Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chdmn
csendes tag
Sziasztok! Újabb kérdéssel fordulok hozzátok:
Aki az inviteltől kapott routert használja, főleg ha ZTE h108-t, mik a tapasztalatai hatósugár/területet illetően? Nálunk a vasbeton falat egyszer átviszi, és a légvonalba tőle 10m-re a második fal mögött már majdhogynem foghatatlan, gyanakszom, hogy valami baja van, de az is lehet, hogy ennyit tud.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nono0000 #21551 üzenetére
Igen, az Invitelnél VDSL+ IPTV-nél általában úgy csinálják, ha a bírja a vonal a 60 Mbps-ot, akkor 30 marad az Internetnek, és 30 Mbps az IPTV-nek, így aztán kellemes minőségben lehet tévézni
Persze a DVB-C az jobb, mert ott nem kell ilyen kompromisszum és még STB-t sem szükséges használni.
Meg ugye a feltöltés is abszolút olyan, hogy fullal mehet felfele a cucc - pl én éjjel óta olyan 60 GB-ot küldtem fel tegnap este óta Youtube-ra, és vagy 40 GB még hátra van. Közben játszom meg alszom
Vagy tableten Streamen nézem pl ezt:
[kép] -
headhunter
addikt
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz headhunter #21555 üzenetére
Jövőhéten lehet 50-es lesz az adási.
-
törölt tag
válasz headhunter #21555 üzenetére
Szomszédomnál 2-vel alacsonyabb az adási mint nálam, 42-44 között mozog.
-
Nono0000
tag
válasz #41133696 #21554 üzenetére
Az ember mindig többet akar, nekünk éppen elég az ami van. Tv-k működnek, internet sebessége kielégítő én elégedett vagyok. Viszont mikor nem működik, akkor nagyon felmegy a pumpa, nem is a sebesség a lényeg mint inkább a megbízhatóság.
Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
titán
Leszerzodtem ismet 2 evre az invitellel. Az ugyintezo csak 500 ft kedvezmenyt tudott volna adni a jelenlegibol, igy 5100 lett volna a havidij, mondom ez nekem nem jo. Felhivtuk az ugyfelmegtartot es bedobtam a nonek, hogy lemondom 3 honapra es atmegyek a kabeles szolgaltatohoz. Kert egy kis idot, hogy beszel a felettesevel. Felajanlottak 4590-et 2 ev huseggel, azt mondta ez a legalja, elfogadtam. Eddig fizettem 5590-et, augusztustol mar csak 4590 lesz, ja es kell fizetni valami csomagvaltasi dijat, ami egyszeri 500ft. Szerintem nem kaptam rossz ajanlatot, ennel jobb net errefele ugysem lesz, mivel kertvarosi resz, upc sehol, digi sehol es egyebkent is 71/9-et kapok.
----------------------
Ilyenkor nem fogjak piszkalni a sebessegemet ugye? Direkt kerdeztem a not, hogy a szolgaltatas marad-e ugyan az, mint volt? Azt mondta, hogy igen es marad a csekk is.
GoodSpeed Koszi, orulok neki en is!
[ Szerkesztve ]
-
titán
Mondjuk egyedul a digi adna ennel olcsobban ilyen sebesseget, a upc csomagja meg dragabban jonne ki.
Azt is mondta az ugyintezo holgy, hogy beszigoritottak, most mar csak az ugyfelmegtartok adhatnak specko ajanlatokat, nekik nincs hozza jogosultsaguk. Tavaly is o kereste ki a gepbol ezt az 5590-et, most csak ezt az 500ft-ot tudta volna adni. 2 ev mulva majd meglatjuk mi lesz, addig tokeletesen megfelel ez a net nekem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz kabelmania27 #21562 üzenetére
Azt mondta a telefonban a holgy, hogy a csomag neve valtozik valami kolibrire, mas nem fog valtozni es persze a havidijam. Mondta, hogy kuldik majd a szerzodest, ha meggondolom magam, meg visszamondhatom, mivel online tettek ajanlatot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #21483 üzenetére
(#21563) Lauda : Kolibri az új csomagok neve
(#21559) Lauda: Szerintem nem fog változni, főleg hogy belengetted, hogy lelépsz esetleg
Már várom, hogy nekem is legyen itt is speciális kedvezményem, mint a másik szolgáltatónál, a másik címemen
Youtube + HBO GO + Sony KDL-32EX650 tévé, megoldás Google Chromecast 2.0 + Nexus táblagép
Majd most lesz még egy kis sávszélesség növekedés, mert így a Nexus-ról átküldöm a Chromecast + Sony TV duóra (is).
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz #41133696 #21564 üzenetére
Oke!
Azert ez egy 13 perces beszelgetes eredmenye. Mindketten toltuk az erveket/ellenerveket es mindketten nagy tisztelettel kezeltuk a masik felet.
O mondta, hogy latjak, regi ugyfel vagyok es orulnek, hogy elegedett vagyok a szolgaltatasukkal, en pedig kiemeltem, hogy elegedett vagyok a szolgaltasssal es szeretnek is maradni, de ez es ez, viszont le fogom mondani ha ennek ez az ara. Eloszor bedobott valami 5100 koruli dijat es hogy ebbol meg tudok 300 ft-ot faragni, ha dijnettel adom fel a szamlat es hogy amit nyernek a lemondassal az kifizetnem a kabeles szolgaltatonak es hogy az o szolgaltatasuk nem biztos, hogy olyan szinvonalu lesz, mint ez, szoval tolta ezerrel. En viszont nem alltam kotelnek , mondtam neki, elleszek en a kabeles nettel 3 honapig, nekem nem gond, de egyszeruen nem tudom megerteni, hogy egy regi stabil ugyfel miert nem kaphatja annyiert a netet, mint egy uj. Akkor kerdezte, hogy mennyi lenne az az osszeg, ami megfelelne. Mondtam neki, hogy az a 4190 , amit kiszamol az online feluletuk, mikor beirom a cimemet. Mondta, hogy arra nem sok eselyt lat, de megkerdezi a feletteset. Ezutan ajanlotta fel a 4590-et. Elkepzelheto, ha nemet mondok kesobb felhivtak volna egy megjobb ajanlattal, de ezt nem tudhatom es nem akartam c*ganykodni. Nekem tokeletesen megfelel a szolgaltatas, a felajanlott havidij is, innentol fogva nincs miert koroket futni. Mivel a diginek a szele sincs erre, abszolut korrektnek tartom a 4590-es havidijat egy 71/9-es betonstabil netert. Amugy ez az ugyfelmegtartos holgy is nagyon normalis es ugyfelcentrikus volt, gondolom nem veletlenul ilyeneket ultetnek ebbe a pozicioba.Neked a 100-as neted mennyibe kerul havonta? Vagy ezt igy nem tudod kulon?
kabelmania27 Elviekben igen!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez régóta baj az Invitelnél, hogy ilyen rituálékat kell csinálni. Viszont én szerződéshosszabbításnál megkaptam az új ügyfeleknek járó kedvezményes havidíjat, amit persze ki kellett egészítenem FilmBox minicsomaggal (később Live-val), HD színessel, de az Internet + TV + Telefon alapszolgáltatás díja csökkent 11990 Ft-ról 11490 Ft-ra. Ami persze névleges, mert bevezették az első STB-nél az 590 Ft-os havidíjat.
Az esetedben viszont speciális kedvezményről van szó.
Te a Telekommal fenyítetted be az Invitelt, én pedig az Invitelre hivatkozva kaptam az amúgy is nyomott áru T-s szolgáltatásaimra speciális kedvezménytViszont ha majd lejár az Invitelnél a hűségem, akkor a három betűsre hivatkozva fogok alkudozni az Invitelnél Ahogy a dolgok állnak a városban, nem lesz nehéz a dolgom úgy érzem
De az oké, hogy speciális hívják hiéna vagy bármilyen extra kedvezménynek, ott ezt el kell játszani, de az egyébként publikus árszabásnál automatikusan érvényesíteni kellene, és az Invitelnél itt akadnak gondok, hiszen nálam is csak úgy engedték ha rendeltem mellé mást. Persze utána szerencsém volt, mert a Kolibrire átállítottak, és egyúttal inaktiválták azon minicsomagjaimat (vagy hármat), amelyekhez korábban kötötték a váltást
"Neked a 100-as neted mennyibe kerul havonta? Vagy ezt igy nem tudod kulon?"
Azt még mindig nem tudom, pedig több mint egy éve és három hónapja próbálom kideríteni
-
titán
válasz #41133696 #21567 üzenetére
Sajnos invitelnel mindig cirkuszolni kell szinte, mikor eljon a husegido vege.
Itt nincs telekom, se kabel, se telefon se semmi, csak invitel. Ha telekommal szerzodsz, az is az invitel halozatan szolgaltat. Egy helyi kabeles ceg aki ad netet es tv-t az invitelen kivul, neki van sajat halozata, de az is az invitel oszlopain. Gyakorlatilag nincs az invitelnek konkurenciaja, ennek fenyeben nezd az ajanlatomat.
Ha neked lesz upc konkurencia, az nagyon jot fog tenni az araknak.
kabelmania27 Ugy legyen! En se hinnem, hogy belepiszkalnak, gondolom csak papirmunka lesz.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21568 üzenetére
Igen, de lenne két apró észrevételem.
1. Az a gond, hogy így az embert kvázi hazugságra kényszerítik. Mert pl nekem eszem ágában sem lenne leváltani az Invitelt, a UPC-re. Ugyanakkor ha kapok ügyfélmegtartót, és lényegesen kedvezőbb ajánlatot, akkor nyilván azt választom, mert:
- a) minek fizessek többet ugyanazért a szolgáltatásért ugyanannál a szolgáltatónál, ha egyszer lehet kevesebbet is?
- b) Nyilván speciális kedvezménnyel is van rajta vagyis rajtam haszna, különben azt mondaná, hogy menjek a másikhoz2. Mivel speciális kedvezménnyel is van rajtam haszna, így amit annak megkapásának pillanatáig fizetek, azt hívják kb extraprofitnak.
(#21569) Lauda : Pontosan ezért örülök neki, hogy jön, de semmi sincs ingyen, brutális mennyiségű áram és szolgáltatáskiesés várható. Nálunk a múltkori 8 órás kiesés után sincs az utcában "nyoma" a dolognak, mert a légkábelét még fel sem tették.
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21572 üzenetére
Igen Egyébként most jutott eszembe, hogy a T-nél sikerült a speciális kedvezményt csak a tények ismertetésével elérnem, kb ezt mondtam:
"A lépcsőházban van Invitel, és UPC, mindegyik klasszisokkal gyorsabb Internet kapcsolatot biztosít, ugyanilyen, vagy kedvezőbb áron, korszerűbb technológiával."
A válasz egyből az volt, hogy technológiát nem tudnak váltani, miként gyorsabb sem lesz, de a minden egyben csomag a lélektani határ alá került (kevesebb mint 10 000 Ft). Szóval majd lehet az Invitelnél is hasonlóan csinálom
Nincs hazudozás, csak a tények egyszerű ismertetése, hátha elég lesz az is Ha meg nem, akkor kegyes dolog...
-
titán
Erdekes a szolgaltatast mar at is irtak tegnapi nappal szinvilagrol kolibrire:
Gondolom 15-e utan toljak ra a 2 evet.
Gubek-Einste Emlitette a holgy, hogy a juliusi szamlam mar elkeszult (mondjuk en nem latom az ugyfeloldalon meg), ezert az augusztusiban lesz korrekcio a 15-31 kozti idoszakra.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
-
titán
-
törölt tag
Nálam is garantáltnak 0/0-t ír
Ami az árainkat illeti:
Az STB miatt nem 11490...
Ha azt veszem, hogy hivatalosan 40 Mbps-mal tölthetek gyorsabban ED3-as Net100-on mint 60-as VDSL-en teszem - plusz ugye a technológia sajátosságaiból adódóan is jobb a koax, mint a telefonzsinór, hiszen tévézésnél egy byte sávszélességet sem vesztek (oké Te nem tévézel rajta) - plusz 94 csatorna van, 19 HD csatornával, akkor szerintem ezeket figyelembe véve, nekem is ott körül lehet az Internet havidíjam csomagban, mint Neked
-
titán
válasz #41133696 #21580 üzenetére
Hihi, erdekes, valami gaz lehet ezekkel a kinyilo ablakocskakkal, hiszen a tablazatban mar jol irja a sebessegeket. Igy mar jo pl:
Amugy pont erre a 4190-es havidijra hivatkoztam az ugyfelmegtartonal. Erre mondta, hogy 4000-ert biztos nem tudja kiadni. Mondom nekem megfelel az a 4190, amit a cimemre hoz a sajat rendszeruk. Mikor bedobtam hogy lemondom, jott olyasmivel is, hogy nem tudni 3 honap mulva milyen akcio lesz. Mondom miota bekotottek errefele a vdsl-t, folyamatosan ennyi a dija, mivel rendszeresem neztem. Amugy nagyon kedves volt, de hat nekik is az a celjuk, hogy minel tobb penzt vasaljanak ki az elofizetokbol.
Igen, nehez ezt igy kimazsolazni, hogy ebbol mennyi lehet az internet elofizetes. Onmagaban a 100/30-as netre hoz 10390-et 2 ev huseggel, szoval nem fizetsz sokat ehhez kepest. En pedig 71/9-et kapok stabilan, ami persze nem kabel, azonban ha a mellekes atvitelt lekorlatozom 5000/500-ra, mellette tokeletesen tudok netezni. Az az igazsag, hogy nincs is szuksegem gyorsabb internetre, maximalisan kielegiti az igenyeim.
-
törölt tag
Mondjuk amikor kiesik a CMTS akkor tényleg 0/0 ez vitathatatlan
Tudod nekem a VDSL-lel egy nagy bajom van még, legalábbis ez zavar, és ezért is mondom, hogy jobb a koax. Nevezetesen az, hogy az xDSL-nek nincs még 10-11 éve. Ha visszamegyünk az időben 2003-2005-be, akkor láthatjuk, hogy milyen Internetsebességek voltak. Boldog volt az, akinek 512 Kbps vagy 768 Kbps -os sebessége volt, és akkor a két technológia fej-fej mellett haladt, mert azt a sebességet, röhögve tudta az ADSL1 is, és még bőven volt is tartalék. Ekkortájt indult a Youtube is, de hol nézett az ember HD Streamet? Sehol.
Szóval aki azt mondta, hogy igen elégedett, meg elég neki a sávszélesség, az jól mondta, mert az xDSL sokáig kiszolgálta, persze mindig csökkent a tartalék, mert mindig növelni kellett a sávszélességet, ahogyan a trend megkívánta. Akkor senkinek sem volt IPTV, TV Stream szolgáltatása, hiszen nem bírta volna el a vonal. Az utóbbi 7-8 évben viszont teljesen megváltozott az Internetezési szokás, amit 2003-ban szélessávnak hívtak, az manapság megmosolyogtató, a mai tizenévesek, meg el sem tudják képzelni, milyen volt akkor Internetezni. Ez a trend folytatódik, folyamatosan nő a sávszélesség. a VDSL-nek meg harangoznak, mert laboratóriumi körülmények között elméleti maximuma a VDSL2-nek 240 Mbps, de a VDSL-nél ennél is kevesebb, és a távolsággal fordított arányos.
Tehát én úgy látom, hogy akinek ma elég a 60-as VDSL, az is csak pár évig fogja még elégségesnek találni. Be fognak jönni a 4K, és majd később a 8K-s Stream-ek, na ott úgy fog bufferelni, mint 1 Mbps-os ADSL Youtube nézésnél
Miközben ugye az ED3-ban még van tartalék, optikán meg 1 Gbps-ot élvezhetnek a még szerencsésebbek. Itt még megjegyezném, hogy az az 1 Gbps az megtorpanást fog hozni, mert a négy betűs is azért nem lép tovább, mert egyrészt minek, másrészt meg mivel hajtja ki az a felhasználó, akinek nincs 100 000 Ft-ja egy 10 Gbps-os hálózati-kártyára (meg ugye ahhoz már tényleg olyan gép is kell).
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan kolléga, aki lelépett az inviteltől és vitte magával a számot?
A probléma az, hogy egy új előfizetés a nevemen van, viszont a szám, amit hordozni kellene másén, csak a helyrajzi szám egyezik a két lőfizetésnél. -
Linem
senior tag
-
törölt tag
válasz bostone #21584 üzenetére
Helló, ez univerzális Magyarországon belül minden szolgáltatónál így van. Nálunk az volt a helyzet, hogy a telekomos számunk, és szolgáltatásunk nem ez én nevemen volt, hanem a Nagypapámén. Amikor átmentünk az Invitelhez - én lobbiztam a dologért -, akkor a számunkat el is veszítettük, mert nem lehetett átvinni így. Még egy csavar, hogy a Telekom előfizetést átköltöztettük a másik lakásunkba, de ott volt telekomos telefon, így az ottani számunkhoz lett hozzákapcsolva, egy IPTV, és az Internet.
Invitelnél ellensúlyozza az, hogy viharban is van tévé, SAT TV-nél meg ha egy szúnyog keresztül repül sem volt már jel Persze a számért azért osztottak
Meg ugye azért, ha szolgáltatáskiesés van akkor a telefonszámra is vonatkozik. Szomszédom szülei pl nem is mennének pont ezért bele, mert azt mondják, hogy riasztó van, és az Invitel nem tudja garantálni azt a folyamatos üzemet telefon esetén, mint amit a technológiailag elavultabb, de analóg telefont adó T. Pontosabban a T-nél sem engedték a VoIP-ot.
(#21585) Linem: 2002-ben VodaGPRS-em volt egy éjszakába telt, mire az XP-hez az SP1 a maga 135 MB-os méretével lecsorgott. Akkoriban a könyvtárban 64 Kbps-os bérelt vonal volt. A 90-es években meg 14400-as modem, ha megcsöngette valaki a könyvtárat akkor szakadt is Aztán a könyvtárban Acorp 56K-s modem lett a bérelt vonal előtt még Most ADSL-nél tartanak
-
Linem
senior tag
Ismét nincs ATV HD. Tegnapelőtt és tegnap is lekapcsolták időszakosan. Valószínűleg most is csatornákat módosítanak, mert olyankor szokott ilyen történni. Csak az nem tiszta, hogy milyen változások lesznek? Eddig mindig küldtek ÁSZF módosításról értesítést.
Éppen most néztem, hogy Filmcafe HD is üres.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Linem
senior tag
válasz Intruder2k5 #21589 üzenetére
Lehet ki van adva nekik, hogy holnap már az új összeállítással kell indulni.
-
törölt tag
válasz bostone #21592 üzenetére
Ismerős az érzés (M3)
Ma lesz az Invitelnél csatornalista frissítés?
Szerk: Elvileg már az M5 bekerült. Megnézem odaát az Intek HD-C63CX STB-nél ott egyből látom
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Ma reggel kaptam ezt az emailt, a pofám leszakad, jól értelmezem, hogy a két retkes csatorna miatt amit nem is nézek drágulni fog a csomagom?
Ráadásul most nézem, hogy a két hónapja kötött csomagom akciós és dupla netet adnak ugyan annyiért. Micsoda szemét banda. Hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
válasz pityaa23 #21596 üzenetére
Kösd újra még időben és akkor megkapod a jelenlegi feltételekkel a csomagot, nem számít, ha 2 hónapja hosszabbítottál lehet azt most is nyugodtan
Nem lesz gond az internetre vonatkozó áfa csökkentés miatt nagyjából egál lesz a vége nem kell annyira aggódni.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
pityaa23
senior tag
válasz kigyi_23 #21597 üzenetére
Hogy van ez az újrakötés? Teljesen új ügyfél vagyok, sajnos nem két hónap, hanem 3 lesz. 2016. 05. 19. a kötés dátuma. A bosszantó, hogy lakás felújítás volt, azért kötöttem már akkor, mert nem akartam, hogy szétcsesszék a festést a kábelek behúzásakor. Használni egy percet sem használtam még a szolgáltatásukat.
-
titán
válasz pityaa23 #21596 üzenetére
a két hónapja kötött csomagom akciós és dupla netet adnak ugyan annyiért.
Melyik akciorol van szo konkretan? Nem csak az ujaknak szol ez is?
---------------------------------
Nincs arra "trukk" , hogy az ugyfelkapuba belepve tudjak maradni es ne kellejn mindig belepni, ha meg szeretnem nezni?
-
pityaa23
senior tag
Ahh most látom mi van. Amikor én kötöttem akkor IPTV extra + 15 mb net volt. Most meg IPTV családi + 30 mb netet ajánlanak. Tv-t alig nézek ugye nekem jobb lenne a most köthető Kolibri M a gyorsabb net miatt. Erre van valami lehetőség, hogy módosítsam?
De ha meg belépek az invitelhez, akkor most is családit ír 15mb nettel, nem is értem.
* 1605 Akciós Kolibri M NET15 TV-Családi
Tévé: IPTV családi
Internet: NET 15[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest