Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nekem van, pedig nem vagyok elfogult droidos
Csak már régi, és a mostani kínálatban nem volt olyan, amit jónak tartottam volna, így lett Ipad. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy kényelmesebb, ha a telefon és a tablet ugyanazt a rendszert futtatja. Iphone és ipad esetében adott az icloud által biztosított szinkron, itt nagyobb az előny, de azért megvan ez android oldalon is.Nekem pl. komoly gond volt, amikor átálltam, hogy a korábbi jelszókezelő programom csak Android alatt futott, keresnem kellett egy olyat, ami Android, Linux, és iOS alatt egyaránt elérhető. Szerencsére találtam, de természetesen kétszer kellett kifizetnem (a linuxos és osx változata szerencsére ingyenes).
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Haditechnika, harcászat
- Path of Exile (ARPG)
- Hardcore café
- Nyomtató topik
- AliExpress tapasztalatok
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak már régi, és a mostani kínálatban nem volt olyan, amit jónak tartottam volna, így lett Ipad. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy kényelmesebb, ha a telefon és a tablet ugyanazt a rendszert futtatja. Iphone és ipad esetében adott az icloud által biztosított szinkron, itt nagyobb az előny, de azért megvan ez android oldalon is.