Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Tisztelt fórumtársak. Nagy érdeklödésel olvastam a felvettet problémát a böngésökröl. Elhiszem hogy ez menire bossantó. De természetesen erre is van megoldás. Pl. sokan as hiszik hogy a iPad nem tud Flash videókat lejátsani. A Puffin böngésövel ez lehetséges. És ami a oldalak újratöltését illeti ez valoban a zöménél így van ahogy írtátok( nálam nem ekkora mértékben). Körül néztem a stórban és ma vettem egy böngésöt(1,80€). A neve iCabMobile. Betöltöttem 7 oldalt. Meg se kotyant neki és mindegyiknél ott nílik ahol abbahagytam. Super jok a konfigurácios lehetöségek,download manager,oldalak lementése akár pdf-ben. Még sorolhatnám , de olvassatok utána. Aki Safarit hasnált ( ami számomra nem ross) le fogja cserélni erre. De mielött lerohannátok a stórt olvassatok utána mivel nem free. Ez egy jó alternatíva.
-
erdoke
titán
Én évek óta Mercury-t használok, aminek egyébként azonos a motorja a gyári böngészővel. Eleinte kétkedve fogadtam a Safarival kapcsolatos problémákat, aztán megnyugodtam, hogy az új OS verzióban javították. Ha mégsem, akkor el kell felejteni.
Egyébként én PC-n se tartok nyitva 10-12 fület a böngészőben, mert nem látom semmi értelmét. Sőt, könyvjelzőket se használok már. Néhány másodperc alatt bármit megtalálom a neten, majd pár pillanat, és a legdurvább oldal is betöltődik újra, a böngészési történetben pedig ott van minden.Nekem pontosan a mókolásból, testreszabásból, állítgatásból lett pár éve elegem. Működjön, és kész.
-
Meg lehet azért szokni
itt is sokan Android mellett használjuk és tudjuk miről beszélsz. A rutinosabbak szokták ajánlani az nPlayert (és a VLC-t) filmekhez, illetve Documents 5 by Readdle alkalmazást fájlkezeléshez. Én telepítettem őket, de nem használom, mégis egész jól megvagyok. iPhone-t azért még nem vennék - több okból sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
itt is sokan Android mellett használjuk és tudjuk miről beszélsz. A rutinosabbak szokták ajánlani az nPlayert (és a VLC-t) filmekhez, illetve Documents 5 by Readdle alkalmazást fájlkezeléshez. Én telepítettem őket, de nem használom, mégis egész jól megvagyok. iPhone-t azért még nem vennék - több okból sem.