- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
A TWS-ben mennyire van értelme FX Order kézi kapcsolásának egy egyszerű ETF vásárlási megbízáshoz? Azt már korábban írtam, hogy ezzel sem tudom megkerülni az 1%-nyi túlfoglalást az egyenlegemből, azaz előnyét nem látom, hátrányát viszont többet is:
1. plusz munka összekattintgatni
2. ha marketen hagyom a devizaváltás típusát, akkor még e-mailben is zaklat az IBKR, hogy látja, market típus megbízást rögzítettem, és hogy ennek mennyi hátránya van a limit típushoz képest
3. ha limitre állítom a devizaváltást, akkor a megbízás mentésekor érvényes piaci árat állítja be limitnek, amit nem lehet módosítani (tehát adott esetben elmászik az EUR.HUF árfolyam a rossz irányba, és emiatt a limit miatt nem fog teljesülni a megbízás).Ha nem kapcsolok devizaváltást a megbízáshoz, a preview szerint akkor is ugyanaz az eredmény lesz, mint ha lenne mellette devizaváltás is (azaz ugyanúgy megmondja mindkét esetben, hogy mennyi forintot kell elhelyezni fedezetnek, és ezek az összegek egyformák a két esetben).
Megbízás devizaváltás nélkül:
Ugyanez kapcsolt devizaváltással:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest