látod, ezt nem tudom, én most fogom kipróbálni, csak előbb képeket kell varázsolnom a telefonra...
Az ipades fifa 12-et lehet telefonról irányítani és az app shopper szerint 1,59€. Csak kell egy ingyenes program hozzá, ami fent van app store-ban. Fifa gamepad, azt hiszem.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #2158 üzenetére
-
DanielK
addikt
Bezsarás ez az új ios! Naptárban be van írva egy esemény jelzéssel. (1 órával előtte szóljon). Nem nyúltam a telefonhoz, tehát a jelzés a képernyőn maradt. 1/4 óra elteltével újra csipogott!
-
Mr X
veterán
válasz vadászcsiga #2166 üzenetére
Azt áruljátok már el, hogy a Dropboxnak és a Boxnak miért kell a képfeltöltéshez a helymeghatározás? Anélkül nem is enged feltölteni.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #2166 üzenetére
Nem, szerintem akkor, miután kikapcsolt a kijelző, és váltana 3G-re. Viszont elvileg,ha aktív adatkapcsolat van, addig nem vált, amíg ez tart nem? Akkor nemtudom
Nekem kikapcsolt kijelzővel is eltelt pár perc, mire írta...
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #2156 üzenetére
Valaki kipróbálta végül ezt a 3gigás dolgot?
Én töltögettem fel 1-2 videót telefonról is és gépről is, de nem kaptam semmit. Pedig 500 mega elvileg felment... -
nagyúr
válasz mondomén #2172 üzenetére
Telefonról wifin. Leginkább azért,hogy telefonról törölni tudjam. Ja és ugye így PC-re is lesyncelte őket, és ami a jó,hogy a képek nem fejjel lefelé jelentek meg, mint egyes esetekben,ha az iPhone-t a gépre dugja az ember, hanem a normális állapotukban
[ Szerkesztve ]
-
-
fazr
senior tag
"Because Apple says we need it because photos may contain GPS related data in the EXIF metadata." -Dropbox fórum
(#2174) mondomén
Feltöltésnél eddig is be lehetett állítani, hogy ne méretezze át, letöltésnél pedig még mindig átméretezi.Egyébként nekem sem írt jóvá semmit 500 MB kép feltöltése után. Később olvastam, hogy akik anno megkapták az 5 (később csak 3) GB-ot a PC kliens beta időszakában, azok már nem kapnak többet erre
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz DanielK #2179 üzenetére
Én ezt értem, csak nem értek egyet vele. Én állandóan kikapcsolva tartom a helymeghatározást, csak akkor lövöm be, ha szükségem van rá. Ergo fotózni is helyadatok nélkül fotózok. És mégis kötelező használnom feltöltésnél. ennyi erővel már magánál a fotózásnál is kötelezővé tehetnék, vagy egyszerűen tegyék kikapcsolhatatlanná OS szinten. Mondom, nem a világ vége, csak a logikáját nem értem.
-
mondomén
őstag
Nee és nee! 5 gigát már kaptam, akkor hiába izzasztom itt a wifit. A képeket meg tényleg ugyan úgy átméretezi. Ennek nem örülök. Kiszedték az opciót ami a feltöltés minőségét állította és ugyan úgy átméretez letöltésnél. Nagyon jó...
@icecave
Dropboxba feltöltött képeket átméretezi akkor mikor letöltöd őket a cameraroll-ba. Ez mondjuk jegyzeteknél nem jó, nem lehet őket elolvasni...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz DanielK #2185 üzenetére
Hát de akkor ezek szerint,ha iPhone-ról megy fel vamai ropboxba, és onnan le PC-re, akkor minden ok, ha viszont visszafelé, akkor meg átméretezi? Tudnám miért... Bár részemről nem lényeg, inkább az első dolgot szoktam használni.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz icecave #2186 üzenetére
Megkérdeztem régebben Dropbox supportot és be is írtam a választ másik iPhone topicba.
The iOS app downloads an image that is best designed for the size of the screen. This may not be always the original file, however.
Egyébként egy ideje PhotoSyncet használom képek másolására.
PC-s program van hozzá, amivel lehet egyszerre több képet feltölteni Camera Rollba, valamint letölteni PC-re, ezen kívül van webes felület is, ahol szintén lehet képet fel és letölteni, valamint galériában lehet nézni a telefonon lévő képeket és videókat. Mindezt wifin keresztül. -
máyköl
veterán
Na, megvan a 3000kredit, 10$ Gift Card sehol...
-
mondomén
őstag
Ingyenes a Ballistic SE.
-
máyköl
veterán
Hogy tudok vásárolni gift card -al?
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #2196 üzenetére
Igen, ott érvényes. Én is megvettem fma-n, majd feltöltötte az US accom 10 dollárral. Aztán ami kellett, rányomtaca buy-ra és mivel ugye bankkártyám nem volt ( nem is lehetett) regisztrálva az Appstore-ban, így a 10 dolcsis egyenlegből vonta le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest