Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
És kitől lehet most jó Q9550 et venni?
-
atish15
aktív tag
Erről az fpo-ról tudna valaki írni valamit nagy vonalakban? L923B637 Mire lehet számítani hogy megy?Persze ha ennyiből meg lehet állapítani valamit
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
Sziasztok.Erről az fpo ról tudna valaki valamit mondani?L815B321
-
atish15
aktív tag
válasz DroiDMester #8007 üzenetére
Ez a Balupapa féle proci? 1 jó lapban máris hasít
-
atish15
aktív tag
válasz DroiDMester #8013 üzenetére
Mert úgy volt hogy én veszem meg csak elcserélte valakivel.De ezek szerint akkor veled. De szép eredményeket megy nálad.Dfi lapban van??
-
atish15
aktív tag
válasz DroiDMester #8017 üzenetére
Tényleg nagyon jó kis lap
-
atish15
aktív tag
Hát én is majdnem beleszaladtam.Csak időközben visszamondta a megállapodásunkat és Droidmesterrel üzletelte el.Pedig megegyeztünk árban meg mindenben szinte.Szóval ennyire "nagy üzletember'.Nekem is mondta a 3 nap garit és hajtotta hogy nem fontos a garancia mert amit Ákoska is szokott mondani a proci vagy megy vagy nem.Azért nem mindegy hogy kitől van a cucc amint azt láthatjuk is.Csak az a gáz hogy a hozzá nem értését más szívja meg.
-
atish15
aktív tag
Ud3p-hez is van ilyen bios?
-
atish15
aktív tag
válasz DroiDMester #8355 üzenetére
Köszönöm majd megnézem
-
atish15
aktív tag
Szerintetek lehet különbséget észrevenni a 4magot kihasználó játékokban egy quad és egy duo proci között?
-
atish15
aktív tag
válasz bandi0000 #8601 üzenetére
Igazából ha tuningolni akarsz megéri kicsit többet rászánni és venni egy Mugen2 mert elég szépen lehűt akár egy 4magost is.Bár az összeszerelésnél a pokolba kívánod majd
HartgeH3:: Igen ez elég dühítő hogy egy c2d proci is ugyanott van játékok nagy részében mint egy quad.Elkezdtem most intenzíven keresgetni hogy melyik játékok használják a 4 magot.Találtam pár darabot.Haveromnál van egy brutál e8400.Egy teszt erejéig megnézzük hogy mennyi fps különbség jelentkezik a quaddal szemben.ResidentE5,Arma2,OparationFlashpoint...
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
-
atish15
aktív tag
válasz DroiDMester #8617 üzenetére
Nem istenítem.Nézegettem anno rengeteg tesztet és Mugent vettem.Nekem nagyon bejött.
-
atish15
aktív tag
Pörögnek itt az események Lipi nyugi van tudod türelem tuningos quadot terem
-
atish15
aktív tag
Az lett volna a legjobb megoldás ha Droid visszakapja a sajátját és az előző tulaj várja vissza a gariztatásból a megfőtt procit.
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
Tudod nem ide tartozik de az LLC be vagy kikapcsolva jobb?
-
atish15
aktív tag
Stabil 4000
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9660 üzenetére
Az az Az elveszettnek hitt Bmw féle proci Nálam is 1,8750V.Az alá nem tudok menni sajnos.Az mch és a refen még csiszolnom kell.Még ramra várok és utána tesztelek többet
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9664 üzenetére
Nézegetem de én sem értem.1,1875 a fix 1,15 de ha feljebb megyek akkor 1,15 és 1,16 között van.Az mch 1,36 a ref 900.Sokat lehet még faragni belőle de most nem nagyon van időm tesztelgetni.Majd hétvégén.Addig megjön a black pi is
kimi02:Te sem panaszkodhatsz
Igen az 1,18 akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9773 üzenetére
Nekem is ugyanez van.Állítgatok de nekem csak kifagy kék halál nincs.Még nem jöttem rá hogy mi lehet a kínja
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9780 üzenetére
Na ez nagyon tuti tipp.Így kicsit könnyebb lesz.Mennyi MCH adható maximum 24/7re?
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9782 üzenetére
Sorry és köszönöm
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9830 üzenetére
Nagyon szép! Grat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 43.000.-
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- AMD FX-6300 6 magos AM3+ processzor
- AMD RYZEN 2XXX-től 5XXX-ig processzor felvásárlás!!!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest