- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
zoltanz #57997 üzenetére
Manapság nincs időm. Hamarosan (május vége) vizsga.
Ha van is olykor 1 órám nagy gamékba nem kezdek bele. Néha wot, dio3 esetleg battleforge (skylords reborn).
Ha vége és nem kell pótvizsgára készülni akkor majd szétnézek. Az ac odyssey nincs befejezve. Az ac valhalla és/vagy a ghost of tsushima van tervbe. A Red Dead Redemption 2 talán.
Meg ugye jön az ac mirage. A last of us is jó lenne.
Valószinüleg lövök egy ps4-t olcsóé (talán xbox one-t) oszt csókolom, nem gecizek nagyon a pc gamékkal mert idegállapotba tesz hogy vagy a fejlesztők vagy az os vagy a norvég király valamit elkúr és a copás a játékosé.
A dio 4 érdekes lenne, de 70 eurója még rócsildéknak sincs. De igaz ez ac miragéra is.
Szóval valami konzol meg régebbi használt gamék olcsóé. Mert még mindig csóróság van. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Gyuri27 #57996 üzenetére
Kellemes magömlést.
szoktatok még valami game-mel bohockodni ? Nekem telefonos játékokon kívűl sajna nincs időm, érkezésem ezekre.
Kicsit az új iOs es játékok felcsigázták az érdeklődésem. ( pl Grid Legends)
Az új Stalker, Doom, (nem valami noir-es, túl színes, csilli-villi lett sztem) Wolfenstein, Mafia szép-szép lett, lehet egyszer megnézem a gameplay-t. -
8th
addikt
És most egy perc néma csend azon kedves szülőkért akik akkora pöcsfejek, hogy állig lógó takonnyal simán belökik a kölküket az oviba holott anyuka otthon ül a kistesóval. Hogy basznák meg... Az egész család ágynak dőlt a baromságuk miatt. Már megint.
-
Chaser
legenda
-
-
Gyuri27
félisten
-
shteer
titán
válasz
Gyuri27 #57978 üzenetére
mer'? friss falat hagyjam loft stílusba?
lézer alapján 1 cm-t - ahol többet mutat ott inkább visszacsiszolomde ugye azt raktam vissza ami kijött a házból tavaly, ez a faszomBékategóriás kettősméretű ikersejt huladék - elbaszakodtam vele rendesen, nincs 2 párhuzamos oldala
amúgy az egyik felső saroknál van benne +1 cm, mert ott a meglévő falhoz húztam és abban is annyi volt a túloldalon. de lesz nálam betoncsiszoló hamarosan, függő lesz az is
-
zoltanz
nagyúr
Oldshool gépemen kicsit szórakoztam (van négymagos Xeon-om is hozzá amúgy, de ez jobban kívánja a tunungot)
Alapfeszen megkínálva.Asus P5QC
Intel P45
Pentium Dual Core E5300 2600@3510 MHz (FSB 200@270)
8GB DDR2
Radeon R5 240 1 GB DDR3 64 bit (GCN 1 gen)
Windows 7 64 bit, Linux Debian Testing 64 bit -
8th
addikt
Gyurinak speciálba mert tudom, hogy szereti.
[link]
-
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #57972 üzenetére
"Én legalább 5 évig utaztam ilyen kocsikkal Bp-Pécs útvonalon és nem haltam bele"
Nem halálos, csak nem érsz velük oda.
(volt rá példa, hogy eltévedt)
Csatlakozás káosz, ismeretlen hosszúságú késések. A minőségről ne is beszéljünk, hideg várók télen (ha van), valamint a "hugyos" becenévre hallgató vonat kocsik.
Vagy simán nem indul el a motor -
zoltanz
nagyúr
Korszerűtlen, de legalább szabadidő eltültésére, közbiztonság miatt, nem ajánlott Máv vonal, vonat. [link]
Balesetveszélyes múltkor azthittem áll, kiléptem pedig haladt. -
8th
addikt
Itt már a helyesírás ellenőrző is bedobta a törölközőt.
-
8th
addikt
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Miben hasonlít egy kisktya és a rövidlátó nőgyógyász?
-Mindkettőnek az orra mindig kicsit nedves. -
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #57913 üzenetére
Nem minden esetben működik. Bios frissítést írnak, vagy valahogy késleltetni a boot-olásat (pause, boot sorrend)
Linux fut pendrive -ról, nem indul lényegesen lassabban, Wine-vel lehet futtatni Windows-os appokat.
Azthiszem a Windows is képes erre, állandó használatra nem jó mert a registry matatással hamar leamortizálja a pendrive-ot. -
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #57910 üzenetére
Youtube böngetőből megy azért, de elég lassan jelennek meg a dolgok, kis felbontású videókat le is játszik. Felhasználói élménynek nem nevezhető.
"HP 2510p, erre akartam a diagot de microHDD van benne és SSD-t nem fogad "
Aliexpress -en van Kingspec (megbízható vezérlős) MSata Ssd -k plusz egy "ZIF to mSata" adapter.
-
-
zoltanz
nagyúr
Van most nálam egy masszív (lagalább is a maiakhoz kiépest) üzleti Dell Core2Duo noti, még kis kompromiszummal el lehet használni tartalomfogyasztásra, Linux (Debian) CrystalHD 3GB Ram, 2x2 GHz Cpu SSD X3100. Félpasszív halk hűtés mellett is semmi throting.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest