Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:13

LOGOUT.hu

Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21483) #41133696 válasza headhunter (#21482) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ezek szerint igen :(

Sony + Neotion időkből ismerős ugye nekem is ez a rituálé... Anno nem is akartam odaadni a Sony-ba a Smit modulomat, de utólag jól jártam, mert sok áramtalanítást takarítottam meg, meg ugye ha nem vagyok itthon, akkor is tudom, hogy tudnak tévézni, nincs baj.

A Sony tévével nekem 4 bajom van:

- Neotion CA modullal problémás - megoldottam, de ahhoz kellett az LG TV, mert az Invitel hibabejelentőjénél amikor kértem volna helyette Smit modult, simán azt mondta az ügyintéző, hogy náluk csak egyféle modul van - tehát problémás lett volna cserélni. Invitel pontban jutottam a Smit-hez, de már ott sem lehet cserélni (próbáltam anno, de közölték, hogy megszűnt ez a lehetőség)
- Invitel Smit CA modulnál bekapcsolás után mindig kiírja, vagy 30 másodpercig, hogy sikeres volt a gazdaeszközzel való párosítás. Neotion esetében ezt nem csinálta. Nem olyan eget rengető probléma, de addig mindig várni kell, vagy a return gombot megnyomni.
- nincs Youtube applikáció már
- Nincs HBO GO Sony tévékre.

Nem lesz egyszerű szerintem Smit CA modult cserélned az Invitelnél, persze lehet eleve olyat visz ki a szerelő, de még a szerelő előtt produkálni is kell a hibákat. Mondjuk a hangcsúszást nem nehéz, de az áramtalanítási kényszert már igen.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.