Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Igen, limites Forex megbízást nyitottam, teljesült, lett euróm.
Másfél órával később pedig szerettem volna elkölteni az euró egy részét, vettem belőle EUR alapú ETF-et.
Aztán megbolondult az FXCONV bot, az látszik a képen.
Úgy gondolta, hogy ő inkább eladja az eurómat, vesz belőle forintot, aztán a forintot adja el és vesz belőle eurót. Mindezt azért, hogy legyen fedezet az ETF vételre. Egy olyan ETF vételére, amit euróért kell venni, és euró volt szabadon a számlán.Szerk.:
Nyitottam az esetre egy ticketet. Az AI support botjuk adott egy olyan nesze semmi fogd meg jól választ, hogy rögtön még egy fokozattal jobban elkezdtem utálni az ilyen botokat. Belefogalmazott szinte minden szót és számot amit a ticketemben talált, átformázta őket más, értelmesnek tűnő mondatokká, csak épp az értelem hiányzott az egészből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Napelem
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest