Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja Youtube partner minősítésem van [kép]
Az imént nem fejtettem ki bővebben a dolgot VDSL HGW-d esetében. Az elméletet mondtam. A legjobb az tehát ha a belépőnél van a HGW elhelyezve közvetlenül, de nálam sem úgy volt. Hanem 2 szobával arrébb. Így is 20 helyett 21-23 Mbps-mal töltött (20-as VDSL2-t adtak ki csak, mert 27000-volt a maximum a vonalon), jó kérdés, ha közelebb van, akkor a hiányzó 3-4 Mbps összejött volna e ahhoz, hogy kiadják az L-es csomagot?!
Esetedben viszont még jobban oda kell figyelni, mert 70 Mbps-ot tudó VDSL-ről van szó. Ilyen sebességnél már minden számít. Ha nem tudod otthagyni ahol jelenleg van, vagy nem tudod a belépőcsatlakozási ponthoz áthelyezni, akkor (is) javasolt UTP kábellel összekötni a HGW-t, mert az árnyékol a legjobban. Az ügyeletes szerelővel le is beszéltem telefonon anno, csak amikor meghallotta, hogy fúrni kellene, inkább átadta az ügyet a hétfői kollégáinak akik viszont PVC-t hoztak...
A kórháznál már szerelik a konkurens légkábelét, ott már az inviteleseknek 8 órás szolgáltatás kiesésük van.
[kép]Mi is kaptunk lapot, hogy majd 29-én lesz 8 órás.
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #21403 üzenetére
Telefonnal lőttem, de nem tudom miért lett ilyen... én voltam Polaryte HD napszemüvegben, de olyan, mintha a telefon kamerája előtt is az lenne
Ebben is van valami jó, a lényeg látszik, hogy teszik fel a légkábelt, de legalább nem kell utómunkát csinálnom rajta, mármint kitakarást Lehet világosítani kellene rajta...
-
fila
senior tag
A következő a problémám:
- M4 HD sport adása szobaantennával 100* szebb, mint a beltéri egységgel! (Egy kis túlzással)TV ugyanaz, kapcsolgatom antennáról beltérire és vissza az adást, és egyértelmű a küönbség.
Ez az invitel szolgáltatási minőségének köszönhető, vagy mert valami hiba van a rendszerben, amit jelentenem kellene nekik?
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
PuMbA
titán
Az Invitel TV adásnak fenntartott sávszélessége (bitrátája) kisebb, mint a földfelszíni sugárzásé Semelyik szolgáltatóé nem éri el egyébként, Telekomé például még rosszabb, mint az Invitel Sok az ügyfél és baromi sok pénzbe kerül akkora sávszélesség, hogy kiváló minőségbe kapja mindenki
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21409 üzenetére
Igen, tényleg ez is nagyon fontos, mert sokat jelent megtakarítás szempontjából is
(#21411) kabelmania27: Köszi Majd ha harmadjára is előjön, akkor azt akarom csinálni, ha kijön a lépés, hogy beleteszek új elemet le ne merüljön, meg a 0 gombhoz nem nyúlok, és szólok a 1445-nek, hogy egy távirányítót küldjenek ki egy szerelőtől. Remélem nem STB cserét csinálnak, mert ARC-1011YR-t nem szeretnék
-
titán
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21413 üzenetére
Az igaz, csak nem emlékszem már, hogy azonos e a két box távirányítója. Mert ha igen, akkor nincs akadálya a cserének, ha viszont azt mondják, hogy hmm... hmm... nincs Intekhez való, meg Intek Box sem, akkor jöhet az ARC-1011YR. Univerzális távirányító vásárlására is gondoltam hozzá, de olyat még nem vettem, meg azok sem mindentudók.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz kisapa #21414 üzenetére
Üdv!
Modemértékek rendben vannak, netezés előtt indítsd újra a modemet karbantartás után javulni fog a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Nono0000
tag
Sziasztok!
Most kaptam egy ZXHN H168N csodát. A DDNS beállításoknál található egy "dipc" nevű provider. Ez melyik szolgáltató, hol keressem?
Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
kigyi_23
addikt
Korrekten be sikerült szintezni a srácoknak a hálót, ilyenkor ez az érték úgy érzem elfogadható
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kabelmania27
Topikgazda
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21409 üzenetére
Ja, én már eldöntöttem, hogy az ügyfélmegtartó opció nyújtotta spórolási lehetőséget kihasználom, de maradok az Invitelnél. Bár ez sosem igazán volt kérdéses, csak egy esetleges költözés esetén, kényszerből váltanék. Szerintem havonta 2-4 K-t lehet majd lefaragni, mert így lesz kompenzálásra képes a most épülő hálózattal, ahol nagyobb a sebesség, de az ár nem vagy nem sokkal magasabb.
Tehát ha még friss szerződés esetén is aki lép az Inviteltől, az bukik egy telepítési díjat 17-20K, plusz ugyanennyi egyebet. Mennél kevesebb van hátra a hűségből annál többet, de minimum 30-60K között kötbér formájában. Abból inkább tápot cserélek, meg egyébre költöm. Felesleges pénzkidobás lenne. Ez a dolog anyagi oldala.
Technikai szempontból meg kapnék a nyakamba egy HGW-t, ami kell a bánatnak az Archer C5 mellé. Persze tudom lehet vele bűvészkedni, hogy modemként működjön, de ez így adott.
Szóval ha maradok kötbér megspórolva, ügyfélmegtartóval speciális ár kiizzadva, egyébként meg más óhajom nincs
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hello!
Van az invitelnek a h108 -as router / modem-e. Ebben, hogyan tudom megnézni mik vannak rácsatlakozva?
Frissítettem a telefonom, és azóta nem hajlandó WI-FI-n csatlakozni. Beraktam még a régi Asus wl500-as routert, ahhoz elsőnek csatlakozik. Ennek meg nem tudom milyen ip-n érem el.Ezen a h108- mit kellene állítanom, hogy végre tudjam használni a WI-FI-t.?
-
8zabi
őstag
online ügyfélszolgálat mennyi idő alatt hajlandó válaszolni egy kérdésre? 18-án írtam nekik de még semmi... biztos én vagyok a türelmetlen
-
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21431 üzenetére
Oké
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21433 üzenetére
Igen, ott körül beleértve az STB havidíját, és a másik CA modulét is
-
kabelmania27
Topikgazda
-
droid.04
tag
Sziasztok!
Érdekes Invitel ajánlatot találtam minap a postaládánkban,szórólap formájában(Gödöllő):
TV(81+19HD)+net(150 Mbit)+telefon(Start csomag).Ez ugye a Kolibri 3XL csomag.Mindez 5490 Ft lenne két év hűséggel és e számla fizetéssel.Gondolom,hogy a közelmúltban történt Digi fejlesztésekre válasz ez az ajánlat.Most Upc Direct tányéros TV+ Upc kábel 120 Mbit net van bekötve nálunk.Ez kb.11500 Ft összesen.Sajnos a Digi itt Gödöllőn nem fejleszt lakótelepen,a Upc Trio XL pedig 12500 Ft.
A kérdésem nem is az lenne,hogy anyagilag megérné e,hanem az,hogy milyen minőséget képvisel az Invitel a két másik szolgáltatóhoz képest?Mennyire stabil az internet,mennyire élvezhető az IPTV?
3 db tv van a háztartásban,amin 2-őn szeretnénk HD csatornákat + az internet.Elég sávszélességet tud a szolgáltató biztosítani ezek párhuzamos kiszolgálására?
Egyáltalán kivitelezhető az általam vázolt felállás?
Illetve az IPTV-ről mi a véleményetek? -
törölt tag
válasz droid.04 #21436 üzenetére
Szia az IPTV hátránya, hogy a DVB-C-vel szemben mindenben gyengébb Egyfelől veszi a sávszélességet, másfelől kell STB mellé, ami plusz cucc, plusz helyigény, plusz távirányító, és STB-onként kb plusz 200 Ft áramfogyasztás havonta
A 150 Mbps viszont bőven elég az IPTV Steamenkénti 8-12 Mbps-os bitrátájához.
-
törölt tag
válasz #41133696 #21437 üzenetére
Kiegészítés:
Sokan azt várják el, hogy tökéletes képminőséget élvezhessenek a HD csatornáknál. Nos egyik, ismétlem egyik magyarországi szolgáltatónál sem fog senki ilyennel találkozni. Minden csatornánál láthatóak a tömörítés következményei, és nem 1080p-ben sugároznak, hanem 1080i-ben. A kifogástalan minőségben való sugárzásnak a 150 Mbps-os net nem tudna kiszolgálni 2 HD Streamet.
Egyénként árban remek ajánlatot kaptál, csapj le rá.
[ Szerkesztve ]
-
droid.04
tag
válasz #41133696 #21437 üzenetére
Mint írtam most Upc Direct műholdas TV van,az STB megszokott.A képminőség sem fergeteges,bár HD csatornákat nem tudom,azt nem próbáltam még.
A legjobb lenne a Upc kábel,ahonnan az internetünk van,de az nagyon drága.Csak a 120 M net drágább (kb.6500 ft),mint ez az Inviteles teljes csomag (5500 ft) -
titán
válasz headhunter #21440 üzenetére
En is erre gondolok. Szinte kizartnak tartom azt a csomagot ilyen alacsony havidijjal.
-
droid.04
tag
válasz headhunter #21440 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz droid.04 #21444 üzenetére
Próbaidőszak után emelkedik a havidíj, de van amit le lehet mondani, ha nem regisztrálsz a díjnetre azaz papíron kéred a számlát megint emelkedik a havidíj. FTTH területről írsz tehát utp kábel fog bemenni a lakásba lesz egy hgw amiből menni fog a netkábel a boxba és a gépbe.
-
droid.04
tag
válasz kabelmania27 #21445 üzenetére
De,ha lemondom,a kiegészítőket,vagy meg sem rendelem (internetes megrendelő felületen ki lehet venni a pipákat a próba kiegészítők elől és így a végösszeg 5500 ft lesz),akkor nem emelkedik a későbbiekben sem.
-
headhunter
addikt
Kánikula hatására, modem értékek csökkenek (letöltés) és emelkednek (feltöltés).
1 analóg, 2 digitális hőmérő eredménye : 38-38,8°C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest