- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
válasz
bandi0000 #8601 üzenetére
Igazából ha tuningolni akarsz megéri kicsit többet rászánni és venni egy Mugen2 mert elég szépen lehűt akár egy 4magost is.Bár az összeszerelésnél a pokolba kívánod majd
HartgeH3:: Igen ez elég dühítő hogy egy c2d proci is ugyanott van játékok nagy részében mint egy quad.Elkezdtem most intenzíven keresgetni hogy melyik játékok használják a 4 magot.Találtam pár darabot.Haveromnál van egy brutál e8400.Egy teszt erejéig megnézzük hogy mennyi fps különbség jelentkezik a quaddal szemben.ResidentE5,Arma2,OparationFlashpoint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest