- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Igen, limites Forex megbízást nyitottam, teljesült, lett euróm.
Másfél órával később pedig szerettem volna elkölteni az euró egy részét, vettem belőle EUR alapú ETF-et.
Aztán megbolondult az FXCONV bot, az látszik a képen.
Úgy gondolta, hogy ő inkább eladja az eurómat, vesz belőle forintot, aztán a forintot adja el és vesz belőle eurót. Mindezt azért, hogy legyen fedezet az ETF vételre. Egy olyan ETF vételére, amit euróért kell venni, és euró volt szabadon a számlán.Szerk.:
Nyitottam az esetre egy ticketet. Az AI support botjuk adott egy olyan nesze semmi fogd meg jól választ, hogy rögtön még egy fokozattal jobban elkezdtem utálni az ilyen botokat. Belefogalmazott szinte minden szót és számot amit a ticketemben talált, átformázta őket más, értelmesnek tűnő mondatokká, csak épp az értelem hiányzott az egészből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- LED világítás a lakásban
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ashes of Creation (MMO)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest