- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
ja bocsi, csak a fentebb amit írt kolléga, félreolvastam, tehát dinamikus esetén is meg kéne egyeznie, csupán akkor változni fog, de ha változik mindkettő változik...csodás
ma hívott fel szolgáltató, és váltig állítják hogy ez így van rendbe, mert ők megnézték és szerintük publikus dinamikuson vagyok, mondom én ezt nem látom, akkor hívjak egy informatikust, csessze meg mérnöknek informatikusnak tanulok... nem tudom most mit csináljak, küldtem nekik képet, hogy nem egyezik az ip a router által látott, és a netes oldal által mutatottal, tehát így néz ki most :
ha nat-olt az ip, akkor az nem okozhat olyan anomáliát hogy csak routeren keresztül van netem, mert ha rádugom a modemet a gépre 1az1-ben akkor nincs net, asszem olyasmit ír, hogy érvénytelen IP konfiguráció vagy nem is tudom mit... lényegtelen milyen a modem, mert megnéztem ismerősöméknél náluk cisco modem van ezzel a nettel, és ugyan ezt csinálja, a szolgáltató meg hülyének néz, mert hogy kell lennie netnek, teljesen logikus szerinte hogy modemen jön a net, akkor routeren se volna net ha nem lenne modemen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 - i5-10210u
- Lenovo ThinkPad T440s i5 (12GB RAM / 240GB SSD) + Eredeti Ultra Dokkoló (40A1) - Iroda, Diák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest