- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszos
tag
válasz
bigbuda #2187 üzenetére
Párom abszolút megfontoltan költ, de a befektetések nem az ő világa, így nálunk szintén én vagyok a "vagyonfelelős".
Diverzifikáltan próbálok befektetni, többfelé van megtakaritásunk.
Ami "láthatatlan" (tehát számla - értékpapír), arról van egy papír alapú feljegyzésem, ami a megfelelő helyen, biztonságban, természetesen a párom számára könnyen hozzáférhetően van elhelyezve.Az egyéb fizikálisan fogható befektetéseket pedig pontosan tudja és ismeri, azokkal nem kell ezt csinálnom.
Jobb ötletem nekem sem volt, de nem hiszem, hogy ennyi ne lenne elég egy sajnálatos esemény esetére.
-
gyuszos
tag
Sziasztok!
Biztosan volt már, de kérlek pár tőmondatban segítsetek összefoglalni, főleg aki már túl van rajta (aAron_ , axioma) hogy kell az Erste-től átvinni a TBSZ-t?
Van egy Erste-s, idén lejáró TBSZ-m, de csak most tudtam meg, hogy transzferálható.
Euro, Usd deviza, és jelenleg 1 euros részvény és 1 usd részvény van rajta.
Illetve minimális forint, + pmáp de ez utóbbit eladom.Az IB-nél is van egy TBSZ, most nyitottam, még gyűjtőéves.
Szóval addig oké, hogy az IB oldalán kitöltöm a TBSZ átutalásról szóló oldalt, de az Erstenél mit hogyan kell kérni?
Költségeket tudja valaki?Köszönöm ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest