Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
karotnyelt10
újonc
Sziasztok!
ERSTE -> IBKR transzfert csinálom éppen ez a guide alapján: [link]
Itt írták, hogy idejöjjek kérdésekkel.Háttérinfó:
Elkezdődött a transzfer az ERSTE-től az IBKR-re, eladtam minden értékpapíromat és csak valutákat transzferálok (jobban jöttem így ki anyagilag).
Kaptam az IB-től egy e-mailt, hogy elkezdődött a transzfer, eurok meg is érkeztek már a TBSZ számlákra, de egyéb valuták még nem.
Jött egy másik e-mail is az IB-től, hogy NAV felé be kell jelentsem a TBSZ számlát.
Olvasom a fentebb linkelt guide ide vonatkozó részét, és ehhez lenne kérdésem.A NAVos nyilatkozat "Elhelyezés napja" és "Elhelyezett pénzösszeg" részt hogy kéne kitöltsem?
1.) Meg kéne várjam amíg befejeződik a teljes transzfer csak azután csináljam meg az "Activity Statement" részt? Mert most végig kattintva rajta "Period"-nál szürke mezőben Monthly van írva, nem tudok választani, nincs "Year to Date".2.) Mivel eladtam minden értékapapíromat, a "bekerülési összeg" részt átugrottam. Honnan kéne tudnom mennyi pénzt utaltam be és mikor a TBSZ számlákra? - Régi ERSTE-s tranzakciós listákat kéne bújjam és azokból összeszednem vagy majd az "Acitivity Statement"-ből menni fog ha befejeződött a transzfer?
3.) Idei, 2025-ös TBSZ számlát már IB-n nyitottam, utaltam is be 25k hufnál többet. Itt is kéne nyilatkozatot kitöltenem a NAVhoz és itt írjam be eddig mennyit utaltam? Ha év közben még utalok be, újabb és újabb nyilatkozatok kellenek a NAV felé minden egyes beutalásról?
Köszönöm, ha végig olvastátok és próbáltok segíteni, ha kell majd még infó szívesen osztok meg. (Bocs ha volt ilyen kérdés, teljesen új vagyok a fórumon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest