- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
shteer #56198 üzenetére
Ilyen lehettem amikor tivornyázás után délelőtt tízkor hazaérve megpróbáltam magam józannak mutatni anyámék előtt és határozott léptekkel elindultam a kapuból befelé. Kb a harmadik lépés után a szemük láttára háttal beborultam anyám virágoskertjébe. Fiatalság bolondság.
-
8th
addikt
Hogy menetel.
[link]
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Adóbevallás, ki nem szarja le ki mit gondol. Én vagyok a bad mother fucker .
[link] -
8th
addikt
Az kemény.
[link]
-
8th
addikt
Tudja mi a jó.
[link]
-
8th
addikt
Olvastátok a főni reggeli nyilatkozatát? Ezek tényleg megbolondultak.
-
zoltanz
nagyúr
Prostikat csippelni fogják állítólag, költséghatékonyabb nem kell annyi igazolvány: erkölcsi, Covid, Aids stb.
-
8th
addikt
válasz
shteer #56127 üzenetére
Az. Nővéreméknek volt egy macskájuk anno. Vendégségben a tv nézős kanapéra amin alapesetben keresztbe hosszában héderezzett a macska naphosszat ha bárki leült azonnal ott termett a macska leült szemben az emberrel és szemrehányóan bámult rá a gülü szemeivel. Ha felálltál onnan és arrább mentél a macska is elballagott a másik irányba nem ugrott fel a kanapéra. Ha visszaültél és észrevette vissza jött ő is leült veled szemben és bámult tovább. Ezt el lehetett játszani vele többször egymás után. Aztán amikor látványosan felült a dohányzóasztalra és onnan bámult jól kiröhögtük. Ezen úgy megsértődött, hogy a farkát idegesen csóválva sértődötten átvonult a másik szobába. Aljas kis rohadék az összes.
-
zoltanz
nagyúr
Amúgy nemtudom mit várnak sokan? hasonló válságok sűrűsödnek, ősszeérnek az újkapitilizmus (világháború előtt is az volt már) egyik ismertetőjele. Gyerekeket veleszületett pszichés és testi betegségek is, és az időseket súlytók is szaporodnak. Középkorúak pedig a munkától, lelki kiüresedéstől , szenvedélybetegségektől válnak zombikká, nullázódnak le. Ez az ördögi kör megy most.
-
8th
addikt
-
8th
addikt
Beindult a mémgyár. [link]
Joker a legjobb.
-
8th
addikt
Értelmezze már ezt valaki plííz. [link]
Általános rendelkezések
1. § (2): E rendelet hatálya nem terjed ki
a) a közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatóra
Lejjebb meg ezt írják:
5. A szolgáltatásokkal kapcsolatos ideiglenes védelmi intézkedések
6. § (1) A személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiség vagy helyszín köteles zárva tartani, kivéve
3. a magánegészségügyi szolgáltatás
Nekem ebből az jön le, hogy közfinanszírozott dokikra sem vonatkozik, hozzájuk is lehet menni ergo a körzeti fogdokihoz is hiszen közfinanszírozott egészségügyi szolgáltató ő is. A médiából úgy értesültem, hogy szünetel a fogorvosi ellátás mint múlt tavasszal.
-
zoltanz
nagyúr
Kis torna, a bezárt napokra:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest