Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bopeti98 #21500 üzenetére
A szolgáltatónak sem jó, mert azoknál akiknél alapcsomag volt csak, lehet úgy oldják meg, hogy lemondják, aztán amit lehet Interneten néznek, meg Mindig TV.
Ha jól számolom havonta 741 Ft-ra jön ki, azaz évente 8900 Ft plusz. Úgy, hogy ebből az egyiket a TV2 csoportnak egyik csatornáját sem nézem. Ráadásul nálunk van Invitel és Telekom előfizetés is, tehát, még ez is duplázódik."mert akkor gondolom előbb-utóbb repülne a Film+, meg a Cool is, és ezek a legnézettebb kábelcsatornák."
Coolt nem néztem, de Film+-ot igen még a FilmBox előtt. Hát maradjunk annyiban, hogy ahhoz képest a FilmBox is egy AAA kategória... oké ingyen van, vagyis nincs ingyen, de legalább tele van pakolva reklámmal, meg gagyi filmek mennek, gyenge IMDB pontszámmal, és minden filmet lenyomnak jó sokszor.
-
bopeti98
őstag
válasz #41133696 #21501 üzenetére
Szerintem sokan belemennének egy pár 100 Ft-os emelésbe ha ez az ára az RTL és kábelcsatornáinak kínálatba maradásának.
A 24. héten a Cool közönségaránya 4.2%, a Film+-é 3.8%, az RTL2-é 1.7% , és magáé az RTL Klub-é pedig 11.2% volt. Ez összesen 20,9% a 18-49-es korosztálynál. A teljes lakosságnál az jóval több lenne. Mindezt nyáron, a Foci EB ideje alatt. Ennyi szvsz bőven elég ahhoz hogy az RTL minden szolgáltatónál maradjon a helyén.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Nono0000
tag
válasz taki01 #21504 üzenetére
Ez mind szép és jó, a baj csak az, hogyha az áramszolgáltatói hálózatokat nézzük, akkor bizony már elszomorító a helyzet. Az áramszolgáltatók szinte semmit nem költöttek fejlesztésekre, ezért vannak olyan telepítések, ahol még "mezítlábas" faoszlopok vannak. Továbbá vannak szabványok, amik előírják, hogy milyen biztonsági távolságokat kell tartani a 0,4kV-os hálózatoktól (van ahol most sincs betartva). Az áramszolgáltató két másik szolgáltatónál többet nem fog felengedni az oszlopára, hiába hoztak most erről törvényt. Tehát marad az oszlopcsere, amit viszont mit gondoltok ki fog kifizetni? Ennyi.... Nem lesz ebből sem semmi, kivéve, ahol adottak a műszaki feltételek. Ja és milyen csodálatosan fog kinézni egy település a sok légkábellel, csak azért, hogy a "hülye gyereknek" legyen internetje.
Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
törölt tag
válasz bopeti98 #21503 üzenetére
Persze sokan belemennének, én is belemegyek (kényszerből). Van ugye az a szlogen, "hogy minden ami kell és semmi ami nem", szlogennek jó, de nem náluk, hanem mondjuk egy olyan felhasználónál, aki ezt el is tudja érni.
Most csak a magam példáját mondom, meg kibővítve a családomét.
A magam részéről ezeket nézem:
DKTV-n és / vagy TV GO Streamen:
1. RTL Klub (Szulejmán)
2. AMC HD
3. FOX,
4. Paramount
5. Nat GEO
6. Spektrum
7. Néha az AXN (TV GO)Stream:
HBO GO - HBO élőben kiváló minőségben, vagy videótárban elsőrangú filmek, sorozatok, reklám nélkül. Ez az egy szolgáltatás, veri kb az összes filmes adót, amit az Invitel csomagban ad! Megkockáztatom, még azoknak is megérné, ha a tévészolgáltatás helyett rendelhetnék ezt, mert bár az Invitelnél 4156 Ft havonta a díja, de a sok felesleges adó is legalább ennyibe fáj. Nekem meg pláne megéri az 1890 Ft-ot havonta
Na most ebből levágódik, hogy kb 90 adóért úgy fizetek, hogy nem nézem, vagy csak néha, tehát eddig nekem az lenne a legjobb, ha az ilyen csomagos elavult, de a szolgáltatóknak annál jövedelmezőbb, felesleges adók seregéből álló kupac helyett testre szabottan megalkothatnám az én kis minicsomagomat. Van ugye az Invitelnél egy mixer nevezetű, de ugye ahhoz, hogy minicsomagot rendelhess, kell egy főcsomag, onnantól meg olyan mindegy...Ha csak rólam lenne szó, esélyes, hogy lemondanám az Invitelnél a TV szolgáltatást, és maradna nekem a TV GO, ja hát az AMC-nél buknám a HD-t.
Kb ennyi veszteségem lenne, sport adókat nem nézek (most az EB-t ,meg majd az Olimpiát), de ezzel le is van évekre tudva a dolog
Ja de ott jön még egy olyan, amit árukapcsolásnak hívnak és amiből az a következtetés vonható le, ha kell a 100 Mbps-os Internet - márpedig kell - akkor nem éri meg lemondani, mert igaz, hogy sok olyan adót kapok amit úgysem nézek, de van köztük pár amit igen, és csak 1500 Ft-tal fizetek többet, mint magában az Internetért fizetnékNa meg ott van a család.
- M3 Retro (egy petákot nem adnék érte ha rajtam múlna, de ugye igénylik, hát nézzék akkor...)
- TV2 - Török szutyok szappanoperák
- ATV HD
- Hír TV
- Közszolgálati adók minden mennyiségben, főleg a DUNA TV-n kívánságkosár vagy mi a neve, meg 1930-40-ben készült jó giccses magyar filmek.
- M4 HD, mert az veszi meg a jogokat az EB-re VB-re, Olimpiára, közpénzből.Így ha összeadjuk, akkor akár 15-20 csatorna is lehet a 98-ból
Más: Volt egy vihar, az UPS-ek dolgoztak, az Invitel Internet szolgáltatása folyamatos volt
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21502 üzenetére
Reklámból valószínűleg ugyanannyi lesz, de lehet még majd több is. Aztán ez a díj sincs kőbe vésve, hogy idővel nem emelik tovább. Lemondani annak ér(heti) meg, akinek friss hűségszerződése van, vagy akinek már lejárt.
Egyébként amit tényleg elvárnék, ha már így alakult: Az RTL Klub (legalább), de akár az összes ami az RTL csoporthoz tartozik HD-ben (is) menjen! Ugyanez igaz a TV2-re is. Szóval remélem, megjelenik az Invitel kínálatában az RTL HD, TV2 HD, és nem minicsomagban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21511 üzenetére
Hát szerintem egyszerűbb kivitelezni az RTL HD felvételét a kínálatba ott ahol bírja az infrastruktúra
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz #41133696 #21510 üzenetére
Támogatom az ötleted. Ha másképp nem, legalább a Premium HD csomagba beletennék az rtl, tv2 csoport csatornáit. Egyébként tudni már, hogy mennyit fognak emelni a 2 csatorna miatt a szolgáltatási díjakon?
A másik téma, amit említettél, az HBO GO. Elismerem, hogy kiemelkedő szolgáltatás a többi hasonló közül. Viszont én 3 nap után mégis meguntam. Lehet, hogy nekem vannak hatalmas igényeim, de én soha nem találtam olyan filmet, ami éppen akkor lekötött volna. Pedig havonta 2-3 alkalommal is átnéztem a listát, hátha raktak be újakat. Jelenleg is ránéztem, és filmkategóriánként kb. 5-10%, ami tényleg sikeres és nem túl régi mozifilm. A többi sajnos az általad többször is említett ZS kategóriás filmek, mint ahogy az HBO csatornákon is hetente maximum 1-2 film, ami premiernek számít, mellette csak az ismétlésnek az ismétlése folyamatosan. Persze ettől még úgy gondolom, hogy 1-2 ezrest megér havonta így is, de 4 ezret már nem.
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21513 üzenetére
Ja, bár ilyen feltételek mellett ennek alapnak kellene lennie
(#21514) Linem : Ha nem nyelik le az ÁFa csökkentést, akkor elvileg ahogy headhunter is írta, se rosszabbul nem járunk se jobban. Ha lenyelik, akkor 741 Ft-tal. Elvileg a szolgáltató nem nyelhetné le, de ez függ attól is, hogy milyen helyzetben van, és hogy milyen előélete van.
(#21515) headhunter: Az is lehet az új szerződések esetében nem teszik zsebre, hiszen a régiek fix díjazásra szerződtek. Mondjuk akkor hosszabbítani kell(ene), csak nincs olyan nagyon, amit berendelnék, legfeljebb megint 2 évre az alapszolgáltatásokra vállalnám a FilmBox Live meg ismét meg lenne rendelve
Készül egy DVB-C-s hanghibát mutató videó, 5 perces, Youtube-ra megy fel, az imént csináltam, az OzoneNetwork HD, hogyan készült című műsorát sikerült elkapnom, még alszom majd feltöltődik, de még előtte megy fel Gameplay, ma meg tegnap olyan 30-40 GB töltődött fel Youtube-ra
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21518 üzenetére
STB-nál jó.
-
törölt tag
válasz #41133696 #21519 üzenetére
Most egyáltalán nincs DKTV szolgáltatás, 1445-öt hívom is.
Szerk: Automata mondja is amikor a kábeltévét választottam, hogy egész Kelet-Magyarországon a tévészolgáltatással gondok vannak...
Nem baj, nézem máshogy, most épp az HBO GO-t Streamen.
Pont tegnap csináltam ezt a videót:
Rapoo E6100 +ASUS Nexus 7 II - Rapoo E9050 + LG 32LF632V - YoutubeAmeddig csak HBO GO promócióm volt, a FilmBox Live előfizetés mellett nem foglalkoztam különösebben a gonddal, hogy az előbbi applikáció nem igazán használható hatékonyan Rapoo billentyűzettel. Most viszont hogy a FilmBox Live-ot lemondtam, az HBO Pak-ot pedig megrendeltem, kicsit jobban ráfókuszáltam a dologra
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21521 üzenetére
Azt nem tudom, nincs beállítva.
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21523 üzenetére
Igen, most akartam, de ahogy átkapcsoltam tévére, már volt DKTV
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21525 üzenetére
Igen
-
headhunter
addikt
válasz kabelmania27 #21518 üzenetére
Nem akarom magamat "fényezni", de amikor én bejelentek egy hibát és megjegyzem, hogy központi hiba lesz nem kiszállni a címemre, eddig 100%-ig bejött... (Animal Planet hang akadozás, OzoneNetwork kép-szinkron hiba, stb...)
Kettő cím és Kettő Tv típus, ami egyezett az Invitel Neotion CA Modul...
1. cím: LG 32LF632V + Neotion CA modul
2. cím: Sony Bravia KDL-55W829B + Neotion CA modul
Ezt a hibát, 4x kellett jelentenem 1,5 hét alatt, mire kijavították...
------------------------------------------------------------------
(#21517) GoodSpeed
Nálad "is" megjavult?
(Videó link címét is megadtam tegnap a 4. hibabejelentéskor...)
-
törölt tag
válasz headhunter #21527 üzenetére
Igen, most éppen az egyenlítő ismétlése megy, csak a kamera a töltőn van éppen, mert holnap hozzák az ASUS TPM(Trusted Platform Module) (90-C1B0AU-00XBN0VZ) modult elvileg az alaplaphoz, hogy ne kelljen majd Pendrive-ozni, és a Windows 10 PRO BitLockert komfortosan lehessen használni, és kelleni fog a frissen töltött Sony, teljes akkumulátor kapacitással, ma is dolgozott egyébként:
Genius SP-HF1250B + LG 32LF632V - Youtube
Egy-egy videofelvétel elég energiaigényes
Jól tetted, hogy linkelted nekik
-
chdmn
csendes tag
Tanácsot kérek tőletek!
Jelenleg 7510et fizetnek rokonok Invitelnél 5mbites netért (igen, jól olvasod), a nagyobbik tv csomagért, és alap telefonért. Invitel azt mondja h technikai okból a netet csak 10mbit-re lehet növelni. Erre most még rájön ugye a műsordíj is (tudom, lehet az ÁFA csökkentéssel visszakapjuk). De az internetet vállalhatatlannak tartom. Hűségidő lejárt. A TV és Telefon maradna, az internetet mondanák le, és helyette jönne egy digi. Hosszú hogy miért nem lehetséges mind a 3 dolog átvivése, de sajnos nem az.
Invitelnél ajánlottak a fenti árból mind 3 tényező megtartása mellett 10% kedvezményt, de ez a net kriminális sebességén nem változtat. Viszont amikor arra tértünk rá, hogy akkor mennyibe kerülne a TV és Telefon ha ezek maradnának, össze vissza kezdtek beszélni. A legpontosabb amit ki tudtam csikarni, hogy "olyan hat ezer körül lenne havonta" és csak akkor annyi, ha a nagyobbikról a kisebbik TV csomagra raknak át minket.
Érdeklődnék, hogy közületek bárki lépett-e már hasonlót, valamint szerintetek hol tudnám kideríteni a valós legkisebb összeget amit el lehet érni a TV + Tel kombóval. Az "akciós" áraik csak új előfizetőknek vannak fenn, meglévőknek nem.
Köszönöm!
-
kigyi_23
addikt
Ha rátérsz arra a telefonbeszélgetés alatt, hogy van itt Digi és arra szeretnél váltani ezért elgondolkodtál a szolgáltatás lemondásán. Kapni fogsz egy ennél sokkal jobb ajánlatot is, nekem a 15/3 valamint analóg tv és telefon kombóra 6K-s ajánlat érkezett (nálunk ez a csomag a városban 11500FT-ért megy amúgy tehát ehhez kell viszonyítani a 6k-t), mert lemondás esetén tudnak adni komolyabb kedvezményt is csak pedzegetni kell Szerintem nálad a teljes kombót adnák 5K körül is, de ennél nagyon lejjebb nem mennek, mert van egy összeg ami alatt nem éri meg szolgáltatást nyújtani.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
prisz
aktív tag
Gondolom a kérdésed csak egy vicc... Itt meg tudjátok nézni mennyi az annyi, ha a digihez mentek;
[link]
Hűség nélkül TV (27HD+90SD) + Digitel 200 + 100/50 internet 5900HUF.
24 Hó hűséggel ugyanez 4720HUF
A telefont számhordozással viszitek tovább, a TV pedig összehasonlíthatatlanul jobb mint az invitel...
Ha pedig a TV-n és a telefonon van még hűség, akkor csak az internet (100/50) : 2700HUF.
Akkor most komolyan... -
chdmn
csendes tag
GoodSpeed: igen, jó lenne tényleg a teljeset átvinni, de csak a netet tudjuk, újra kellene kábelezni a házat és most az nem megoldható, és egyéb okok is vannak
kigyi_23: akkor ezt meg fogjuk tenni, bár abban hogy az internetet ki kellene venni a dologból a 10mbit es max techikai bővítési lehetőség miatt szinte biztos vagyok, de a maradék kettő tel+tv árára is biztos hatna ez a módszer Ha az általad írt kb 5000 megléphető, az jó lenne. Esetleg abban van tapasztalatod, hogy telefonos üf-en vagy személyesen érdemes őket jobb belátásra téríteni?
prisz: ha vicc lett volna, nem írnám be, sajnos a tv telefonnak jelen állás szerint maradnia kell
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #21537 üzenetére
Az a helyzet, hogy az ilyen területeken - és sok van, megyeszékhelyek stb - az Invitelnek nem is éri meg fejleszteni, hiszen nem térülne meg. Hiába fejlesztené fel ED 3.0-ra, nem tudna a másik kettőtől csak nyomott áron legfeljebb elszipkázni ügyfeleket. Tipikusan Debrecenben is jelen vannak, de ugye csak ADSL2+-szal. Az segíthetne rajtuk, ha lenne olyan szolgáltatásuk, mint pl TV GO a telekomnál, vagy kedvezményes, és bőséges készülékvásárlás. Muteroméknál is a három-négy indokból 2 masszívan ez a T mellett
-
Nono0000
tag
válasz #41133696 #21538 üzenetére
Nálunk itt faluhelyen, (Csongrád megye 3200 fős település) csak azért van VDSL, mert állítólag a DSLAM-ban valami megadta magát és csak ez volt raktáron, így van VDSL 60 M-ás nettel. Még az IPTV is elfogadható, sőt azt kell mondjam kifogástalan, talán évente egyszer ha ledöglik az egész.
Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Nono0000 #21539 üzenetére
Abszolút amatőr vagyok, azét inkább megkérdem. Nálunk csak analóg TV van, net maximuma 15Mbps, de igazából azt sem tudom, hogy milyen technológia. Sajnos januárban telefonáltak, hogy le fog járni a hűségidőm, szeretnék-e hosszabítani, én pedig igent mondtam, mivel más alternatíva nincs (igazával van a telekom, de az is csak ADSL) 10 megás netem van, meg a legalapabb TV csomag (azt hiszem 11 csatorna), erre fizetek havi 7000Ft-ot. Mit tehetnék, hogy vagy az internetem "nőjőn", vagy a fizetendő összeg csökkenjen? (TV-t nem nagyon nézünk, de a kezdet kezdetén (10 éve van kábelTV a faluban, előtte mindenkinek egyéni megoldása volt) együtt olcsóbb volt. Aztán jött a szolgáltatóváltás (Fibernet - Invitel) a díjak meg emelkedtek. Viszont a mai világban a 10megás net már nem túl jó, szeretnék nagyobbat ha lehet.
Van rá mód?
szerk. Bocsi, nem neked akartam válaszolni, hanem újat írni, de nem jött össze...
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz -ZeeZee- #21540 üzenetére
Üdv!
Nálad docsis2-es koaxos kábelnet szolgáltatás van analóg tévével, azt tudod csinálni hogy felhívod a 1443-at és aztmondod hogy lemondanád az egészet mert sokallod a havidíjat, így lehet megkapod ügyfélmegtartóban a 15Mbitest, ismerős így kapta meg.
15Mbitnél gyorsabb csomag csak akkor lesz elérhető ha fejlesztenek. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz kabelmania27 #21541 üzenetére
Köszönöm, az nem gond, hogy januárban hosszabitottam meg? (papír alapú szerződést 2008 óta nem kapok, hiába kérem mindig, hogy küldjenek 1 példányt postán, mindig felveszik, hogy küldeni kell, de soha nem érkezik meg. Ezért soha nem tudom, hogy pontosan mikor jár le a hűségidőm...) Mit kellene ilyenkor kifizetnem?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz kabelmania27 #21543 üzenetére
Köszönöm.
-
kigyi_23
addikt
válasz -ZeeZee- #21542 üzenetére
A hűségidő nem mindig egyezik a szerződésben foglaltakkal (néhány nap eltérés mindig volt legalábbis nálunk). Sajnos decemberig nem nagyon van mit tenned, mivel hűség köt hozzájuk januárig. Ezt a néhány hónapot ki kell húznod ezzel aztán decemberben zaklathatod őket a lemondási szándékoddal. Ebben az esetben kapsz ügyfélmegtartót és olcsóbban kapod ugyanazt, vagy ugyanezen az áron kapsz többet. (még az is lehetséges, hogy a 15/2-t megkapod ennyiért, de a teljes családi tv csomag sem kizárt. És még a következő pár hónapban akár telekomos, vagy inviteles fejlesztés is indulhat a településen.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz kigyi_23 #21545 üzenetére
Telekomost néztem, de nem írja, hogy fejlesztenének. A szomszéd faluban épp fejlesztenek, de ott több, mint a duplája a lakosok száma. Itt tuti nem fognak, nem éri meg nekik. Invitel még 1 db fejlesztést nem hajtott végre, minden úgy van, ahogy 10 éve a fibernet kiépítette. (illetve kiépíttette, mivel ők csak a vezetéket húzták be, a lakosoknak/önkormányzatnak kellett az árkokat kiásni, betemetni, ők adták az LPE csövet, meg kihelyezték a csillagpontos elosztókat.
-
kigyi_23
addikt
válasz -ZeeZee- #21546 üzenetére
AZ szép itt azért fibernet saját erőből oldotta meg ezeket. Amúgy errefelé sem fejlesztettek ugyanaz a mai napig mint amit anno bekötöttek. Viszont van ez a mindenhova 20, vagy 30? Mbit elérést kell biztosítani dolog. Erre pályáztak a szolgáltatók és elvileg meg is valósítják. Úgy gondolom a kisebb településeken is megcsinálják csak ugye azok prioritásban hátrébb vannak így később kerül rájuk sor.
-
törölt tag
válasz Nono0000 #21539 üzenetére
No akkor ez egy pozitív példa. Valószínűleg úgy voltak vele, hogy úgyis fejleszteni lenne már időszerű, és akkor meglépték Mennyi a havidíjad, így hogy 60-as VDSL + IPTV, és talán Telefon is van benne?
(#21542) -ZeeZee-: 12 hónappal vagy 24-gyel hosszabbítottál?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest