Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hando
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
xfx 790i deszkám van a 3600-t most ezeken a leálitásokon megy stabilan
core voltage: 1.425v
FSB voltage:1.30v
nforce SPP voltage: 1.50
Nforce MCH voltage: 1.50
Memori voltage: 1.90 (1800 mhz 8-8-8-24 2t)
nekem csak ennyit lehet álitani valamelyiket lejebb veszem már nem jó a gép de a ha feljebb teszem meg nem sokat de kicsit megnyugtató hogy 1.425 nem sok ha loadba 1.352 -
subaruwrc
félisten
24/7-be a load 1.35v nem sok de ilyen 1.5-1.6v-okkal ne küldözgesd. nem tesz jót neki. ha max fsb-t nézel vedd le a szorzót 6-ra a vcore-t 1.3v-ra ls a pll-vtt (1.55v-1.45v max) beállításokkal valamint az mch feszültséggel kombinálj.utóbbival bőségesen. (1.6v max p35-be 1.40v max p45-be)
az hogy másik lapban másik proci megy többet előfordul. sokmindentől függ. ettől még nem szar a procid. -
Hando
tag
Hali!
A kérdésem a yorkoknak 100% terhelésnél kell hogy kevesebb legyen 1.35-nél a magfeszültség vagy terhelés nélkül kell hogy 1.35 alatt maradjon??
A másik van1 q9450-em és 3600-t 1.425-tel megy bios szerint de cpu-z szerint 1.372 100%-s terhelés alatt 1.352 ez mennyire magas a jah a proci vid 1.250. Akármit állítok a biosba (feszeket beálitásokat p1-p2 is be-kikapcsolva) ennél a fesznél alacsonabba nem akar menni stabilan meg kékhalálozik (láttam már ugyan ilyen procit másik lapba 100% terhelés alatt 1.265 tel 4 ghz-n menni) akkor most azt én procim ennyire sz@r vagy az alaplap miadt?mod:jah a proci 460-s fsb felett el se akar indulni ugymond normál feszültséggel csak ilyen 1.5-1.6v körül.
-
schwartz
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
A proci nem FSB wallos 500-ig. Ott akadt ki a boot-nal. (tovabb nem is neztem). Mindegy, hogy VTT 1.1 vagy 1.3V mert ugyanugy reagal. A GTL feszeket meg mindket esetben utana kell allitsam. Ket napja raktam fel egy ujabb BIOS-t, az elozovel a 400-as FSB-t sem sikerult beloni. Csak megoszult a hajam a Yorkfield-tol...
Esetleg johet a tipp egy epkezlab P45-re ami kepes kihajtani ezt a dogot magas FSB-n.
-
tlac
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére

subaruwrc, SzlobiG:
konkrét értékeket nem írtam arra vonatkozólag, hogy hosszútávon mekkora feszültséget visel el a proci léghűtés és vízhűtés alatt
de véleményem szerint csak minimálisan növelhető a feszültség attól még, hogy vízzel van hűtve és nem léggel, hiszen ekkor is szobahőmérséklet felett leszünkNem egyszer kapott már nálam 1.6-ot is és még mindég ugyanúgy megy mint idáig...
nem arról volt szó, hogy rövid időre mennyit bír még ki
az intel max vid-re 1.3625V-ot ad meg
én ennél nem adnék neki többet 24/7-re se vízzel, se léggel -
TheProb
veterán
Helló!
Kérdezném, hogy quad 9550-nek mennyi feszt szabad MAX adni? Előre is kösz. -
ImI87
őstag
válasz
schwartz
üzenetére
Nem tom mennyire lehet összehasonlítani, de ez nálam is így volt, ugyanúgy Q9550-nel. 475-ön még stabil volt, felette nem, bérmenny feszt kapott a lap, (persze normális határokon belül).
De azt mondják, hogy quad-nál el lehet felejteni a magas FSB-t.
nem nagyon lehet látni 500 vagy aföltti eredményeket (kivéve extrém tung, de az már más kategória.) 
-
Dashes
őstag
Max fesz. 24/7 vízhűtés esetén? (QX9650)
-
Dj Balloon
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is Q9450 em van ,de sajnos (3500MHZ) 8 X 438 FSB felett már nem stabil!Mindezt 1.4V on tudtam elérni,biztos nem a legszebb eredmény ...
Beindul 3600 on is 8 X 450,de játék alatt lefagy,vagy kilép ... próbáltam feszt emelni,de nem tudom meddig szabad és meddig próbálkozzak és hogy egyáltalán megéri e ...
Nos én a stabilitást úgy értelmezem,hogy elindítom vagy a 3D Mark 2006 ot LOOP-olva,vagy az EVEREST stabilitástesztet és legalább 8-10 órán át járatom! HA kibírja fagyás újraindulás,kék halál nélkül akkor mondható stabilnak,nem akkor ha "bebootol a Windows"Tudni kell,hogy 8 órai 100% Everest stabilitás terhelés ALATT a procim 65-70 fok közötti értékben mozgott,egy Zalman Reserator 2 vízhűtéssel!
A ramjaim 1600MHZ Kingmax 7-7-7-20 CL1 ALAPBÓL ... én 1752MHZ 9-9-9-24 en hajtom 1,84 V al!Van 2 állítható menü a Gigabyte X48T-Dq6 os alaplap Biosanak Tuning beállításánál :
Valami MCH SKEW CONTROL beállítások,most nem jut eszembe,ki kellene mennem megnézni a Biosba pontosan minek nevezi,ahhoz meg most nincs kedvem ...de 50ps-vagy100ps-vagy 150ps ... ilyeneket lehet állítani és megfigyeltem HATÁSSAL VAN A TUNINGRA!
Alapból NORMAL -on van !
Valaki nem tudná megmondani nekem,MI AZ ISTENRE JÓ??Meg a PCI-E/EX -menüpont is van 700-800-900-1000mV közül lehet válogatni,ez azt jelenti mekkora feszt ad a PCI-Express Slotnak?? Nekem alapon 800 on van ...
Aki tud ,kérem szépen szóljon hozzá és légyszi ne hurrogjatok le,azért kérdez az ember,hogy okosabb legyen ... én ezeket nem tudom,ezért kérdezem ...
Köszönöm előre is ...
-
tlac
nagyúr
válasz
schwartz
üzenetére
1,35V-ot azért adhatsz neki
450x 8.5-hez szinte hozza sem kell nyuljak a BIOS-hoz. A proci plusz feszt nem igenyel.
az nem rossz, akkor innen indulj felfele
pl. 8,5x455, 8,5x460...
small fft-t futtasd le 64k-n (bejelölöd a small fft-t, aztán custom, és beállítod, hogy 64-ről induljon)
futtasd le azt a tizenvalahány iterációt aztán még a bled 1024k-t
ha ezek lemennek, akkor valószínűleg már nem nagyon lesz gond
én így szoktam tesztelni, így sokkal haladósabb -
schwartz
addikt
-
-
keIdor
titán
Aki esetleg eladná jóféle prociját, ide írjon!

-
TheProb
veterán
Helló!
Kérdezném, hogy quad 9550-nek mennyi feszt szabad MAX adni? Előre is kösz.
Vmint a ddr3-nak mennyi a max v-t amit elvisel? -
Gorneck
legenda
-
schwartz
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kulfoldrol hozattam. Atszomolva kb. annyiba jott mint ahogy Keldor arulja a QX-et.
Szemeztem azzal is de nics ra gari... Foleg, hogy nemreg bohockodtam egy E5200-al... at lehet menni a topicjaba, rohogni rajtam... 
SzlobiG, lesz eredmeny is csak elobb baratkozzam meg vele.

-
Speed®
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Valamelyik régi postodban láttam ezt a 3.6@1.26ot, azért írtam. De ahogy itt a másik kolléga írja (bár 9450el) 3GHz megvan 1.15 körül is ezeknek. Így legyen

Meglátjuk hogy alakulnak a dolgok, ez a gazdasági szopacs betett mindennek

Használtan egyetlen példány kallódik 40ért, újonnan meg 50 körül..ez túl sok..
-
schwartz
addikt
Uj szerzemeny egy Q9550-E0 szemelyeben. Meg szuz, de mar nem sokaig...

-
ImI87
őstag
válasz
Elite Master
üzenetére
Hello!
Figy nem akarok beszólni, de ez nagyon jó........
MAX 1,3V-tal illene vinnie a 3,8-at, de még ha nagyon gyenge darab is, akkor sem kéne 1,35V-nál többet adni neki. A lapod elvileg jófajta, úgyhogy próbáld optimalizálni a beállításokat!Látta az "utolsó" hsz-emeből milyen vita lett, még a modik is megjelentek.
Kicsit idióta gyerek volt az, de kösz a támogatást!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Elite Master
üzenetére
Eléggé. Ezeknek a prociknak 1.36v-nél nem ajánlott többet adni.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem. Igazából a 3,6-hoz kellene ennyi, de 3,3575-höz, meg 1.2v. Az elején voltak stabilitási gondjaim, és azt hittem e miatt, de nem végül mégis így maradt...még így se melegszik, és nagyon messze van a 1.35v-től, így teljesen nyugodtan használom így. De a lényeg, igen, 3,6-on is elmegy ezzel a fesszel.
-
virkir
veterán
Nálam 3,4 amin használom 1,15V biosból 1,144 Winben ha leveszi a szorzót 6-ra akkor a fesz is lecsökken 1,136-ra.
Most prime alatt a magok 57-52° körül mozognak úgy hogy a hűtőn a venti 860-at forog, terheletlenül meg 40° alatt vannak a magok egy 24-26 fokos szobában.
Szerencse kérdése mit tudsz kifogni.
Remélem a jövő héten meg tudom nézni mit bír mert a mostani antituning ramjaimmal nem tudok 420-as fsb fölé menni. -
Elite Master
tag
Hi! Most vettem egy Q9550-et! 1,425-ön viszi a 3777Mhz-et stabilan! Ez sok(fesz)?
GA x48 Dq6 om van! Vid: 1,25 v!
-
Speed®
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
De 3.6on kap 1.26ot, nem? 3GHzen gondolom nálad is kevesebbet kér.
Szerintem sem kéne gond legyen, a nagy Ninja alig 4-5°Cal erősebb
-
Speed®
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, olvastam, meg úgy általában utánanéztem mit fűtenek, csak ugye nekem nem célom a 3.5+GHz, amihez 1.3+V kellhet. Az érdekelne leginkább, hogy 3GHzen milyen feszekkel operál átlagban, illetve, hogy mennyire fűt így. Szerintem 1.2V alatt nem lehet olyan vészes

A ház nálam is jól szellőzik majd, elől 2x12cm, karik felett 9.2es, proci felett 12cmes ventivel szerelt táp, illetve magán a procihűtőn is egy 9.2es. Bizakodom..talán sikerül bevásárlás előtt szereznem tesztre valakitől, ha nagyon tré lesz, marad a 6550, 3.5Gn igazából mindenre elég, csak már unom

-
7
addikt
Ne személyeskedjünk, ha kérhetném!
Mindenkinek a maga döntése, hogy mit is tesz a saját gépével, nem kell megszólni akkor sem, ha nem értünk vele egyet. Ugyanígy nem kell letaplózni a másikat, és sötétnek se tituláljuk, ha nem muszáj. A másik meg ne válaszoljon rá! -
TazLeacher
nagyúr
Kezd a "beszélgetés" durva irányt venni. Az intel nem szarabb hanem jobb cpu-kat gyárt egymás után. Ez most hogy is jön ide? Kezded azzal, hogy leugatod Imi-t, mert pénz szűkében lecserélte a procit kétmagosra, és ezért hülye. Ez egy dolog, amiért letaplóztalak. Utána lehülyézel és lecsórózol engem, mert nincs 4magos procim, pedig az van. Ez egy másik dolog, ezért írtam, hogy olyanokat irogatsz, amiről foggalmad nincs, mert arra is lust avoltál, hogy megnézd az adatlapom. Ezután jössz azzal, hogy az intel egyre jobb procikat gyárt! Gratulálok a felfedezésrt!
Én a témát itt lezártam, mostmár körülbelül be tudom lőni az életkorod, és nem hiszem, hogy szeretnék veled az elkövetkezendőkben bármiről is vitázni...Ja, és a hülyeségeid közléséhez légyszíves legalább az OFF gombot használd!
-
Speed®
titán
Hú de sötét van odaát
Olvass már vissza, miért adta el, ne égj tovább..
#2549 Elmentek otthonról, vagy mi van? Anyagi okokból adta el, b+
[B]------------------------------------------------------------------------------------------------------[/B]
Skacok, Q9300@3GHz menne értelmes hőmérsékleten a Ninja Minimmel?
A 6550el elvan 1.4Von is, de ugye ez nem 4 mag. Szerintetek, bevállaljam?
+lecserélem a kecót egy LianLi V350re, az jobban fog szellőzni mint az XQ. -
yoid
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Neked nincs "fingod" eredj 286 procit használni tovább , azzal talán birod tartani a lépést. Az intel nem szarabb hanem jobb cpu-kat gyárt egymás után. Mert ugye először volt az a 2 core , majd jött a 4 core.És ne "pofázz" nekem."Észt kéne osztani" neked , mert nem áltál a sorban mikor azt adták.

-
TazLeacher
nagyúr
Akkor kezdjük talán azzal okostojás, hogy 4magos procim van, és láthatnád is, ha vennéd a fáradságot, hogy az adatlapomra nézz. Mert veled ellentétben én nem voltam lusta kitölteni. Persze ehhez legalább olyan lusta vagy, mint visszaolvasni. Idejössz, osztod itt az észt, és belepofázol olyanokba, amiről aztán fingood sincs, mert arra nem méltadod a topicba írókat, hogy pár hsz-el visszább olvass....

-
yoid
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem érdekel mit irtak ott. Tudom mi a helyzet. Csak azért nem veszel 4 magosat mert nem telik rá., de ha egy kicsit több pénzed lenne mindjárt 4 magosat vennél.Nekem mind a kettő van , és látom a különbséget. ja és egyre jobban látni fogod te is idővel, ebben biztos vagyok.

-
yoid
tag
Na ez a duma milyen szar, hogy ugyse tudod kihasználni a 4 core-t
Mert 1 év után már nehalemmel fogjátok nyomni?
A régit meg eladjátok??
Hát ezt a quad core-t eladni nagy butaság volt szerintem.Mit ér az a pár MHz tuning egy 4 core-s cpu-hoz képest, amit amugy is lehet tuningolni.Hogy egyesek milyen furcsán gondolkodnak?

-
ImI87
őstag
Sajna eladtam a Q9550-et, és vettem helyette egy jó kis E0-ás E8500-at.
Úgyhogy elhagyom a topikot.......

Köszi mindenkinek a segítségeket meg az infókat!

Talán majd tavasszal visszanézek egy E0 Q9650-nel, de addig 2 maggal folytatom pályafutásomat..........
-
wmarci
senior tag
válasz
gr.bence
üzenetére
A főleg nálam azt sugallta, hogy 90% játékra szeretnéd a processzort, azért ajánlom az E8600-ot. De ha konvertálnál is meg egyszerre szeretnél sok progit használni, akkor tényleg a Q9550 a megfelelő választás.
SimonYana: Igen, eléggé felmentek az amúgy sem olcsó árak, emiatt az ostoba válság miatt.

-
SimonYana
addikt
gr.bence
Még 1 pont a Q9550-re.Igaz drágább 15-20-al,de hosszútávon is jobb és ha te szerkeszteni akarsz akkor ott van a szeren.Ja és én mivel több progit használok egyidőben,mikor E8400-am volt 4-4,2 körül járattam,de megfingatja a több alkalmazás együtt használata.A 4 magosat nem.
De rád bízom a választást.Most várnod kellene,mert most van a legmagasabb ára mindenek.
E8600 70 körül van és a Q9550 majdnem 90 rudó. Köszönhetően a F@sz@ forintnak. -
wmarci
senior tag
válasz
gr.bence
üzenetére
Szerintem E8600. Semmi sem indokolja, hogy 4 magos processzor kellene neked . Ellenben az E8600 gyorsabb és olcsóbb is mint a Q9550.
Igaz, hogy nem 4 magos, de úgysem használnád ki a 4 magot, ezek szerint. Az is igaz, hogy nemsokára majd kihasználják a játékok, ( a legtöbb alakalmazás ) a 4 magot. nehéz a döntés.
1 pont az E8600 mellett nálam. -
joshua7
veterán
válasz
Dócza Dávid
üzenetére
Nyugi, nincs semmi gáz, ennyit tud a gyári hűtő! Én q6600 mellett néztem Prime-ot, gyári hűtővel az is 70 fok fölött ment...
-
gr.bence
aktív tag
akkor ha jól olvastam az előző pár hozzászólást akkor nem éri meg még a 4magos procko....?
én amugy játékra használnám főleg de zenét és videot is szerekesztek hobbi szinten....
ezek fényében gondolkodtam a Q9550 vs E8600
de ha jól tudom akkor a gamek még nem naon használják ki a 4magot....?
remélem kapok egy két épitő 5letet hogy melyik lenne a jobb választás.....
köszönöm előre is.....
-
TazLeacher
nagyúr
-
ImI87
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
nem nem, csak kell a pénz....
remélem jövőbelátó vagy, és így lesz.........
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dócza Dávid
üzenetére
Szerintem gyári hűtővel ne piszkáld. Én használni se nagyon használnám, nemhogy tunigolnám...de elvileg mind1, ha ugyan annyi a hőfok.
-
ImI87
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
E8500 lesz, valami jó tuningos. Szal létszámleépítés lesz, eladok 2 magot.
Ebben a gazdasági helyzetben luxus lenne a quad.
-
Dócza Dávid
csendes tag
Na még 1 utolsó dolgot kipróbáltam, felhúztam 2,5-ről 2,83-ra. A terhelésnél a maximum hőmérséklet maradt ugyanannyi. Maradhat így? vagy inkább ne kockáztassak. Szerintem ez a 330 Mhz még nem akkora tuning, hogy komolyabb gondok lennének ...
-
ImI87
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az a gyári hűtő annyra szar, hogy TILOS kivenni a dobozból !
Az nem is hűtő, hanem egy rakás szar.....
Fel sem tudom fogni, hogy gondolják, hogy ehhez ilyet adnak.
Egyébként akit érdekel itt egy eladó Q9550, a jobb fajták közül való: [link]
Sajna pénzügyi okokból downgrade-elnem kell......
-
Dócza Dávid
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Értem. Kösz az infót.
: )
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dócza Dávid
üzenetére
Elég magas, de ez valószínűleg a gyári hűtő miatt van. Majd, ha lesz rá hűtő, és akkor sz@r, akkor lehet parázni. Nekem Xigmatek S1283-al 3375Mhz-en terhelve 58 fok, 3600Mhz-en 63 fok.
MOD: mondjuk 5 házventi van bent, és nem a leghalkabbak közé sorolnám a gépem.
-
Dócza Dávid
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A hűtőt összeszereléskor többször is átnéztem, ott tuti nem lehet baj, pasztázva is van normálisan szerintem, rendesen elkentem rajta...Azt mondod terhelve ez a 75 fok elég magas ?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dócza Dávid
üzenetére
Akkor pedig jól mér.

Jól illeszkedik a hűtő? Pasztázás? Nem tudom mennyire sz@r a gyári hűtő, de ez így kellemes.
-
Dócza Dávid
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
0.9.9.3-as verzió és 100 fok a Tj. Max
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dócza Dávid
üzenetére
Coretemp-nél mennyi a TJMax? Melyik verzió?
-
Dócza Dávid
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Core Temp-pel, és az everest is ugyanazt mutatja.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dócza Dávid
üzenetére
Mivel méred a hőfokot, mert az nagyon nem mind1.
-
Dócza Dávid
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ajaj, akkor nálam valami nagyon nagy gáz van ! Alap órajelen prime alatt 75 fok, tényleg szar ez az alap hűtés, szerintem ki is zárom a húzást amíg nem lesz másik. . . Köszi azért.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dócza Dávid
üzenetére
Amíg prime alatt nem megy 70 fok fölé. Egyébként ha nem emelsz feszt, akkor az szerintem meg fogja fogni a tuningot, így nem hiszem, hogy gond lesz a hőfokkal.
MOD.: de továbbra is tartom, hogy Quadra nem való gyári hűtő. Azt csak azért adják hozzá, hogy nehezebb legyen a doboz, így több lesz a postaktg. ha hazarendeled. Ez a postával ill. a futárszolgálatokkal kötött egyezség része.

-
Dócza Dávid
csendes tag
Hali! Lehet, hogy volt már róla szó, de szerintetek alap gyári hűtővel meddig tolhatnám a Q9300-at?Feszeket nem nagyon akarom csesztetni. 4Gb kingmax 1333 Mhz ram + Gigabyte EP45T-DS3
Köszi előre is! -
kris75
aktív tag
Hello! Ha 7*400 ra állítom a Q9550-nt akkor el fog nekem indulni?Scak azért kérdem ,mert 2800 alatt van az órajel? Bocs,ha esetleg nagyon gyengét kérdeztem volna???
Üdv Kris

-
ImI87
őstag
Úgyértem, hogy a keret-be belefér-e, pénzügyileg.
A mostani kérdésedre nem tudok értelmes választ mondani, én ASUS-os vagyok, a Giga-kat nem ismerem.
Azon szempontok szerint hasonlítsd össze őket, amiket te kihasználsz, és/vagy fontos neked. Sajna ilyen ez a vásárlás dolog, sosem egyértelmű, mindig kompromisszumokat kell hozni és mérlegelni kell.....
(Amúgy máskor használd a válasz gombot!)
-
Lotusz
tag
ezt, hogy érted, hogy belefér-e?

támogatja, megnéztem a support listet, ha arra gondolsz.
p5q illetve ds3 között vacilálok most, árban kb 500 forint a különbség, tudásban nem nagyon tudom, hogy van-e valami számottevő, a giga lapon dual gigabit lan van ennyit tudok.
ti mit ajánlatok? tunning szempontjából melyik a jobb? -
ImI87
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hát ez jó kérdés.........
Meg kellene várni az itthoni valós i7 árakat, aztán utána spekulálni.
Esni biztos fognak az árak idővel, bár kétlem, hogy drasztikusan. Elvégre ezek majdnem csúcs-procik.
-
ImI87
őstag
Nézd meg az ASUS P5Q-t, hátha belefér!
Ennyiért már elég jó ramokat is kapsz, de javaslom Ősember bazárját. 1-2K-t rádobsz, és igazi állat tuningramokat vehetsz.......
(Csak javaslat, hogy quad alá ne vegyél "gagyi" lapot, mert meg fogod bánni. főleg ha tuning is lesz........)
-
Lotusz
tag
hali, 25k-ig milyen lapot, illetve 12-13k-ig milyen ramot(2gb) ajánlatok egy q9300 alá/mellé?
ezeket néztem ki:
Alaplap LGA-775 Asus P5Q IP45
DDR2 RAM 2 GB/1066 GEIL ULTRA hűtőbordás CL5ezek megfelelnek? valamennyire tuningolnám is majd mindenképp.
előre is köszi
-
NFree
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mondjuk tunám élvezni az 50-60K-s Q9650-et is.
Na az már tényleg világsztár lenne

-
NFree
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hát nem toom de ha az intel el akarja adni az i7-et akkor csökkenteni kell az árát egy picit ,
ebbe az is benne van gondolom, hogy a q9 szériát is nyomni kell kifele de szerintem ilyen áron ami most van nem sokatt adtak el, annak nem látom értelmét ,hogy az intel visszahívja az összes el nem adott q9 -est ,hogy el tudja adni az i7-et ezért reménykedek, hogy egy fél év múlva lessz kapható q9550 40k körül. Kérdés nem-e lessz olyan eset mint a q66-al , hogy az öregebb példányok jobban tuningolhatóak mint a frissek, csak ettől félek nah mind1.
Bocsi a hosszú off-ért

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha a proci nem éri el full load alatt a 80fokot simán lehet többet adni neki mint léggel ami a max 1.4 szvsz.
nem nagyon lehet látni 500 vagy aföltti eredményeket (kivéve extrém tung, de az már más kategória.) 
, közben anandtech-en megtaláltam az egyik cikkben.
500-as FSB-t sehogy sem lehet beloni. Boot utan rogton belefagy. Egy napot szarakodtam a VTT es GTL feszekkel, de semmi. Most a 475-ot probalom, de az oprendszert meg mindig nem tolti be.