Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz HardRic #34542 üzenetére
Nálam működik, hogy külön lehet kattintani az előadóra és a megfelelő csatornát dobja fel
honeypot #34539
Én nem tapasztalok ilyet, bár nem is szoktam random emberek által feltöltötteket hallgatni, a minőség meg, valljuk be, hogy az emberek 99%-a nem olyan eszközt használ ami ténylegesen kiadná a különbséget már ha valakinek nem olyan hű de kiélezett a füle de az meg úgyis abba az 1%ba esik. Én, az én eszközeimmel pl semmi különbséget nem hallok ki. Az meg, hogy mi hogyan van összekötve nem a YT dolga, azt a feltöltő állítja be, hogy hogyan kezelje az adott videót/zenét.[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
wm2
őstag
válasz HardRic #34542 üzenetére
Lesz Spotify Hifi és már van Apple Lossless. Tudom mi erre a legtöbb ember válasza, de YT zenehallgatást még a barátnőmnek sem néztem el. Sajnos én még mindig azt tapasztalom, hogy a nagy magyar átlag simán kiad egy doboz cigire akármennyit, de a zenére sajnálja. A Spotify P-t ráadásul olyan programokba is integrálhatod, mint a VOX. Rengeteg beállítási lehetőséggel, úgy mint a profi EQ de simán átválthatsz Soundcloud playlistre is. Anélkül, hogy a 2227 mAh szifon minim akksija ezt komolyabban megsínylené. Nem igazán bombáznám yt-al szegényt.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest