Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Annyit megjegyeznék (gondolom elírás) hogy az I5-6900K-ra felemeltem a szemöldököm, lévén már a 6700 is I7-es. (6600-ig I5 asszem, bár inkább 6400, 6500-asokkal találkoztam) Amit te linkeltél, az már ráadásul X series, vagyis manapság az I9-nek felelne meg, de ez nem is csoda, 6th genben 8 mag 16 szál az bőven HEDT I9 kategória (I7-es 4 mag 8 szál). Ezel a CPU-k szerintem egyfajta techdemo-k lehetettek, hogy az adott architechtúrából ezt is ki lehet hozni, csináltak 1-2 méreg drága réteg modellt, de földi halandó általában ezekkel nem találkozott. (még gamer vérpistike sem vett 8 mag 16 szálat 2016 közepén procinak)
Az alul maradó adatokra meg azt mondom, hogy mindaddig amíg ezek nem egy vérremenő AMD VS Intel hitvita kellékei, addig ennek inkább örüljünk

Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest