- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Z8300 és társai a Cherry trail igaz? Tudtommal az intel már nem dob ilyen processzorokat a jövőben piacra, mert így is szinte ingyen adták a chipeket. Pedig én is örültem volna egy Z9700-as cpu-s tabletnek
Nekem egy Chuwi vi8 tablettem volt z3735f procival. Egész jó volt, colin mcrae 4 1024x768 elég nagy beállításon elég szépen futott rajta. Fix 55-60 fps környékén, egyetlen gond az volt mikor 73 celcius környékén visszafogta az órajeleket és 30-40 fps környékén ment utána. Windows 10 volt a tabletten, én nagyon imádtam. Párna alá beraktam és mikor felébredtem már betört a kijelzője
Majd lassan lehet akarok megint egy Win 10-es tabletett. Csak valami komolyabb hardver kéne bele
Épp ez a kár hogy a intel tudtommal már nem fog ilyen olcsó tabletbe cpu-kat gyártani. I7-6500U és társaiba vannak a nagy pénzek. 2/4 szálat eladni 280-300 dollár környékén :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Motoros topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest