Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Köszi szépen Neked is!
Persze másra is használom de csak átlagos felhasználó szintjén - meg van toll is, jegyzetelni is szoktam vagy képeket összevágni de mindent csak a magam nem professzionális módján. Érdekel a rajzolás, az nagyobb kijelzőn persze jobb lenne, de a 11 colon sem alkottam még semmi maradandót 😅. Valószínűleg ez ilyen régi androidos beidegződés hogy két évente kell venni valamit mert nem működik és most ingerem van pedig nincs rá szükség.🤷♂️
Gondolkodtam azon is, hogy a meglévő Chromebookot cseréljem le inkább egy MacBook Air-re új iPad helyett, mert árban kb ugyanott van. De jellemzően többet használom az iPad et mint a Chromebook-ot, ezért valószínűleg ez így is maradna és Macbook nem lenne kihasználva (egész nap gyakorlatilag a céges laptop illetve céges monitorok előtt dolgozom, úgyhogy utána már nem akarok egy újabb laptop elé beülni - beteg világ 😬😅). Illetve valahogy zavaró is hogy nem érintőképernyős a MacBook.Na majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest