Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #36696 üzenetére
Jaja, ne tudd. Kimentem a cigánysorra oszt Go. Csináltunk fényképeket is a fiammal, de annyira randa lett, nem egy igazi "porforio". Ezért van, hogy fél órákra jövök fel, sza 1helyben ülni.
hackeeeee: Mivel egyházi szinten ott fent (Isten), nem intézett Fehér karácsonyt, gondoltam, biztos ami biztos, megelőlegezem neki. Az arányokat gondolom sejted. nem vittem magammal senkit, nem akartam bajba sodorni más embör gyermekét. El is voltam, de kicsit..fáj
se rá fütty!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Battlefield 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Premier előzetesen az Echoes of the End
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- GTA VI
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Redmi Note 14 Pro 5G 256/8GB Black.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest