Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Köszönöm az eddigi segítséget.
Sikerült a visszaállítás, új iPadként lett beállítva, de nem segített. Közel 4éves a tab, az akksija már nem az igazi, hamar lemerül. ( youtube videó nézésnél 2.5 óra) Tudnátok, szépen és megbízhatóan dolgozó szervizt. Kingtel, isamurai, iSzerelés ezeket találtam, de egyiket se ismerem, hivatalos apple szervizt meg nem találtam lehet nem jól kerestem.
Kösz előre is
Üdv
-
keszo
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
Hát, köszönöm.
Ezt ismerem, ezért kérdeztem mert nekem ez nem egyértelmű.
"Az iPhone, az iPad vagy az iPod touch törlésekor az iPhone keresése és az Aktiválási zár kikapcsolódik. "
akkor ez most már automatikus?
régebben mindenki azt mondta ha nincs kikapcsolva és úgy történik a visszaállítás tégla lesz a gépből -
keszo
őstag
Sziasztok
Szeretném az iPad Air-remet, visszaállítani, de nem szeretnék téglát csinálni belőle.( elszeretném adni mert kaptam egy 6. gen. iPad tabot)
az egymás utániság érdekelne, hogy pontosan mi mi után következik
iCloud-ból kijelentkezés vagy a készülék keresés kikapcsolás(?) vagy még valami
és utána a tabon megcsinálni az alaphelyzetbe állítástiPaden még 10.3.2 ios van, most rádugtam pc-re és az iTunes frissíteni akarja 12-esre. Engedjem?
még valami:
wpsoffice alkalmazás van a tabon, az iTunes azt mutatja, hogy vannak benne doksik ( regények voltak rajta olvasva) de a tabon ezeket nem találom.
Most akkor ezek rajta vannak valahol vagy sem?Kösz előre is
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Byski Áramláskijelző.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest