- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
karotnyelt10
újonc
válasz
nort_on #1536 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Teljesült a transzfer, a NAVos papírokkal küzdök éppen.
A NAV-os nyilatkozatnál a "Elhelyezés napja" és "Elhelyezett pénzösszeg" részhez lenne kérdésem:
pl. egy 2022-esTBSZ számlánál, ahol többször utaltam be pénzt a gyűjtőév alatt, ugyanúgy csak az első beutalást kell feltüntetnem? Szóval megkeresem mi volt a legelső 25k-nál nagyobb pénzösszeg (euro esetében gondolom marad euróban nem váltom át hufra) és mikor és ezt írom be?
Köszi újra a segítséget! -
karotnyelt10
újonc
Sziasztok!
ERSTE -> IBKR transzfert csinálom éppen ez a guide alapján: [link]
Itt írták, hogy idejöjjek kérdésekkel.Háttérinfó:
Elkezdődött a transzfer az ERSTE-től az IBKR-re, eladtam minden értékpapíromat és csak valutákat transzferálok (jobban jöttem így ki anyagilag).
Kaptam az IB-től egy e-mailt, hogy elkezdődött a transzfer, eurok meg is érkeztek már a TBSZ számlákra, de egyéb valuták még nem.
Jött egy másik e-mail is az IB-től, hogy NAV felé be kell jelentsem a TBSZ számlát.
Olvasom a fentebb linkelt guide ide vonatkozó részét, és ehhez lenne kérdésem.A NAVos nyilatkozat "Elhelyezés napja" és "Elhelyezett pénzösszeg" részt hogy kéne kitöltsem?
1.) Meg kéne várjam amíg befejeződik a teljes transzfer csak azután csináljam meg az "Activity Statement" részt? Mert most végig kattintva rajta "Period"-nál szürke mezőben Monthly van írva, nem tudok választani, nincs "Year to Date".2.) Mivel eladtam minden értékapapíromat, a "bekerülési összeg" részt átugrottam. Honnan kéne tudnom mennyi pénzt utaltam be és mikor a TBSZ számlákra? - Régi ERSTE-s tranzakciós listákat kéne bújjam és azokból összeszednem vagy majd az "Acitivity Statement"-ből menni fog ha befejeződött a transzfer?
3.) Idei, 2025-ös TBSZ számlát már IB-n nyitottam, utaltam is be 25k hufnál többet. Itt is kéne nyilatkozatot kitöltenem a NAVhoz és itt írjam be eddig mennyit utaltam? Ha év közben még utalok be, újabb és újabb nyilatkozatok kellenek a NAV felé minden egyes beutalásról?
Köszönöm, ha végig olvastátok és próbáltok segíteni, ha kell majd még infó szívesen osztok meg. (Bocs ha volt ilyen kérdés, teljesen új vagyok a fórumon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gamepad
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest