Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Pedig jár. Az, hogy nem hívják rá külön a figyelmed az egy dolog.
Nekem is úgy kellett elmagyaráznom az ügyfelesnek, mert halvány lila gőze sem volt, hogy létezik olyan kedvezmény, amit igénybe szerettem volna venni.
Az is tetü cég, pl sosem hív fel, ha lejár a hűség, csak számláz listaáron. A másik, hogy semilyen kedvezményt nem mondanak el önszántukból. Ami van, az is hülyeség, arra megy ki, hogy a végén még többet fizess...Nektek is duplán számlázza az Invitel a "Készpénz átutalás megbízásának díja" című tételt?

bopeti98: Szerdán sem érvényes a mozikedvezmény...
-
törölt tag
-
válasz
üzenetére
Én a 10 MB-ért fizetek 6500 Ft.8 500-at fizettem eddig a 10-ért.Hívtam őket,h szeretném növelni és nekem is azt mondták nem bírja a vonal.Viszont mondta az ügyintéző,hogy ami most van azt tudják adni 2000 olcsóbban is jó lenne-e az nekem?!

Sajna nincs 15 MB-ém de sikerült legalább az árat csökkenteni. -
powerup2
addikt
Régi előfizetőknek is járhatna akció igazán nem mindig csak az újaknak
-
törölt tag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Amiket a neten látsz, azok csak új előfizetőkre vonatkoznak.
Régiekre ADSL esetén, 2év hűséggel: 10Mbit: 6500Ft, 15Mbit: 7500FtOrlin: 8Mbites csomagért 8500-at, amiből 2000Ft lebeszélhető, szóval 6500Ft.
-
ilyennincs
tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Beírtam oda felülre a címemet, az ön lakhelye mezőbe, és más árak is jönnek ki, mint amiket alapból az internet fül alatt látni, a cím beírása nélkül. A garantált sávszél sokkal alacsonyabb, ezért gondolom itt nincs kiépítve optikai hálózat. (garantált letöltés 0,9 Mbit/s, fel 0,5 Mbit/s)
Régebben is váltottam díjcsomagot, és úgy volt, hogy újra vállaltam 1-2 év hűségidőt, ezáltal megkaptam a kedvezményes árakat. -
törölt tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Az ADSL-re is vonatkozik ez az akció... De csak új ügyfeleknek, mit minden.
Más: Ugye múltkor hívott a technikais, hogy hát nálam nem működne a 15Mbit, hiába mundták azt az ügyfelesek... Utána felhívtam az ügyfeleseket, mondták majd visszahívnak pénteken. Hát úgy hívtak vissza, ahogy szoktak.. Az baxna be, ha a meg nem történt csomagváltás ellenére is kiszámláznának egy csomagváltási díjat, emrt kretének.
-
bopeti98
őstag
válasz
üzenetére
Az ügyintézők nem is próbálnak kedvezményt adni mert ők is tudják hogy drága, lassú és sz@r a szolgáltatás(legalábbis a DSL) és nem is tudnak olyan nagy kedvezményt adni hogy ott maradjanak az emberek. Most van ez az akció hogy az optikát fél évig fél áron adják. És miért csak fél évig? Szerintem ennek az akciós árnak kéne lennie a normál havidíjnak mert kb az lenne a reális ár érte.
-
Reag3nS
senior tag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Továbbá azok általában új ügyfelekre vonatkoznak. Mondjad nekik, ha nem adják neked is olcsóbban már bonthatja is fel a szerződést.
-
bopeti98
őstag
válasz
ilyennincs
üzenetére
Van nálad kiépítve optikai hálózat? Mert ha nincs akkor az ügyfélszolgálatos a 15 megás DSL netről beszélt.
-
ilyennincs
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy az invitel.hu-n kinézett internetcsomagot az ügyfélszolgálaton drágábban akarják adni? Valamit rosszul csináltam?
Elvileg 15/5 Mbit/s netet havi 5290 Ft-ért kaphatok, telefonban pedig valami 6ezrekről beszélt a csaj...
Jelenleg 5 megásért fizetek havi ~5700 Ft-ot náluk, de mivel azóta lejjebb mentek az áraik, szeretnék csomagot váltani.
Előre is köszi a segítséget.
-
törölt tag
Ma felhívott a technikai ügyelet, hogy nem tudák biztosítani a 15 megás netet..
Eben csak az a röhej, hogy az ügyfélszolgálatos is "bemérte" a vonalat, és szerinte elérhető nálam.
-
törölt tag
válasz
powerup2
üzenetére
Én 1Mbittel kezdtem kb 10 éve, és nem akadt semmi.
Ott nem a net sebességével voltak gondok, hanem a youtube-bal. Előfordult, hogy több mint egy évig csökkentett prioritású ország voltunk, csak erről nem szól(hat)tak a hírek.
1 Megabittel ~400MB-ot lehet letölteni egy óra alatt. Namármost egy 480p-s youtube videó nem hinném, hogy ennél nagyobb bitrátával rendelkezne. Talán még a 720p-sem.
-
törölt tag
válasz
powerup2
üzenetére
Nem, semmi köze, részarányosan megy a számlázás ilyen esetekben.
Gondolom azért 5 munkanap, hogy 8 munkanapon belül fel tudjam mondani, ha nem tetszik.Az egy dolog, hogy neked kevés az 1Mbit az 1080p-s youtube videókhoz, de az országos szélessáv nem is fullhd videók sztrímelése végett lesz megvalósítva...
Árat inkább nem írok, mert kötelez a titoktartás.

-
törölt tag
-
törölt tag
Pénteken rendeltem meg a 15megás csomagot de azóta sem aktiválták.
Elvileg 5 munkanap alatt kell lerendezniük a dolgot.
Szerintetek holnap megzargassam kicsit őket telefonon? -
bopeti98
őstag
A híres békéscsabai rézhálózat vonalminősége
:
Line Attenuation (Up/Down) : 17/47 dB
Output power: (Up/Down) : 11.9 / 11.7 dBm (Hogy lehet a Down kisebb mint az Up?)
A Rate (Up/Down): 1078/5114 kbps
Elég gyatra (Valamikor ennél is rosszabb). -
Árpi18
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Múlthéten csütörtökön voltak itt az Invitelesek, bekötötték a netet, és a TV-t is megcsinálták, és modemként a Huawei HG622-t adták. Ugye nekem van routerem is, de gondoltam ki próbálom, hogy a modem is routerként szolgáljon, de közben sikerült elintéznem a TV-t. Az adás be jön rendesen, de a műsorokat nem tölti be valamiért, ez által se vissza nézni nem tudom a korábbi műsorokat se megnézni, hogy milyen adások lesznek. Szerintetek mi lehet a probléma? -
powerup2
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Ez nagy volt de akkor bele kéne számolni a kamatot és az inflációt a késedelmi kamatot

-
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Már nincs meg a fülke, megszüntették vagy 10 éve! Az időpontra meg nem emlékszem pontosan, de nagyjából 20-22 éve volt, még amikor réz bélással ment a telefon! Akkoriban még Invitel sem volt!

-
Ace Ventura
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A fülke pontos helyét, és az időt írd meg nekem privátba.Illetve egy címet, ahová a számlát küldhetem

-
bopeti98
őstag
-
bopeti98
őstag
Az hogy korszerűtlen Békéscsabán az Invitel hálózata az a DSLAM miatt van? Vagy a vezetékek is közrejátszanak ebben? Csak mert ismerősömnek akinél ma voltam IPTV-je is van ami rézkábelen jön. Nem elég hogy így is lassú a netje, ha bekapcsolja a TV-t még egy weboldalt sem hoz be rendesen és a Ping közel jár az 1000-hez. És ez is a gyenge hálózat miatt van?
-
bopeti98
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Semmit, a villanyóra se pörgött.
-
bopeti98
őstag
válasz
powerup2
üzenetére
Érdekes cikk, lehet belőle tanulni

(#9031) kabelmania27 Igen, én is ezen gondolkoztam mivel ott vannak a szennyvízaknák

Pedig ma láttam valahol egy telefonközpontot amire még rá is volt írva hogy az Invitel Távközlési Zrt. tulajdona de nem emlékszek hogy hol de azt tudom hogy nincs messze tőlem.
-
powerup2
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Az mert kinéztem az ablakon és nem messze tőlünk is van ilyen és a vízművek látogatja elég gyakran
tudtam valahonnan ismerős az oszlop de nem ugrott be 
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ő is néha ír de legtöbbet Ace Ventura de szerintem ő sem műszakis
Itt meg egy kis érdekesség

[link] -
bopeti98
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor a helpdesk@invitel.hu címre kell írni, az a technikai segítség. Bár nem tudom hogy mennyire értenek ehhez

-
-
bopeti98
őstag
válasz
powerup2
üzenetére
InvitelGuide kolléga biztos tudja hogy mi az.

-
bopeti98
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Békéscsaba nem a Balatonnál van

-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én nem is úgy értettem hogy vandálkodtatok hanem hogy nagy poén volt hogy vittetek egy készüléket és telefonáltatok

Miért az így nézz ki ?

-
-
válasz
powerup2
üzenetére
Micsodát? A félreértések végett, nem mi szereltük le a telefont! Mi csak megláttuk, hogy éppen nem volt készülék a fülkében, és másnap vittünk otthonról egyet poénkodni! De mi nem vandálkodtunk semmit, nem tettünk tönkre semmit, csak telefonáltunk hármat-négyet ingyen, és kész! Na de erről ennyit!

-
jooker82
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
erről nem tudok,de van pár város,ahol már digitálisan sugározzák,de bizom benne,h átáll minden városba...
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az kajak lehetett igaz én nem játszanám el ezt max 1x hogy mekkora poén de amúgy soha nem lehet tudni mikor szorul ilyesmire az ember ( vészhelyzet esetében persze )

-
powerup2
addikt
válasz
jooker82
üzenetére
Azt mi nem tudjuk az invitel oldalán a hireknél nézz szét de belső infót itt nem fogsz kapni mert nem oszthatják meg még ha tudják sem amúgy nekem upc direct + van és annak is a kép minősége szar szóval még várni kell arra hogy szép legyen állitólag iptv-n a HD adások szépek .
-
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
nem tudjátok,mikor áll át teljesen ,digitálisra az Invitel kábeltévéje?? Mert ez az analóg adás,minden,csak nem szép... -
válasz
powerup2
üzenetére
Ezt mi régen, még vagy 20 évvel ezelőtt egy nyilvános fülkében játszottuk el, ahol éppen le volt szerelve a készülék, és csak a három szál drót lógott ki! Egyik este haver hozott otthonról telefont, és rákötöttük. Faszán működött, de a sikerélményen túl nem sok értelme volt, telefonáltunk párat 'oszt jónapot! Igen ám, csak közben odaállt a fülke elé egy lengyel fazon, és várt a telefonra! Haver fogta, begyűrte a dzseki alá és elindultunk! Az meg néz utánunk, és mondja, hogy "telefon nye má?" Hiszen látta, hogy mi beszélgettünk... Visszakötöttük neki, akkor meg lobogtatta ott a két forintost, hogy "forint, vám, hova?" Aztán ő is felhívta ingyen Lengyelországot, és örült, mint majom a farkának, megköszönte, és vigyorogva távozott!

-
powerup2
addikt
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szép linkelés egész komoly cuccok igaz lehetne erősebb a fém váz a vandál barbárok miatt de még jöhetnek ilyen szépségek ha lehet inviteles megoldások csodáljuk honnan is jön a net

-
-
csasaKKP
senior tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Köszönöm neked és powerupnak is.

Nos azt tudtam, hogy az ossza szét a kábeleket, olyan, mint a CATV hálózatokon a TAP, de mi a neve annak. Osztó?

Olyan bádog doboz nincs itt a városban, soha nem láttam ilyet a környöken.
Biztos a föld alatt vannak, mert sok itt a telefonakna.Plusz egy kép: Mi az a fehér dobozka a szürke dobozka alatt?

-
bopeti98
őstag
válasz
üzenetére
Igen, optikára kéne átjavítani.
(#8996) csasaKKP
Amúgy egy xDSL központban ilyen van:

Magát az épületet nem tudom megmutatni mivel az változó de biztos te is láttál már utcák elejénél ilyen kisebb épületeket. Az nagy valószínűséggel egy ilyen központ. És minél messzebb vagy egy ilyentől annál lassabb a net.
Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De mindegy is mert Békéscsabán nem CinemaCity mozi van 

értékelném
Ott a régi előfizetők is kapnak kedvezményt Arany vagy Platina kártyával .