Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszos
tag
válasz
bigbuda
üzenetére
Párom abszolút megfontoltan költ, de a befektetések nem az ő világa, így nálunk szintén én vagyok a "vagyonfelelős".
Diverzifikáltan próbálok befektetni, többfelé van megtakaritásunk.
Ami "láthatatlan" (tehát számla - értékpapír), arról van egy papír alapú feljegyzésem, ami a megfelelő helyen, biztonságban, természetesen a párom számára könnyen hozzáférhetően van elhelyezve.Az egyéb fizikálisan fogható befektetéseket pedig pontosan tudja és ismeri, azokkal nem kell ezt csinálnom.
Jobb ötletem nekem sem volt, de nem hiszem, hogy ennyi ne lenne elég egy sajnálatos esemény esetére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- OLED TV topic
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest