- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszi!
Hát nem egyszerű.
Nem tudom az okozhatta-e az eltérést hogy most év elején mikor frissítettem az IBKR profilt akkor kikapcsoltam ezt az USA kettős adóztatást elkerülő dolgot amit a Github leírás is ír. Eddig be volt kapcsolva, mivel anno mikor regisztráltam tavaly év elején még ez volt érvényben.
Ide akkor írj értéket, ha te önállóan fizettél be szocho-t 2024-re. Ha ilyen nem történt, akkor hagyd üresen.
Mivel van vested dollár RSU-m periodikusan a cégtől ahol dolgozom, így amúgy is kell befizetnem egyénileg SZJA-t és SZOCHO-t a NAV-nak ezek után, és ezt fel is kell tüntetnem adóbevallásban.Azért gondoltam hogy esetleg akár a következő ilyennél (adózói negyedév vége előtt kell ezeket rendezni) hozzá is rakhatnám és akkor itt feltüntetem és ki van fizetve.
De hajlok rá hogy ez annyira pici összeg amúgy is, és mivel amúgy se esne bele az 1000Ft-ot elérő SZJA hátralékba, ezért hagyom a fenébe.
Kár hogy ennyire agyon van bonyolítva ez az egész.
Ilyesmire pl. egy könyvelőt fogadni teljesen hülyeség lenne, mert nettó pénzkidobás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest